חברתי

יו, קרעת אותי מצחוק עם ה-500 תווים! ../images/Emo6.gif

זה באמת [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111] מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סעמק שיחררתי קיטור. יופי. |מתחבא|.

אוף.../images/Emo4.gif כנסו שניה..

אני די מבואסת.. חראחראחרא.. פריקה קטנטנה.. אוף צריכה לדבר עם מישהו, כי ככה זה שכל החברות שלך חושבות שאת בוגדת למרות שלא עשית להן כלום. נמאססס לי. חיבוקי

אוקיי:

אז בקצרה מה שקרה זה שחברה שלי היא ממש ממש מקובלת.. כל הבנים בשכבה בערך מתים עליה, עומדים בתור שהיא תהייה חברה שלהם. שבוע שעבר-שעבר יצאנו עם כמה בנים מבצפר אחר וזה. היה נורא נחמד. פתאום בסוף כשאני הולכת הביתה יחד עם החברה הכי טובה שלי היא מספרת לי שאחד מהם הציע לה חברות.. והיא לא הסכימה בטענה שהם מכירים כולה שעתיים. אז סבבה. לפני שלושה ימים, במוצ"ש, נפגשנו שוב כולנו. עכשיו לי כבר כמה זמן נמאס מזה שאיכשהו אני מספרת לחברה שלי איזה חמוד ____ ושנייה אח"כ, חברה שלי והוא חברים או ידידים או לא יודעת מה. נמאס. אבל אני חברה שלה ואני לא מקנאה בה... אז לא אמרתי לה כלום ופירגנתי ופיניתי ת'שטח (כאילו שאם לא לא ידלקו עליה גם ככה
).. אז אני והילד הזה מהבצפר האחר שיצאנו איתו נהיינו ידידים. כאילו, כולנו נהיינו חבורה מיודדת כזאת. והוא עדיין אוהב אותה. אז אתם יודעים איך זה, ידידים נותנים חיבוק מדי פעם, אומרים היי וזה. בסוף היציאה שלנו בפעם האחרונה, היא אומרת לי בצד, תשמעי לי טוב, אם את מעיזה לפזול אפילו קצת אליו (אל הילד שנדלק אליה) אני הורגת אותך! כי יש בינינו קטע... ואני נורא מתה עליו אבל אני רוצה שיחשוב שאני קשה להשגה (OMG!!! למה את פקצה?!) בכל אופן היא התחילה לעשות לי הרצאה למה נראה לה שאני נדלקתי עליו וזה.. וזה היה ממש מעליב. כאילו, אני אחת החברות הכי טובות שלה, אף פעם לא אמרתי לה מילה, כל פעם שהיתה קצת עצובה הייתי מעודדת אותה ובחיים לא הייתי עושה לה דבר כזה!!! מה עובר עליה?? אז אמרתי לה: תשמעי אני פשוט לא מאמינה שזה מה שאת חושבת! זה ממש חוצפה!! בקיצור אנחנו לא מדברות. זה מילא. וזה שהיא מגעילה ואכזרית כזאת פתאום. אבל פתאום החברה הכי טובה שלי כל הזמן איתה. כאילו אחרי זה היא אומרת לי שהיא באמת לא היתה בסדר.. וזה, אבל העיקר מה? כל הזמן סביבה. לא מייחסת אליי בכלל, וכשלה יש בעיות משלה (ויש לה הרבה בזמן האחרון) אני תמיד טובה להיות כתף שאפשר לבכות עליה נכון?? ונעלבת כל פעם שקצת אין לי כח להעמיד פנים שאני בסדר. כולן נהיו מגעילות ואטומות... יש עוד אחת שבכלל היא לומדת ג'ודו וכל זה, עכשיו כל הפסקה, "בצחוק" מרביצה. כאילו, סבבה, טיפה הכאבת לי בטעות, אבל די כבר!!!! נמאס!!! דיברתי איתה, וכאילו לא נעים כי היא חברה טובה שלי. כל פעם עושה פאדיחות ליד כולם... לוידעת. כפויית טובה כזאת. אז די. נמאס לי להיות בקטע כזה של: טוב-זה-תכף-יעבור-המצב-הזה. אז זה מה שקרה. מצטערת על המגילה

ג'וני,

אני מצטערת שזנחתי אותך ואת השאר, אבל .. אני חייבת. עדיין אוהבתותך
(עזבוXD)

לאיודעת!

זה קרה ממש בימים האחרונים! זה ממש מוזר! הם בדר"כ כאלה נשמות טובות וזה.

למעלה