חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
חה,

אם היה לך פלאפון כמו שלי - היית יכולה להיכנס... ~מחזיק פלאפון דור ראשון~ ~שותק~

Gummy Bears

New member
והנה לי עוד ספר

שנוסף לרשימת ה"תקחי מהספריה בפעם הבאה שאת שם, באמך!" D: אני לא יודעת כמה מעניין זה יהיה, זה נשמע כמו ספר שמרכז בו הרבה מאוד תאוריות, אבל בהחלט סיקרנת אותי.

Guid

New member
גם אותי זה נורא מעניין,

אבל אני לא מוכן לשלם 80 שקל על תרכיז תיאוריות...

InBaR 85

New member
יאא יש לי אותו../images/Emo3.gif

זאת אומרת,ברגע שראיתי את ההודעה שלך התקשרתי לאמא שלי שבמקרה הייתה בסטימצקי וביקשתי ממנה להחליף לי ספר אחד שקיבלתי בספר הזה והיא כרגע הגיעה עם הספר

InBaR 85

New member
אהא../images/Emo13.gif

בעיקרון זה ספר תאוריות...יש שם את כל השאלות הלא פתורות בנוגע לספר השביעי[מיהו ר.א.ב,האם דמבלדור באמת מת,מה הקטע של סנייפ וכו'] הוא בהחלט נחמד ומומלץ לקריאה
ואם תסלחו לי אני צריכה ללכת לבית ספר...שאני אחזור אני אמשיך

Guid

New member
מזל טוב!

זו אשכרה הודעת ‎|OFF|‎ טהורה... כמה פרקים יש, אגב?

Gummy Bears

New member
../images/Emo79.gif

להלן רשמים מהקונצרט של אתמול שלא יעניינו אף אחד פרט לכותבת (להלן, אנוכי): (ורק הסבר קצר: אני לומדת בקוסרבטוריון, ויש שם בערך - אה - מליון ורבע השמעות [ומליון וחצי קונצרטים] בשנה. אתמול הייתי באחד מהם, ומכיוון שנגנו שם יצירות שאני מכורה אליהן קשות [ובעיקר בגלל שחברה שלי ניגנה שם
] הלכתי לי. ובכלל, אני שומעת סדרתית של הקונצרטים האלה, יש שם אנשים כ"כ מוכשרים.^^)
מורןןןן
הכינור של מורןןןןןןןןן
האצבעות של מורןןןןןןןןן
איך שמורן מנגנת
ו...מורן!
אולי פילד לא גרוע כ"כ כמו שחשבתי.
אוקיי, על איזה סמים הייתי כשכתבתי את השורה הקודמת?
משתלם ללמוד תאוריה.
איזה ויוליסט חמוד היניב הזה!^^ (ושזה לא יתפרש לא נכון, יניב בן 9 בערך ואוהב את פילד).
"ומה עם לירון?" - "לירון כנרת" - "התכוונת לכנרית" - "לא, התכוונתי לכנרת" - "אומרים כנרית" - "כנרת" - "כנרית" - "כנרת!" - "כנרית!!!" - "כנרת!!!" - "כנרית!!!!!!" - "כנרת!!!!!!" - "הו, הנה לירון, נשאל אותה! לירון, אומרים כנרת או כנרית?" - *ממלמלת משהו לא ברור בסגנון "כנרנרנרנרירנרירנרת"* - "רואה? היא אמרה כנרת!" - "לא, היא אמרה כנרית!" - "כנרת!" - "כנרית!"... וכך זה נמשך עד קץ הימים (כלומר, עד הכניסה לאולם
).
הזמן: שתי דקות לפני העלייה לבמה של חברתי. המצב: לחץ להספיק להתיישב בזמן. המצב באולם: מלא עד כלות. ~רצה לעבר כיסא מיותם~ ~מתנגשת במישהו~ "סליחה"
~הו, מרלין, הנה המורה שלי! שלום המורה שלי!~ מסתבר שתלמיד שלה ניגן. שזה נהדר. אבל נחשו מה הוא ניגן? פילד!!!!!!!!!111111111111 (לא, סתם, פורה. אני סתם נהנת להשמיץ).
"והייתה לנו טעות הגהה בקטע התשיעי - המלחין הוא פוֹרֵה ולא הוֹרַה כמו שכתוב שם".
אני שונאת ללכת ברגל. כשאני יודעת את הדרך זה חביב ביותר, אבל באמת, זו שכונה שהלכתי בה כל בוקר בדרך לביה"ס היסודי שלי ואחד הרחובות הראשיים, למה אני חייבת ללכת פעמיים לאיבוד ולהטריד כ"כ הרבה אנשים בטלפון? יחי חוסר כושר ההתמצאות.
"ברכותי, אבדתי שוב". "הידד! איפה את?" "אה, זו שאלה טובה". "תארי לי". "אני לייד צומת עם - אה - עצים, ומכוניות, ואנשים... ושלט". "שלט! נהדר! מה כתוב עליו?" "דנה, תתחתני איתי".
ובהמשך אותה שיחה: "אה, יש פה שתי ירידות - אחת מובילה... למטה". "והשניה?" "גם". "תלכי ללמטה שמשמאלך". "אוקיי". ~הולכת~ "אההההההההההה!" "מה קרה? אמסטף?" "לא. הולכת אותי לאזור מוכה ערסים".
ובעיקר: גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!11111111111 נו, רק עוד שמונה-עשר-שישים-שמונים שנה ואני אוכל גם להופיע.

Gummy Bears

New member
הגבת לי?

חכה, לא יכול להיות שהגבת לי. זה סתם משורשר אליי בטעות. לא יכול להיות שזה עניין מישהו פרט לי.
(מאודמאוד מדליק, כן.
)

Gummy Bears

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

בהמשך הדיון ההו-כ"כ-מרתק הזה, דנו בסוגיה העמוקה האם בנוסף לאופציות הכנרת והכנרית (כמובן שגם רבו על האם יש קשר בין כנרית לקנרית [ציפור קטנה שכזו, כמו טוויטי]) יש גם אופציה של כינרת (וגם אז רבו, כי מישהו חשב שהכנרת - להלן, ימת הכנרת - קרויה בשמה בגלל שגרה בה כנרת/כנרית/כינרת מפורסמת או משהו). בקיצור, בלאגן.

למעלה