איוש נתקעתי בשני.. איפה לירשום הכל?
T The T Shirt New member 17/3/07 #37 קראי את הטיפים והחוקים בדף הראשי אם אנשים היו טורחים אשכרה לקרוא את זה - לא היו כל כך הרבה שאלות בנוגע לשלב השני
קראי את הטיפים והחוקים בדף הראשי אם אנשים היו טורחים אשכרה לקרוא את זה - לא היו כל כך הרבה שאלות בנוגע לשלב השני
א אנה92 New member 17/3/07 #41 דווקא קראתי.. ואי אבל זה כ"כ משגע אותי ניסיתי כבר את כל האפשרויות למישו יש רמז?
F FrogyG New member 17/3/07 #35 תקועה בשלב 11 גררררררררר...... וזה נראה כ"כ קל אבל זה מסובך משחשבתי!!
T The T Shirt New member 17/3/07 #38 18 הוא השלב הכי קשה במשחק, לדעתי. יש לי כבר עוד כמה שנתקעו שם. אני לא חושב שמישהו הצליח לעבור עד עכשיו.
18 הוא השלב הכי קשה במשחק, לדעתי. יש לי כבר עוד כמה שנתקעו שם. אני לא חושב שמישהו הצליח לעבור עד עכשיו.
F FrogyG New member 19/3/07 #96 טוב... כבר קראתי בכמה מקומות ואנשים לא עברו את 18 כי פשוט אין רמזים, אז לתשומת ליבך בבקשה... זה יותר מדי קשה ואם יש עוד 9 שלבים, אז איכשהו צריך להגיע אליהם בדרך הגיונית...
טוב... כבר קראתי בכמה מקומות ואנשים לא עברו את 18 כי פשוט אין רמזים, אז לתשומת ליבך בבקשה... זה יותר מדי קשה ואם יש עוד 9 שלבים, אז איכשהו צריך להגיע אליהם בדרך הגיונית...
F FrogyG New member 21/3/07 #121 למקרה ואת עדיין צריכה עזרה עם 8... א. תגדילי את התמונה. ב. כפי שרשום במקור - Ascii
F FrogyG New member 21/3/07 #126 לא צריך להסתבך... מספיק לפתוח את הצייר, ללחוץ על התמונה עם העכבר "העתק" ולהדביק בצייר. היא כבר תגדל לבד מפני שהיא מכווצת באתר אינטרנט.
לא צריך להסתבך... מספיק לפתוח את הצייר, ללחוץ על התמונה עם העכבר "העתק" ולהדביק בצייר. היא כבר תגדל לבד מפני שהיא מכווצת באתר אינטרנט.
א אנה92 New member 18/3/07 #44 אנשים זה משגעע אותיי ../images/Emo58.gif בשלב השני מה כל הכפתורים של מדייה פלייאר? כי ניראה לי זה PLAY BACK PAUSE MUTE NEXT וניסיתי את כולם!! ושום דבר מהם לא נכוןןן!!
אנשים זה משגעע אותיי ../images/Emo58.gif בשלב השני מה כל הכפתורים של מדייה פלייאר? כי ניראה לי זה PLAY BACK PAUSE MUTE NEXT וניסיתי את כולם!! ושום דבר מהם לא נכוןןן!!