חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מיכלי / מיכל... הכל אותו הדבר

למרות שבד"כ קוראים לי מיכל רק כשכועסים עליי ><

DoubleTrouble

New member
אבל זה לא אותו דבר

כי במיכלי יש י בסוף מילה ובמיכל לא..... חחח סתם בצחוק אבל כדי שלא תחשבי שאני כועס עלייך אני יקרא לך מיכלי

רונילי92

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אני הייתי נעלבת אם חצי עולם היה קורא לי זונה.. (אם אפשר לשאול- למה?) בכל מקרה. בטח שנקבל אותך1 השתלבות נעימה! רונילי, עוד חודש 15נ
, קדימה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לאלא, הם קוראים לי בצחוק.

אני לא זונה, ישלי חבר כבר חצי שנה
:) אבל ידיד שלי שקורא לי כל הזמן זונה, מאוד מאוד רוצה שאני אהיה זונה. לאדעת מה נסגר איתו O.ס הוא מוזר כזה.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מה ההבדלים בין הפורומים של

הארי פוטר?D: כאילו, למה זה נפרד?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מה?><

טוב לא ניסחתי את עצמי טוב. אני אנסה שוב. >< למה יש פורום חברתי, פורום לספר ופורום לסרט? למה הכל לא יכול להיות בפורום אחד? ומה ההבדל בין הפורום הזה לפורום החברתי? כאילו מה יש פה שאין בחברתי או ההפך? כאילו, לא הבנתי איך עובד כל העיניין הזה של הפורומים של הארי פוטר ><

ToryMaster

New member
אה

שחלק גדול מהאוכלוסיה שונא את הסרט, ומתעצבן על הסרט וכן הלאה, אז הדבר הכי חכם היה להפריד בין הפורומים. החברתי היה פעם הפורום החברתי שלנו, אבל כבר מזמן הפך למשהו שעומד בפני עצמו.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אמ... בוא נראה אם הבנתי. ><

פה זה פורום שהוא אמור להיות רשמית על הספר וזה ומעלים פה תאוריות והפורום החברתי זה סתם פורום של כל אוהבי הארי פוטר שמשעמם להם וסתם מדברים על כל מיני דברים? ><

ToryMaster

New member
פעם זה היה ככה

בנוגע לפורום הזה את צודקת, בנוגע לפורום החברתי - כבר שנים שהוא לא בדיוק קשור לפורום הזה, יש שם הרבה חובבי פוטר, אבל הוא כבר לא ממש הפורום החברתי של הפורום הזה, את יכולהל היכנס לשם ולעשות השוואה, יש מעט מאוד גולשים שחברים גם פה וגם שם.

מה יא

New member
זה תמיד היה נראה לי מוזר../images/Emo96.gif

הפורומים החברתיים... תתקינו מסנג'ר או משהו! למה צריך פורום?

Why Y

New member
../images/Emo15.gifאומגאדדד!!

זאת המצלמה הכי מושלמת בעולם!
. תתחדשי
.

חבל שלא אמרת כמה ימים לפני!

לפני כמה חודשים גם אני בדיוק עמדתי לקנות את המצלמה הזאת שמבחינת נתונים נראית מושלמת, אבל בפועל, הפוג'י 6500\6000 יותר עדיפה, ויותר נוחה לתפעול. בכל מקרה אני לא ממש יודע מה הצרכים שלך, אז תתחדשי ותהני:)

ToryMaster

New member
אני חולמת עליה כבר ימים

ההתלבטות אכן הייתה בינה לבין ה6500 של פוג'י, אבל מה לעשות שאני קאנוניסטית גאה? החלק שכן מצחיק זה שבדיוק יום אחרי שהזמנתי אותה, הושקה הS5 של קאנון, מה שאומר שהמחיר של הS3 ירד עכשיו לקרשים, והייתי יכוהל לחכות שבועיים - שלושה ולקנות בהרבה פחות. בקטנה, תכל'ס, מה אני אגיד

למעלה