כריש באנגלית.
† † DarkSpell † New member 18/3/07 #66 ../images/Emo58.gif ענקי. אומרים "תוציאו את המים מהעיניים" סתמורת, עזבי ת'תמונה, תסתכלי מסביב... יש שם סימון בקטן שצבוע בשחור שכתוב שם shark
../images/Emo58.gif ענקי. אומרים "תוציאו את המים מהעיניים" סתמורת, עזבי ת'תמונה, תסתכלי מסביב... יש שם סימון בקטן שצבוע בשחור שכתוב שם shark
N NetaOnline New member 18/3/07 #50 בשלב השני לא מופיע לי בכלל איפה לרשום את התשובה... זה אמור להיות ככה או שאני סתם שוברת ת'ראש ויש לי בכלל תקלה במחשב??
בשלב השני לא מופיע לי בכלל איפה לרשום את התשובה... זה אמור להיות ככה או שאני סתם שוברת ת'ראש ויש לי בכלל תקלה במחשב??
א אנה92 New member 18/3/07 #63 תגידו במדייה פלאייר.. איך קוראים לכפתור של להעביר את השיר לאחורה משו כמו BACK..
Y yuvi217 New member 19/3/07 #83 כתבתי את זה כבר בסיומת של הכתובת, וזה לא עובד! הגעתי לזה בעצמי עוד קודם... אבל זה מכניס אותי לאתר ההוא של שגיאה.. מישהו יודע למה?
כתבתי את זה כבר בסיומת של הכתובת, וזה לא עובד! הגעתי לזה בעצמי עוד קודם... אבל זה מכניס אותי לאתר ההוא של שגיאה.. מישהו יודע למה?
ל לונה מגנונה New member 19/3/07 #77 ../images/Emo58.gif בשלב 5 התשובה קשורה לכתמים השחורים שיש על הבית?