חברתי

אוקי התקבל רוב בעד ההצעה שלי.

לכן, השעשועון הבא יהיה בערך ביום שישי או מוצאי שבת בעזרת השם. אז נא להתכונן, יש כרגע מספיק זמן.

A Radcliffe

New member
הו הו הו!../images/Emo129.gif

אני לגמרי בשוק
כתבתי משהו ופרסמתי ו........ אחרי 4 פרקים..... |הגדש|הגיבו לי! משמע שמישהו קורא את זה... ושאל אותי שאלה בקשר לזה... אז...ישמצב שמי שזה לא יהיה התעניין בזה^^ אבל אני בשוק רק מזה שקראו את זה בכלל................ ממה אני מתלהבת בכלל?
אני הופכת להיות ורד! אאוץ'.

אקרי

New member
אהה אני יוצאת לשבת חברון!!!!!

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אז יאללה שבת שלום!!!

שמתם לב שאתמול

היה יום ללא מנהלות?
לא ראיתי אף מנהלת מגיבה אתמול למישהו או מישהי. או שסוף-סוף חל מהפך, והפכנו לילדים טובים?
כי אם כן זה צריך להפסיק, לא ייתכן שנדרדר עד כדי כך.

לדעתי... [קשור, אבל לא ממש קשור]

מנהלים סתם בולטים בפורום, כי הם בצבע שונה, אבל בתכלס... אין הבדל בין ההשתתפות שלי ושל המנהלים בפורום. מנהל שהוא רק שוטר בפורום שלו - זה [סוגשל] מנהל בכפיה. "הלוהלו, אני פה כדי לשמור על הסדר.
" לדעתי, וזה טוב שזה קורה בפורום שלנו, שמנהלות משתתפות בדיונים - ולא נמצאות שם בשביל להשליט טרור בפורום.

זה בסדר אבי, אני מודע לזה.

אחרת לא הייתי מרשה לעצמי להתבדח איתם, כמו לדוגמה בשאלות קטנות ונצלש"ים, שהרשתי לעצמי קצת להתבדח עם נועה. אם הייתי חושב עליהן רק בצורה של מנהלות, לא הייתי מעז לנסות ולהתבדח בכלל. וגם אני שמח שהן כאלה, בעצם לדעתי הן המנהלות הכי טובות בתפוז.
וזה באמת ולא סתם התחנפות. ולמרות שלפעמים נוצר רושם שהן קשוחות מידי, בעייני הן לא, כי נתקלתי כאן במנהלות הרבה יותר קשוחות ומחמירות מהן. הן רק רוצות שנקיים אחר החוקים הלא כל כך מסובכים לדעתי. וזה רק כדי שלנו יהיה יותר טוב, בלי כללים אלו היה פה לדעתי בלאגן גדול. אז הנה שלוש קריאות כיפאק למנהלות: כיפאק ! (
) היי, כיפאק ! (
) היי, כיפאק ! (
) היי, היי, היי

ToryMaster

New member
חי זרועי!

נתקלת במנהלות יותר קשוחות ומחמירות ממני? מי?! מי?!?!?!?!

the ror

New member
../images/Emo13.gif.ואני לא מאמין שבסוף לא הלכתי

לסרט החדש של ג'יימס בונד שהבכורה שלו היום...

noosh

New member
מעולם לא ראיתי שום ג'יימס בונד

כן כן, זה הוידוי שלי. אבל זה ישתנה מחר, בתקווה

the ror

New member
אז אם את הולכת לחדש הזה(קזינו רויאל

) אז סתם לידע כללי הסרט הזה אמור להיות בסיגנון שונה מהקודמים(מה גם שהשחקן הוחלף)... תהני...ה"בקרוב" נראה טוב.

באמת דנוש, בשעות כאלה

להסתובב לבדך במסדרונות האינטרנט, מאד לא מומלץ.
( התכוונתי כמובן לשעה שבא כתבת, ולא לשעה שאני כותב עכשיו, כמובן )

כן, אבא../images/Emo11.gif

נו די לצחוק עליי שאני.. אממ, טוב נו, לא טיפוס של לילה כמוכם. מה אני יעשה? העייפות הורגת אותי וחוצמזה, כאילו.. אוף נו אני לא חייבת לתת לכם הסברים!
יעקב תראה לאן אתה מדרדר אותי!!
סתם כזה שאני לא רגילה.. אררגגג סתמו

למעלה