חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

תודו שהתגעגעתם. נתחיל בתכל'ס - זהו השרשור החברתי של הפורום. כלומר, כל הודעת
שאינה קשורה לנושא הפורום, אנו מבקשות לשרשר לכאן. זה יכול להיות כל דבר שבא לכם לדבר עליו, להזכיר, להודיע, לפרוק, סיפורים מבית הספר, צופים, תנועות אחרות שהן לא צופים ואין לי כוח לכתוב אותן עכשיו כי השמות שלהן ארוכים, תכניות טלויזיה, סרטים, בילויים עם חברים, חוגים, מתחילים להגמר לי הרעיונות, טוב הבנתם את הנקודה. אנו מבקשות לא לפתוח שרשורים חדשים, ולא לנצל"ש שרשורים קיימים, גם אם הם ספאמיים (במיוחד אם הם ספאמיים), ולא את שרשורי
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן - השרשור הזה קופץ, ואם הוא נמצא בתחתית העמוד, הוא יכול להגיע גם למעלה. אז אל תהססו להקפיץ אותו ואל תתעצלו לחפש אותו, הוא מחכה רק לכם! או משהו. מי ייתן ויהיו לנו ימים גשומים לרוב, כמה חבל שתפילותיי לא נענות אף פעם (לא, יעל, זה שהרגליים שלך קפאו לא אומר שבקשותיי התמלאו!! זה היה צירוף מקרים!). יום נפלא
.

ToryMaster

New member
עכשיו פתאום התחמם

אבל הבוקר היה גשם מטורף, החתולים שלי עמדו בחלון ונראו כמו ספוגים שהושארו יותר מדי בדלי מים.

אני ממש זקוקה למישהו

שיידע לערוך לי תמונה בפוטושופ. כלומר, רק להוריד כיתוב קטן. ממש חשוב וממש דחוף.

lorda

New member
נמ תגידו

גם אותכם הפרסומת הזאת של mp4 מעלה את הסעיף!? יווו. זה כל כך מעצבן אותי. זה עולה לי כל פעם שאני בישרא. ואי אפשר ככה. גררר.

n u k e y

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אגב, לי, ליד"ה החזירו לי תשובה

הגיעה הזמן באמת !../images/Emo3.gif

ונועה די לדבר על חורף וגשמים, את מונעת מהם להגיע אם הדיבורים האלה.
ועכשיו אחרי שסיימתי להציק לנועה, אני יעבור לנושא אחר: לבקשת כמה אנשים כאן בנושא השעשועונים, שביקשו שאני ואחייני נחכה קצת לפני שנפתח שעשועון חדש. לי אישית אין בעיה, אבל אם תשימו לב, הצטרף עוד אחד לתחרות השעשועונים. אבל עם מה שאתם רוצים זה להמתין קצת משעשועון אחד לשני ( נגיד יומיים שלוש לפחות ) אז תצביעו בידיים (
) ומי שבכל זאת רוצה שעשועונים כל יום שיצביע גם (
), אני באופן אישי אכבד את בחירתכם, אני לא יכול לדבר בשם השניים האחרים.בכל אופן עד גמר ההצבעה, אני לא יפרסם עוד שעשועון. ( אם אני רואה שאין הצבעות, עד חצות, אני ממשיך כרגיל )

the ror

New member
../images/Emo45.gif- כי נדמה לי שחבל שהרמה תרד

אחרי שבוע שנים...אם יהיו הפרשים ביניהם אז יהיה מעניין, אנשים יספיקו להגיב, ויהיה זמן לרעיונות מקוריים/מעניינים יותר...

n u k e y

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif

כי מרוב שיש שעשועונים הקודמים עוברים עמוד אחרי יומיים שלושה, וחבל.

למעלה