חברתי

ZoHaRoT

New member
עשית בשכר, אם הן מתנהגות ככה תדברי איתן

ואם הן ממשיכות פשוט אל תשימי עליהם כלום ותעשי מה שבראש שלך... אין להן זכות להגיד לך מה לעשות.

OhpR

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה פירוק... בטח כבר הרבה זמן לא שפכת משהו כזה... אבל זה טוב! אני גם לא ממש מכירה אותך, אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לתת גם חיבוק, נכון? אז הנה,
ואני מבינה אותך, את אוהבת את החברה שלך וחברה שלה דיי הרבה זמן, ופתאום היא מתנהגת בצורה יוצאת דופן ובחיים לא ראית אותה מתנהגת ככה ואת לא מבינה מה קרה לה (אני מבינה אותן מתוך ניסיון) אבל לפי דעתי, את צריכה לקחת אותה לצד, לשיחה ארוכה, ולהסביר לה כל מה שאת חושבת, וכל מה שאת מרגישה (במיוחד אם זו החברה הכי טובה שלך..) היא בטח תבין, היא חייבת להבין, אם היא לא תבין אז היא ממש... לא יודעת, אטומה!! אז לסיום, הנה עוד חיבוק,
מקווה שעזרתי

../images/Emo24.gif

הנה עצה: 1. לגבי הילדה "המרביצה", יש לי אחת כזאת בבצפר והיא הייתה נותנת כפות כאלה חזקות בראש, וזה הפריע לי אז אמרתי לה בצורה יפה ומנומסת שתפסיק כי זה כואב, והיא הפסיקה. 2. לגבי "החברה" שלך, לפי דעתי מה שהיא עשתה היה הדבר הכי לא חברי לעשות, אם אני לא טועה כתבת שאמרת לה שאת מחבבת את הילד [אני עצלנית מכדי לבדוק] אז איזו מין חברה תסכים לעשות דבר כזה לחברה אחרת, מי הציע למי חברות, הוא לה או היא לו? אם היא הציעה לו אז היא לא חברה, אם הוא הציע לה אז היא עדיין לא חברה, חברה אמיתית הייתה אומרת לא!. אני לא רוצה לסכסך, אני רק מנסה לעזור.

לא, לא הבנת

כל פעם שאני אומרת לחברה הכי טובה שלי , שלה אני מספרת הכל, נגיד ש____ ממש חמוד, אז איכשהו החברה השניה (זאת שאני לא מדברת איתה עכשיו) נורא ידידה שלו פתאום, במקרה..!

צלליות

New member
מבינה לגמרי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לדעתי את צריכה להסביר לה שאת בכלל לא עשית ולא רצית לעשות את זה ושהיא פגעה בך כשהיא התנפלה עלייך ככה.. לגבי הילדה במרביצה אני לא יכולה לעזור לך
גם לי יש ילדה כזאת שהייתה מרביצה ב'צחוק' ואין לי ממש להגיד לך שתפסיק אותה אני פשוט התרחקתי ממנה לגמרי אז אני בקושי פוגשת אותה
אבל מקווה שתמצאי דרך
יהיה בסדר
הכל לטובה

the ror

New member
אוקיי, בקצרה, אני חושב שאו שאת בוגרת מדי

יחסית אליה או שהיא מגעילה מדי בשבילך...בכל מקרה אני לא מבין מה את עושה איתה ועוד קוראת לה חברה טובה שלך עדיין... אבל מה אני מבין...דניאלה היי חזקה...(כפשוטו וגם מנטאלית...)

:) *מחזירה חיבוק../images/Emo24.gif*

אני צריכה ללכת לספר למישהי שתומר ממש חמוד.. *שורקת בתמימות* *חוטפת כאפה במפתיע* *בורחת* חיחיי תודה תומר. תודה לכולם, עשיתם לי את היום.

Gummy Bears

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני אוהבת חיבוקים. עוד?
(ובכלל, חברות שלא ראויות להיות חברות שלך פשוט לא ראויות להיות חברות שלך, זכרי את זה!) (הו, פילוסופיית חיים נשגבת). (אני אשתוק ואתן חיבוקים, אני טובה בזה:
). (אה, וגם עצה: אם היא ממש ממש מעצבנת אותך, תני לי את הכתובת שלה, למחרת הבעייה תעלם כלא הייתה
).

NetaOnline

New member
../images/Emo24.gif

ואת יכולה לנסות לדבר עם החברה הזאת שלך ולהסביר לה איך את מרגישה ואיך נמאס לך שהיא תמיד מקבלת את כל הצומי... את צריכה להבין שבגלל שהיא נורא מקובלת (את אמרת) היא רגילה לקבל את מה שהיא רוצה ושאחרים יהיו איתה 24\7 והיא בכלל לא יודעת איך את מרגישה. אל תפחדי לאבד אותה\לריב איתה אם תדברי איתה כי אם תריבו על זה זה סימן שהיא לא חברה טובה ושלא אכפת לה ממך ועדיף לך לסיים איתה את הקשר עכשיו במילא.. לפי מה שסיפרת היא נורא נדלקה על הילד הזה ובגלל זה היא פחדה שאת תגנבי לה אותו כי את החברה הכי טובה שלה וגם אם אתן ממש קרובות וזה לא נראה לי שהיא ממש בטוחה בעצמה והיא תמיד לא בטוחה וזה והיא מפחדת שתקחי לה אותו כי אולי את יותר חזקה ממנה ויותר בטוחה בעצמך (אני טועה?) . וכל פעם שאת נעלבת ממשהו שעשתה דברי איתה על זה אל תשמרי בלב כי בסוף זה יתפוצץ וכל מה שתזכרי זה רק הדברים הרעים בה.
עוד

למעלה