חברת חשמל

MooHoo

New member
היום היה באז

ההפסקות שהם יצרו היום ואתמול גרמו לבאז שלילי לחברת החשמל, וזה לא מנע מהם לחזור על זה שוב היום, ובטח שלא גרם להם לשבת ולחשוב. הם גוף מונופוליסטי ובעל כוח כל כך גדול, והם יודעים טוב מאד איך להשתמש בו למטרותיהם. המטרה הפעם הייתה להפעיל מחדש את אתר רידינג קהל היעד - הממשלה הקונספט - בלי רידינג אנחנו לא מצליחים לעמוד בעומס הקריאיטיב - הפסקות חשמל יזומות נראה כי האסטרטגיה שלהם השיגה את מבוקשה. הם קיבלו את ההיתר לפתוח מחדש את התחנה המזהמת במרכז ת"א. ואנחנו? אנחנו רק היינו ניצבים בסרט הפרסומת שלהם.

אמית- צריך לפגוע להם בכיס

קמפיין ויראלי (צימט?) חתרני עצומתי שקורא לכל עם ישראל לחתום על זה שלא משלמים להם את חשבונית יוני... בואו נראה להם מה זה חתרנים.

TIC

New member
ל-4 השעות הראשונות כבר מצאתי פתרון

TIC.

מצטרף לרעיון לקמפיין נגד חברת החשמל

לדעתי צריך לשלב הפגנות מול המשרדים הראשיים של הנהלת החברה/משרדי הועד וכדומה ולהזמין כמובן תקשורת לסיקור ההפגנות. את המסרים הקריאטיבים,השלטים וכו' צריך להציג בהפגנות ולא רק בפורום, עם כל הכבוד אין מה להשוות חשיפה בתקשורת מול חשיפה בפורום. ואם הבריונים של חברת החשמל ינסו למנוע מאיתנו להפגין (צפוי לדעתי) אנחנו נהיה מוכנים ,וגם התקשורת תסקר את האירוע. לדעתי צריך לפעול באסטרטגיה מתוכננת תוך נקיטת אמצעים מגוונים. לדוגמא: מסר- תקציב הפרסום וההסברה השערוריתי של המונופול הכוחני הזה קרוב ל20 מיליון שקל! מי צריך מונופול מחורבן שכזה שיבזבז כל כך הרבה מיליונים כשאין תקציב (לכאורה) להצלת חיים של חולים??? בקיצור, לדעתי רק קמפיין משולב בפעילות שטח, הפגנות,החתמות על עצומה לשרים ולפוליטקאים הרלבנטים,הפעלת לובינג, לעצור ולקצץ את כוחם של המונופולים ובראשם חברת חשמל יהיו אפקטיביים, ויש סיכוי שיתרמו לשינוי. (נ"ב אני כמובן מוכן להצטרף גם לפעילות השטח...)

היה פעם מערכון

כבר לא זוכרת באיזו תכנית... הראו דוגמא של משפחה שבה אחד ההורים עובד בחברת חשמל. כל פעם שהם יצאו מהבית ההורים אמרו לילדים משהו בסגנון "יאללה, תדליקו את האורות אנחנו יוצאים", הם צעקו על הילד שקפא מקור כאשר רצה לכבות מזגן--העיקר שהמזגן ימשיך לדלוק, הם הפעילו את כל מכשירי החשמל בבית סתם בלי צורך וכו'. המערכון יצא כאשר פורסם שעובדי ח"ח מבזבזים פי כמה וכמה מכל אחד אחר. תראה, חשמל חינם זו אחלה הטבה, ואני לא חושבת שצריך לבטל אותה לגמרי אלא שישלמו 50% מהח-ן. זה יסתום כמה פיות.

johny_abola

New member
זה ממש לא מערכון

יצא לי להכיר כמה אנשים שהם או הוריהם עובדים בחב' חשמל. הדוד פתוח כל היום. כל השנה. כל הטלוויזיות בבית כנ"ל. המזגנים פתוחים עם החלונות

כן, היתה לי חברה כזאת...

(עם דגש על היתה!) ויותר מזה: היא היתה "מסמנת" לאמא שלה בעבודה והאמא היתה מתקשרת הביתה ומקשרת (!) דרך המרכזיה אצלהם שיחות לחברות--ובמקביל כמובן מאזינה. לחצי מהבית שלהם היה לוגו של חברת חשמל: בין אם זה בציוד משרדי או דברים יותר 'כבדים'... על זה נאמר: בית זונות.

אולי היה גם לזהו זה

אבל אני זוכרת משהו אחר...קצת יותר עדכני. (מזהו זה אני זוכרת מערכון אחר, שבו אדם הולך לחנות מחשבים ורוצה לקנות מחשב. המוכר שולף מחשב, משבח אותו ואומר לו שזו המילה האחרונה היום בשוק. עד שהלקוח מוציא את האשראי, המוכר מעיף את המחשב ושולף אחד אחר ש"הרגע יצא לשוק", הכי מתקדם, המילה האחרונה. וככה שוב ושוב ושוב, תוך כדי הסברים שכל דקה יוצא מחשב חדש ושמה שקנית לפני רגע כבר פאסה בלי חלקי חילוף. תותחים!

לא

מזהו זה. מוני מושונוב היה הקונה ואם אני לא טועה זה היה בראבא שהיה המוכר. אבל את מוני אני זוכרת בוודאות!

למעלה