נכון שדמבלדור ידוע בתור היחיד שוולדמורט אי פעם פחד מפניו? וובכן לדעתי יש כיום עוד מישהו כזה, ואני מתכוון להארי פוטר עצמו. ( עכשיו רק אני שם לב שזה מתאים יותר לנצלש"ים, ויקי סליחה ),
אתם או חלקכם יודעים שאני ממש מתה על להקת ה-GOO GOO DOLLS. זוהי להקה אמריקאית של 3 בנים. בקיצור, הם לא הכי מוכרים בעולם כמו דפש מוד וגאנס אנד רוסס או משהו בסגנון, אבל אני יודעת שיש להם המון אבל פשוט המון מעריצים באמריקה ובארץ. לא ידוע לי מאז שנות השמונים (כשהלהקה קמה) שהם באו לבקר פעם בישראל. איך אפשר לארגן שהם יגיעו להופעה בארץ? או לפחות לבדוק את סיבובי ההופעות שלהם אומשו? אפשר אולי להגיע לאמרגנים בארץ או משו? אבא שלי עובד עם אחד האמרגנים שמארגנים את ההופעות האלו מחו"ל, יש מצב שהוא סוג האדם שאני צריכה לגשש אצלו? מישהו גם אוהב אותם, ויכול אולי לעזור? אני לא ממש ידעתי לאיזה פורום בתפוז לפנות, וחוצמזה שאני מכירה אתכם אז ככה ש...
אם יש להם להיט עכשיו שמשמיעים ברדיו אז תארגנו בפורום או משהו להתקשר מלא מלא כל יום לתחנות ברדיו לבקש שישמיעו את השיר ולשלוח מלא מכתבים לאמרגנים שאתם רוצים שיבואו וכל מיני כאלה.. מקווה שעזרתי
נ.ב- חח סתם בגלל שראיתי טל מוסרי בחתימה שלך ניהייתה אצלנו בדיחה "לך תדחוף עטים לתחת של טל מוסרי" XDDDDDDג