חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

דיסקליימר: מפאת יום גדוש ומעייף עד מאוד, החברתי יקוצר קמעה. עמכם הסליחה. השרשור החברתי של הפורום הוא שרשור
, בו אתם מוזמנים להעלות את כל הדיונים, ההערות, בקשות הצומי, חוויות מבגרויות, תסכולים, מכתבי אהבה סמויים וכל דבר שכזה שאינו קשור באופן ישיר לנושא הפורום (הלא הוא פוטר, הארי פוטר, קוסם
). אתם מתבקשים לא לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש דיונים קיימים, במיוחד לא את
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. היה ומשום מה תוכן ההודעה אכן נוגע בה"פ, ובפרט בספר השביעי, זכרו את חוקי התאוריות והספוילרים - תאוריה מסמנים בכותרת באייקון
וספוילר באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו. הקפיצו שרשור זה במידת הצורך
. אם הוא לא קופץ, שלחו מסר לאחת מאיתנו, כמו שיעקב עשה היום ברוב נחמדותו, ואנו נדאג לשרשור חדש. ואפילו לתת לכם קרדיט. לילה נהדר

the ror

New member
זה כמו ביצת הפתעה של קינדר השירשורי חברתי/

שאלות קטנות ונצל"שים...חחח מחר חוזר לבסיס ליותר משבוע רצוף...בע(שבת שמירות) ככה שסביר להניח שאהיה שקט יחסית...

the ror

New member
תודה, אני אצטרך את זה...חחח

(האפטר הנוסף שקיבלתי בהפתעה להערב בטח יעזור...חיחיחי)

שיו, יופי. [תראווווווו!!!!!!!!!!!!!!1111]

א' - יש לי 39 מסרים כשחזרתי הביתה!
ב' - אתם שואלים איפה הייתי?! יופי.
אענה לכם!
מעצם היותי מנהל פורום "הסודות" - תפוז פינקו אותי ואת חבר [פיני
] בכרטיס זוגי להקרנת טרום בכורה לסרט! והיה... מדהים!
פשוט... החיים שלי על מסך קולנוע ענק. סרט דתי-לסבי מדהים ביופיו - מומלץ לכולם! ממש מעורר את המחשבה שיש גם חטאים בעולם של החרדים אפילו אם הם לא מזכירים את זה בגלוי.
לסרט "הסודות". הסרט מדבר על בת של רב גדול, נעמי [תמרה מהשיר שלנו!
], שהולכת ללמוד במדרשה בצפת, אבל היא מכירה את מישל [בחורה צרפתיה שהכירה מצרפת, ומעוניינת להתחזק קצת בישראל]. השניים האלו מכירות אישה [נוצריה!
] צרפתיה, שרצחה את המאהב שלה, ויש לה סרטן אבל היא מעוניין להתגייר, להכיר את אלוהים, ולקבל תשובה מה' לפני המוות שלה. האישה הצרפתיה עוברת סיגופים ועינויים ע"פ הקבלה שנעמי לומדת, ובמשך כל הסרט רואים את היחס בין החטא לבין הדת. ככל שנעמי ומישל מגלות שהן אוהבות אחת את השניה [ואפילו יש סצנת לסביות קטנה!
], ככה מצבה של האישה הצרפתיה מדרדר - עד שזה מגיע לכך שבערב שבת הטלפון של מישל מצלצל והן עוזבות כדי להגיע לביה"ח, לאחר שנודע שיש לאישה הצרפתיה רק כמה שעות לחיות... השניים עוזרות לה לסיים את התיקון שלה בעולם הזה, והיא עולה לעולם הבא - כשהיא לא פוחדת להכיר את אלוהים אחרי כל החטאים שעשתה עם המאהב שלה... נעמי ומישל ממשיכות במסע אחרי הזהות המינית שלהן בצל הדת, אך מישל מחליטה להתנגד לרגשות שלה לנעמי והולכת להתחתן עם בחור שהכירה בצפת. בחתונה, לאחר טקס החופה - מישל שהתחתנה הרגע: "את סולחת לי?" נעמי: "... לא." סרט שמומלץ לכולם - כמו שאמרתי...

יש המשך קצרצר: ../images/Emo58.gif

שהיא מחייכת לה. היא מחזירה לה חיוך. הם רוקדות כמו חברים טובות, בריקוד מטורף... מוסיקה מדהימה... נגמר!
^^

mjlk

New member
יו יו יו! חתימה חדשה

מה קורה אנשים? משעמם לי ספרו משו. אבי, יא מבוקש

למעלה