חברתי

אףפעם

New member
לא יודעת...

אבל זה ככה בתור אחת שעשתה 3 איבחונים והרביעי בדרך...

ToryMaster

New member
אמ, ח, קרב המאובחנים?

שאני אל אתחיל בכלל. אולי צריך to apply בשביל השתתפות בתשלום ממשרד החינוך, אבל איבחון פרטי את עושה בלי שום בעיה.

אףפעם

New member
אמא אמרה שגם פרטי צריך אישור

שאלתי אותה והיא ממש מבינה בזה... ארבע איבחונים שלי ושתיים של אחותי הקטנה נותנים לה ניסיון...

ToryMaster

New member
אבא שלי אומר שרק מהבנק XD

כי זה עולה המון כסף. אישור צריך לקבל אולי על ההקלות, לא על לגשת לאיבחון עצמו. משרד החינוך צריך לאשר את האבחון למען יישום ההקלות, אולי לזה הכוונה.

אףפעם

New member
../images/Emo6.gif...

יכול להיות, זה כבר מתחיל להיות מסובך מידי בשבילי...

ביי ביי!

ד"א.. שירה שלחה פתק השיעור: "אולי תבואי בשבת או סתם באיזה יום כדאי לראות את אבי?" בכל מקרה המשכנו לדבר על זה אז אמרתי לה שאולי בחנוכה יהיה מפגש. והיא משום מה חשבה שכולנו נבוא מחופשים לקוסמים או משו כזה. <ושלא תעזו לעשות את זה ברצינות! אם זה יקרה! אני לא מסתובבת איתכם!>

../images/Emo210.gifאני מזה מתקשה...

יצאתי מהפורום והתכונתי להכנס לפורום הסרט(שגיאה מספר אחת) אבל בטעות הקלדתי 160 במקום 660.(שגיאה מספר שתיים) הרשור הראשון שראיתי היה איזשהי תאוריה...ואני WTF" תאוריות בפורום הסרט?!" ואז גילתי שחזרתי בחזרה לפורום הספר ויצאתי...ואז כתבתי בטעות 166 שזה פורום בלינק 182 וההודעה הראשונה הייתה הודעה על סגירת הפורום אז נבהלתי ואג גילתי שזה גם לא הפורום הנכון ואז סוף סוף נכנסתי לפורום הסרט ואז יצאתי והתכוונתי לחזור לפה ואז שוב חזרתי לפורום הסרט.....
בעע זה הכל החורף!!שיגמר כבר!!

אני אוהבת אותך!../images/Emo6.gif

צופים, תנועות אחרות שהן לא צופים ואין לי כוח לכתוב אותן עכשיו כי השמות שלהן ארוכים,

noosh

New member
../images/Emo9.gif

האמת? אני בשוק שלא התבלבלתי בין הזכר-נקבה במשפט הזה
כ"כ מתאים לי. ואני שמחה שאני עדיין מצליחה לשעשע פה אנשים
. חשבתי שאינ מתחילה לשעמם כבר..

למעלה