עברתי את 18! עברתי את 18 D:
G Gummy Bears New member 19/3/07 #97 קודם עשיתי את כל מה שהם אמרו, חוץ מלבדוק את קוד המקור. עכשיו בדקתי גם אותו, וזה לא עזר לי מי יודע מה. רמז כלשהו?
קודם עשיתי את כל מה שהם אמרו, חוץ מלבדוק את קוד המקור. עכשיו בדקתי גם אותו, וזה לא עזר לי מי יודע מה. רמז כלשהו?
א אנה92 New member 20/3/07 #107 אני כבר לא יודעת איך לעבור את 7 קוד המקור אם אני לא טועה זו הכתובת של התמונה.. אבל אני לא מצליחה לעבור בכל זאת! עזרה מישו?
אני כבר לא יודעת איך לעבור את 7 קוד המקור אם אני לא טועה זו הכתובת של התמונה.. אבל אני לא מצליחה לעבור בכל זאת! עזרה מישו?
י ירדושששש New member 20/3/07 #110 חח כן הבנתי את זה התכוונתי רק שתזכי שתזכירי לי מה התמונה כי אני ב8
א אנה92 New member 20/3/07 #112 אממ התמונה מוזרה כזאת.. בכתובת של התמונה כתוב EYE... התמונה הזאת לא מובנת.. ואיך אני אמורה עכשיו לעבור שלב אם אני לא יודעת מה לכתוב בעעע...
אממ התמונה מוזרה כזאת.. בכתובת של התמונה כתוב EYE... התמונה הזאת לא מובנת.. ואיך אני אמורה עכשיו לעבור שלב אם אני לא יודעת מה לכתוב בעעע...
א אנה92 New member 21/3/07 #118 כל שלב אני נתקעת ../images/Emo6.gif עכשיו 8 אני לא מבינה איך להגיע לפתרונות האלו!!
י ירדושששש New member 21/3/07 #119 גם אני תקועה ב8 ובכלל לא הבנתי מזה אומר קוד התמונה... למישהו יש הסבר?