טוב לא ניסחתי את עצמי טוב. אני אנסה שוב. >< למה יש פורום חברתי, פורום לספר ופורום לסרט? למה הכל לא יכול להיות בפורום אחד? ומה ההבדל בין הפורום הזה לפורום החברתי? כאילו מה יש פה שאין בחברתי או ההפך? כאילו, לא הבנתי איך עובד כל העיניין הזה של הפורומים של הארי פוטר ><
שחלק גדול מהאוכלוסיה שונא את הסרט, ומתעצבן על הסרט וכן הלאה, אז הדבר הכי חכם היה להפריד בין הפורומים. החברתי היה פעם הפורום החברתי שלנו, אבל כבר מזמן הפך למשהו שעומד בפני עצמו.
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אמ... בוא נראה אם הבנתי. ><
פה זה פורום שהוא אמור להיות רשמית על הספר וזה ומעלים פה תאוריות והפורום החברתי זה סתם פורום של כל אוהבי הארי פוטר שמשעמם להם וסתם מדברים על כל מיני דברים? ><
בנוגע לפורום הזה את צודקת, בנוגע לפורום החברתי - כבר שנים שהוא לא בדיוק קשור לפורום הזה, יש שם הרבה חובבי פוטר, אבל הוא כבר לא ממש הפורום החברתי של הפורום הזה, את יכולהל היכנס לשם ולעשות השוואה, יש מעט מאוד גולשים שחברים גם פה וגם שם.
לפני כמה חודשים גם אני בדיוק עמדתי לקנות את המצלמה הזאת שמבחינת נתונים נראית מושלמת, אבל בפועל, הפוג'י 6500\6000 יותר עדיפה, ויותר נוחה לתפעול. בכל מקרה אני לא ממש יודע מה הצרכים שלך, אז תתחדשי ותהני
ההתלבטות אכן הייתה בינה לבין ה6500 של פוג'י, אבל מה לעשות שאני קאנוניסטית גאה? החלק שכן מצחיק זה שבדיוק יום אחרי שהזמנתי אותה, הושקה הS5 של קאנון, מה שאומר שהמחיר של הS3 ירד עכשיו לקרשים, והייתי יכוהל לחכות שבועיים - שלושה ולקנות בהרבה פחות. בקטנה, תכל'ס, מה אני אגיד