חברת חשמל

johny_abola

New member
חברת חשמל

ההוכחה שלא משנה כמה כסף תשפוך על פרסום תדמיתי ועל שקע ותקע, בשורה התחתונה מדובר במונופול עריץ. אז תדמית אפשר אולי לשנות, אבל התנהלות לא. ובשורה התחתונה חברת החשמל הרסה אתמול את כל מה שהיא ניסתה לבנות במשך כמה שנים והפכה, ולו רק לכמה ימים, לגוף הכי שנוא בארץ. עקפה אפילו את צ'רלטון. עשרות אלפי GRP לא יחפו על מאות אנשים שנתקעו במעלית, עמדו בפקקים כי הרמזורים לא עבדו, או סתם ביטלו להם את המזגן ביום הכי חם בשנה עד עתה. ובחברת החשמל? לא התנצלות ולא לקיחת אחריות.

אפרופו חברת חשמל,תקציב הפרסום....

שלהם מוערך בכ- 18 מיליון שקל...! לא הגיע הזמן להפסיק את השערוריה הזו ולאסור על חברת חשמל לפרסם בכספינו ולבזבז מיליוני שקלים על פרסום והסברה כמה הם נחמדים כשהם מורידים את השלטר וגורמים סבל למיליוני אנשים..?

שיא הטמטום:

לקוחה שהתקשרה להודיע שהמערכת לא עולה לה. שאלנו אם יש לה חשמל, היא אמרה שלא...ורצתה שנטפל בזה!

לסגור לאדלר את השלטר

"השר הבהיר ליו"ר דירקטוריון חברת החשמל כי עליהם לצאת מיידית בקמפיין הסברה ובהנחיות לציבור שעיקרם שימוש מושכל וחסכוני יותר בחשמל." זה מה שאמר השר עזרא, אדלר מושך בחוטים ובסוף דואג לקבל רווחים. מתי כבר ישימו סוף לטיפוס הזה ויסגרו לו את השלטר?

נוריס

New member
אם יש מישהו שצריך לכסח -הועד של...

חברת החשמל. נאחל לחלאות האלה והעובדים הפרזיטים אוכלי החינם וזוללי החשמל חינם,רוצחי נהגים בכבישים (היום!), קשישים וחולים פאקינג את כל הרע שבעולם!
איפה השמן שר התשטויות פואד??? הוא כידוע חבר של החולירות מחברת החשמל..

avigan

New member
חשמל? לא אצלנו!

בואו נוריד גם להם את השאלטר! · תגידו לי , אתם לא שונאים את המתנשאים האלה מחברת חשמל? · תגידו לי, כמה משרדי יחסי ציבור יגרמו לכם לאהוב את מנהלי חברת חשמל? · תגידו לי, לכמה יועצי תקשורת יזדקק שר התשתיות החייכן פואד בן אליעזר כדי שלא נשנא גם אותו! · תגידו לי, אתם לא שונאים את המיליונרים המתממים האלה מחברת חשמל שרוצים לבנות עוד ועוד תחנות כוח רק כדי לספק עבודה ל-14,500 העובדים של המערכת המנופחת הזו שצריכה לפרנס את עצמה · תגידו לי, אתם לא שונאים את אלה שמורידים לנו את השאלטר רק כדי לכופף לנו את היד ולכפות על המדינה השקעות מיותרות? · תגידו לי אתם לא שונאים את אותם אלפי מקבלי החשמל בחינם שחיים על חשבון הציבור ולא מתביישים לבקש עוד? · תגידו לי אתם לא מתביישים בשכר המנהלים הבכירים בחברה? הרי רק הזוטרים מרוויחים פי 3 מהשכר הממוצע במשק! · תגידו לי לא נמאס לכם? אז תגידו לי למה אנחנו משלימים עם זה – מדוע אנחנו משלמים את החשבון – מדוע איננו תובעים אותם לדין? מדוע אנחנו לא מחרימים ומכריזים בעצמנו על הפסקת חשמל יזומה חברים יקרים, אם אנחנו לא עושים כלום ולא נוקטים עמדה אז כנראה שאנחנו מפגרים, אפטים ומזוכיסטים! כדאי שתשלימו עם זה - עם נבחר שכמותכם! או..... שתורידו בהפוכה גם לחברת חשמל את השאלטר. בואו נכבה את האור בדירותינו ובמשרדנו ונחשיך את החשמל במדינה באופן יזום כבר ביום חמישי הקרוב ה-8 ליוני בשעה 19.50 למשך עשר דקות! עד לחדשות של 8 ! למה שלא נראה גם להם שיש גם לנו יד על השאלטר? תעבירו במייל לחברים ונהיה חזקים! שלכם, אבי גנאור

ממבוקיד

New member
צודק ו..

זה לא היה ענין של הספק או בולשיט כזה. פשוט איומים פוליטיים מהזן הנחות המאפיין את החברה הזו, ולצערי, המון חברות אחרות. וזה עובד. הממשלה נכנעת די מהר. מה הם לא יודעים שיש קיץ כל שנה? לא יעזור להם המודל הכי מתקדם.. :)

יצירתיות למען שינוי

אני מציע את משרדי (בן טוב הרמן) כולל שירותי יחסי ציבור שלי ושל יוסי למנף קמפיין נגד. בואו נשתמש במתנה הכי גדולה שקיבלנו, היכולת היצירתית שלנו ונרים קמפיין נגד חברת החשמל, נגד וועד העובדים, נגד כל מי שלדעתכם עוזר לתפוח הרקוב הזה להמשיך ולשלוט בנו. חברים יש לכם את הכח ואתם יודעים את זה, בואו ותעשו עם זה משהו חיובי. (העבודות ישארו בעילום שם למי שידרוש) הפורום הוא השופט אנחנו נדאג להוציא אותו החוצה לעולם.

צימט

New member
איזה כוח בדיוק?

מעריך מאוד מאוד את היוזמה אבל חרם צרכנים על המונדיאל ושאר מיני עשיקות לא מצליחים לארגן פה, אז לצאת מול חברת חשמל זה אפשרי? התקציב אספרסו של היחצנים שלהם יכול להאכיל שכונת מצוקה אחת לפחות. במקום להלחם בטחנות רוח עדיף לעשות סקס עם דולצינאה לא ?

הסקס עם דולצינאה רק משתפר

תודה, קודם לכל, אני מבין את מה שאתה אומר אבל למדתי משהו חשוב במהלך השנה האחרונה ואולי הרבה יותר ממשהו אחד. זה ישמע אולי קצת קיצ'י להגיד ואולי תחשוב שאני יפה נפש, או סתם חולם וזה בסדר, בשנה האחרונה הצלחנו לעשות המון דברים שעמדו נגד כל הסיכויים. הרבה גיחכו בקריירה הקצרה שלי אבל כשראו שזה אכן הצליח הגיחוך הפך לחיוך, הראיתי שיש תקווה, שזה יכול להיות גם אחרת. קמפיין האנטי מונדיאל הצליח וגם קמפיין זכויות היוצרים נגד הוט וגם קמפיין חולי הסרטן, לא, לא אני הייתי מאחוריו ואין לי כל קשר לאף אחד מהם.אנחנו עשינו דברים אחרים אבל זה לא הזמן לשים כתר לראשינו. התקשורת פשוט חשבה שיש שם סיפור טוב, כך גם הפרסום החברתי עובד, חברות מסחריות מבינות שיש שם כסף טוב, שהציבור יעריך אותה יותר ולבסוף יצרוך ממנה יותר,ואולי ככה בדרך הביתה המנכ"ל מרגיש שהוא שווה קצת יותר לא רק במונחים של כסף אלא כבן אדם. לשם אני מכוון את המלחמה. כל פעולה תורמת גם לכיסי, לחברה האזרחית וגם לחברה המסחרית וזה המודל כולו. תפוז תרוויח את לחמה בכך שנתנה לנו את הכלי הנפלא הזה שיכול להיות גם כר לשינוי ותקבל את הקרדיט המגיע לה, אנחנו אולי נשפר במשהו את תדמיתנו כפרסומאים החפצים רק בכסף, חברת החשמל תקבל עוד קצת פרסום רע שיאזן את התקציב המטורף שלה. ואתה ידידי אולי תרגיש שאתה מישהו טוב יותר. ואגב הסקס אם דולצינאה נהיה טוב הרבה יותר אחרי פעילות שכזו.

אורז

New member
חשבתי שאתה הצלע השקולה אצלכם

תחשוב על זה שוב אמית ידידי ותראה שאין לכם שום אינטרס כמשרד להוביל כזה קמפיין. עזוב, זה לא רציני.

ועוד איך שיש לנו אינטרס

אנחנו חיים פה, אני משלם חשמל במשרד ולא מעט, היום הושבתתי לכמעט שעה, זמן יקר הפסדתי, לא כל דבר שאנחנו עושים נגמר בסכום עם ספרות, זה חלק מניצול הכוחות שלנו למטרות שאתה חושב שאם אינן מקדמות אינטרסים עיסקיים גרידה חבל על הזמן לנו, מעבר לכך ואם תשים לב אנחנו גדלים לאט אבל יפה וחלק מזה בזכות פעולות כאלה, לא הכל כסף חבר.

orinahoo

New member
די עם ההתעסקות הנרקסיסטית עם עצמכם

הבנו שאתם יפי נפש. תירגעו.

אני איתך , ואגב היום שימו לב איזה

פחד תקף את ההנהלה, נשמעים מתנצלים, ומבטחים שהיום לא יהיו הפסקות ..למה לא חשבו על זה אתמול??

מה תהיה מטרת הקמפיין?

נניח שקמפיין כזה יעלה ואף יצליח, מה מטרתו? צריכת פחות חשמל ע"י האזרחים? שכנוע עצמי והצדקת רגשות האנטי כלפי חברת החשמל? הפסקות החשמל האלה אולי מכעיסות אותנו ,משבשות את שגרת יומנו וגורמות להפסדים, אבל גרוע מזה - הן מראות את התלות המוחלטת שלנו בחשמל ואת חוסר האונים שלנו כשהוא חסר פתאום.

כמו יופלה

שאלה מעניינת, מה הבריף בעצם, מה אנחנו רוצים להשיג? תקרא את מה שעניתי לצימט היקר, באזז שלילי לחברת החשמל תגרום להם לשבת ולחשוב שזה כבר משפר במשהו את המצב הנתון כיום. אני אהבתי את ההצעה של להוריד את השאלטר ביום חמישי ל10 דקות בשעה 19:50 זה תזמון מצויין ואולי זה הבריף הראשון, קמפיין ויראלי שמבקש מכולם להצטרף. שכונה אחת חשוכה מצולמת לעיתון של יום שישי תעשה את שלה. מי מתנדב לתת פרטים של עיתונאי וצלם בידיעות אחרונות או לעניין אותו ישירות את אותו עיתונאי, צריכים לבחור שכונה ספציפית ולרכז בה מאמץ , אני מדבר על מכתב שיונח על סף הדלת, אולי בניין רב קומות בראשון או תל אביב, לא יודע בשביל זרקתי את זה כאן בפורום, כאן נמצאים האנשים שיוכלו להזיז את זה, זה לא שונה מלמכור יופלה.

למעלה