חברתי

CoralP

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

סבתא מצד אבא שאנחנו לא ממש בקשר איתה יודעת צרפתית, זו שפת האם שלה אני חושבת.. ודודה שלי גם צרפתייה.. פעם היא בדקה לי מבחן ומצאה טעויות אצל המורה
והיום עשיתי את המבחן, והלך לי ממש טוב D:

אקרי

New member
אצלי כל המשפחה דוברת צרפתית

אני עצמי ידעתי לדבר עד גיל 3.....ואז סבתא שלי/אמא שלי הפסיקו לדבר איתי...עכשיו אני מבינה שיחות, לא יודעת לדבר

לדבר זה טוב!!!

ב"ה אחרי שתכננתי התאבדות רבתית <חברה שלי גם רצתה לצטרף> ואחרי שחרשתי וחרשתי וחרשתי ולימדתי את אותה חברה מיואשת ושוב לימדתי אותה וקראתי שוב את הסיפורים המורה קראה לי לכיתה. הלכתי והרגשתי שמוליכים אותי לגורדום , חמושה בעט ודפים קיבלתי מידי המורה כרטסייה, הלכתי לחדר שקט ועשיתי לעצמי תכנון קרב. [להגיד את הדוגמאות האלה, להביא את הקטע האישי ההוא להמשיך להדגים לבלבל עוד קצת את השכל..} המורה חייכה חיוך מעודד שאלה אותי את השאלות ואני התחלתי לירות את התשובות כמו קטר. המורה סימנה וי ועוד וי, שאלתי <בטיפשותי> "אז כמה קיבלתי ?" והיא אמרה לי," מה, זה לא ברור? 100!> יצאתי מאושרת וטובת לב! אני לאהוב מבחנים בספרות מגמה בע"פ!

שומו

New member
גם לי יש.

יש לי מלא הקלות, אבל אל תקנא. ADHDHDHDHDHHDHDDH זה ממש לא משהו לקנא בו.

ToryMaster

New member
לא כזה קשה להשיג

אבל אני יודעת שאני לדוגמה, אין מצב שהייתי מצליחה לעשות בחינה בעל פה, אני פשוט לא מסוגלת להתרכז ככה.

ענבאך

New member
../images/Emo45.gif

אני שקלתי להוציא הקראה בשנה שעברה (לא בע"פ, פשוט שמקריאים הכל לבוחן). זה לא כזה קשה, אבל החלטתי בסוף שלא כדאי.

לא יתנו לי, אני תלמיד טוב.

יש לי ממוצע יחסית ממש גבוה, אין לי סיבה לבקש אבחון.

אשחק אותה נכשל בכל מקצוע!../images/Emo122.gif

ואם לא יתנו לי אבחון - נדפקתי עם ציון נמוך בכל המקצועות!
עדיף שלא...

אףפעם

New member
כדי לקבל אבחון צריך לבקש

ואז או שמאשרים לך את האבחון או שלא. ועם מאשרים ואתה עושה איבחון אז המאבחנת (שהיא בעצם פסיכולוגית) ממליצה על כל מני התאמות (הקלות) ובצפר מאשרים רק חלק מהן. ויש מקרים (נדירים, אבל יש...) שבהם המאבחנת חושבת שאתה תלמיד שלא צריך כלום ואז אתה לא מקבל מהאבחון כלום... חוץ מזה אבחון עולה המון (בסביבת האלף שקל ויותר...). ובצפר לא ממן כלום אלה עם כן ההורים ממש לוחצים והילד במצב נואש... וזו הייתה ההודעה הכי ארוכה שלי כאן...

למעלה