חברתי

../images/Emo123.gif הדר,

גנבת לי את הקרדיט של האיש הטוב.
ניחא, ההסבר שלי יותר מפורט. |מתפאר|

לפעמים אני נכנסת בלי לשלוח הודעה

אלא אם יש לי מה להגיד בנושא, והתכוונתי שלא הבנתי את המספרים אבל כבר הסברתם לי.

לכל פורום/קומונה/צ'אט יש מספר.

המספר של הפורום שלנו [הארי פוטר הספר] הוא 160. המספר של פורום הארי פוטר - הסרט ועוד הוא 660. והמספר של פורום הארי פוטר - חברתי הוא 666. את מספר הפורום מגלים ע"י הצצה בשורת הכתובת של הפורום. תסתכלי למעלה - בשורת הכתובת. איזה מספר את רואה? 160.
ויש עוד דוגמאות לרוב... כשאנחנו נכנסים לצ'אט - זה דרך השורה הכחולה בראש הפורום, צריך רק ללחוץ על ChatTV. 3132 זה כנראה מספר קומונת משחקים כלשהי. ל'יודע, אנ'לי מושג.
אבל בכלליות, שאלות כאלה קטנות [כמו השרשור הזה] מנצל"שים לשרשור הנצל"שים ולא פותחים הודעה חדשה. לנצל"ש - הכוונה... לנצל שרשור אחר קיים ולא לפתוח שרשור חדש שידחוק שרשורים אחרים החוצה מהדף הראשון. קריאת תקנון הפורום תהיה מומלצת לחדשים ו... בנושא הזה - ברוכע הבעה! אבי, כמעט16, יהוד.
שמח לעזור.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידכון בבלוג!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עדכון חדש בבלוג. הערה קטנה: כשכתוב לי כל הזמן במסן "עידכון חדש בבלוג" זה אומר שיש באמת עידכונים חדשים בבלוג כל יום בערך, אז אם אתם רוצים לקרוא עידכונים חדשים, וכתוב עידכון חדש בבלוג, אז באמת יש עידכון חדש בבלוג. רק שתדעו
... וול, שם הפוסט החדש:יומן מססססססססססססע.. תהנו!!

InBaR 85

New member
חשוב חשוב

למי שיש ערוץ דיסקברי יש עכשיו "העולם האמיתי של הארי פוטר"

חרבביש

New member
שימו לב שימו ../images/Emo23.gif!

טוב, מאחר ולשמועות לא היה קץ, והגענו למצב שמתייחסים אלינו כאל זוג- החלטנו, אני ונגה (
), שמעכשיו זה יהיה רשמי: אנחנו חברים. תגובות

למעלה