חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

Konq

New member
וואלק בהצלחה.

אני מחר עושה ב12 וחצי וב4! אתם בטח כולם עושים ב8 או שזה ב9..? בקיצור בהצלחה לכולם, שיהיה קל וכיף.

PaDF00t

New member
כן, כן, שנים לא הייתי פה, אבל אני רוצה לספר

לכם שביץ הגדול - אני טסה לחודש בקנדה!!! אני טסה להדריך במחנה קיץ יהודי! ייאייי וגם, זו תהיה הטיסה הראשונה שלי!
(לחו"ל ) ייאיי

רונילי92

New member
יאא תהני!

חברה שלי מקנדה.. (הגיעה השנה..) אבל היא מדברת עברית.. היא דיברה גם שמה =])

deathly hallows

New member
כתבה על הארי פוטר שאני כתבתי

אתם מוזמנים ... http://www.layla.co.il/ContentView/ContentView.aspx?cimid=101137&cid=123

שלום לכולם ../images/Emo9.gif

היום היה לי בוחן והלך דווקא די טוב לשמחתי הרבה ואני צריכה להתחיל ללמוד למגנים. ואני נורא בלחץ כי חברה שלי ניגשה אליי היום ואמרה לי שהיא כבר התחילה ללמוד למגן שהוא עוד שבועיים וחצי או משהו כזה. ואני בכלל לא התחלתי!!!
שיהיה לכולם יום טוב =]

DoubleTrouble

New member
אז למה את פה בפורום???

אם את צריכה ללמוד??? לא סתם להיות על המחשב כמה דקות זה לא נורא אני למדתי לבגרות שלי בתקשורת איזה יומיים וזהו ואני חושב שיצא לי מבחן פצצה יעני אתם מאמינים היה לי שלשום מבחן וגם היום יש לי מבחן.

כי-

לא יודעת. אני אתחיל היום ללמוד כנראה אבל עדיין אני לא מתכוונת להיתקע כל היום בספרים...אני לא הרמיוני!
(זה היה נדרש לומר את זה...) בכל אופן אני לא יכולה כל היום ללמוד...אז דקות מעטות אני משוטטת ברחבי האינטרנט

NetaOnline

New member
יש לי יומולדת

היום רשמית אני בת 15
רק מעצבן שאפאחד לא זכר...
כאילו כ"כ קשה להגיד מזל טוב? ומהחברות הכי טובות שלי הייתי מצפה לבלונים ולא למבט של פודל מוכה ומילמולי "מה היום? יו אני מזה מצטערת ששכחתי! סליחה רוצה שאני אביא לך בלונים מחר?"
כאילו מה יעזור לי מחר? זה ממש יומולדת גרוע. שונאת להיות גדולה.
סליחה אם אני מבאסת אותכם זו לא הייתה הכוונה שלי...

למעלה