חברת חשמל

חבל לך על הזמן

היה מערכון (די דומה לשל העולם הערב) כזה גם לזהו זה. שם הם ממש השתוללו והעיפו לרצפה כל מחשב ש"פג תוקפו". יאללה, שמישהו יבוא לעזרתי ויגיד שהוא זוכר את המערכון!

TIC

New member
יא אללא איתך

לא יודעת להפסיד כמו גבר.
TIC.

ad h o c

New member
אני זוכר את המערכון

נראה לי שהוא היה בהעולם הערב..

תקשיבו שניכם

"העולם הערב" מתי שודר? לפני איזה 12 שנים, לא? אני עכשיו בת 22. נראה לכם שאני זוכרת מערכון מלפני 12 שנים, לתכנית שלא היו לה שידורים חוזרים?! בגיל 10 המקס' שראיתי היה ערוץ הילדים, וגם זה רק לחצי שעה בצהריים! חכו, חכו, אני עוד אוכיח לכם.....

אני עם ירח

אני מוכן לשים ממון רב בהתערבות (לא שיש לי) היה גם היה בזהו זה אני ממש זוכר את הפריים שלהם לובשים בגדים ארוכים ויושבים עם מזגן באמצע הקיץ, היה שם בראבא מושונוב ואם אני לא טועה גם גידי. יש התערבות?

TIC

New member
נגנבתם לגמרי?

העליתי כבר את הקטע מ"העולם הערב", ואתם עדיין רוצים להתערב שמדובר ב"זהו-זה"? נראה לי שמשהו כאן מתפספס לי...
TIC.

תבדוק שוב

כרגע צפיתי בקטע, לא הבנתי מה הקשר בין חברת החשמל ובין זה, חבר, נראה לי שהטראומה מחצי שעה בלי מזגן לפני יומיים עדיין שם.

ophler

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ירח צודקת

הו שלום לי באמת. רק עכשיו נכנסתי לשירשור הזה והרלוונטיות שלי גובלת ב... יאללה היה זהו זה עם חברת החשמל וגם אני זכרתי משהו (לא מחשבים, מה הקשר). אז כאן בויקיפדיה יש איזכור לנושא. (למתקשים: ללחוץ על ctrl+f, ולכתוב "חשמל" וללחוץ על חפש) היו לי כמה דברים להגיד בנושא חברת החשמל אבל נראה שזה באמת קצת פאסה. טוב, עברו יומיים. אם ההודעה לא תקפוץ ותעלה אבק מחשבים כמו שנאמר, אני אולי אכתוב הודעה חדשה. יאללה.

ophler

New member
טוב ../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif כולכם צודקים

ירח צודקת חלקית. המערכון המדובר בנושא המחשבים הוא כפי שהראה טיק בהעולם הערב. המערכון המדובר בנושא חברת חשמל הוא כפי שאמר ואז היה אחד בזהו זה. זהו זה

נודניקים כולכם

חכה חכה טיק...אני עוד אמצא את זה! (ואם לא, אני פשוט אחזור לי לפינה...בשקט...בחושך...לבד...עם דלקת ריאות. רק כשתריחו את הגוויה שלי, בבקשה תקראו למישהו <ישארתי כסף במגירה השמאלית, סכום סמלי, מביטוח לאומי> שיפנה אותה, לא נעים מהשכנים...)

ad h o c

New member
שחברת החשמל

תממן את המונדיאל לכל המדינה. אבל גם אם היא תעשה את זה, היא בטח תפסיק את החשמל בזמן המשחקים.

סיכום משבר החשמל

כנראה שבגלל שהיום המזגן שלי עבד, כנראה בגלל שהיום הייתי פחות עצבני, כנראה בגלל שהיום היו לי המון דברים לעשות נרגעתי, זה מעצבן כמה קל לחזור לשגרה ולשכוח שהם עדיין מחזיקים לנו את השאלטר, ש3-4 אנשים שמתו הם כבר סיפור ישן זה מעצבן כי התקשורת מחר תתעסק כבר במשהו אחר ואני לא צופה שהועדה שתפרסם מחרתיים את דבריה תפתיע אותנו במשהו מעבר לנו נו נו הרגיל, מחר בטח כבר אף אחד לא יכנס לשרשור הזה והא יצבור לו אבק מחשבים אי שם במעמקי השרת של תפוז. זה מעצבן כי אולי יום אחד יקרה משהו באמת מזעזע (משפחה שנחנקה למוותץ במעלית עם תינוק בן שנה, ראש הממשלה יפגע בתאונה בגלל רמזור שלא עבד, מישהו יטפס על הארובה ויאיים לקפוץ לתוכה) רק אז אולי יהיה סמל , לוגו , למאבק והוא יהפוך למותג. אני מכבה את האור לילה טוב

למעלה