חברתי

חדש חדש

נפתחה קמונה חדשה על קולנוע. יהיו משחקים,המלצות תמונות וכו'. הקמונה עדיין חדשה לכן אין שם כימעט אנשים. כנסו בבקשה, ותנסו לפרסם את הקמונה כי זה ממש יעזור לנו. הינה קישור לקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21132&smsMsg= סליחה שזה לא יצא קישור יש לי בעיה עם כתיבת תגובות עם קישור.

פששששששששי!!../images/Emo65.gif

אתה אכן פופולארי...
שאלוהים יעזור גמאני רוצה כאלו כניסות..
חחחח.. יופי לך.. כל הכבוד!!

רק בחודש../images/Emo122.gif

כמה אתה מעדכן שם, אלוהים אדירים?
הלוואי עליי.
ולמה התכוונת כשאמרת, שלא יפתחו, א-מן!?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שלום פורום הארי פוטר הספר ../images/Emo13.gif

מה שלום כולם, מי פה עוד מלפני שנה? ^^

הולי כמולי!!~ |הלםמוחלט|../images/Emo12.gif

א=ו=ר=ה
*בורח מהאור הקורן שפורץ מפנייך*
ברוכע הבעה! אנ'זוכר אותך!
אני שנה ויותר בפורום.
עזבת את הניהול חודשיים אחרי שהגעתי.
אניוואי, ברוכית.
'געגענו.

שומו

New member
אורה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה טוב לקרוא את זיו פנייך
מה נשמע
זוכרת אותי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אז כן יש פה אנשים מלפני שנה!

היי לכם, זוכרת גם זוכרת ^^. עשיתי המון המון דברים מאז שעזבתי ועוד שלושה חודשים אני עפה לי לצבא,

אהבתי את

הציטוטים שלך בכרטיס.... "אבל אני לא רוצה להסתובב בין מטורפים" העירה אליס, "אין לך ברירה "אמר החתול" כולנו מטורפים כאן,אני מטורף,את מטורפת.." "איך אתה יודע שאני מטורפת?" אמרה אליס "זה ברור " אמר החתול "אחרת,לא הית באה לכאן.." מאמצת.....

אני ממש לא מעודכנת!!!

מה זה כל החדרים האלה שאתם מדברים עליהם? 660? (שאין לומר את שמו) 3132? כל פעם שאני נכנסת וקוראת הודעות אני לא מבינה כלום. תגידו שאני פטטית( שזה די נכון...), תגידו שזה גם עצוב...(גם נכון)) אבל אני עדיין לא יודעת (אני גם קצת אובר-דרמטית אבל לא נורא)

היי

660 ו3123 הם מספרים של פורומים. בשורת הכתובת את יכולה לראות עכשיו את המספר 160, שזה המספר של פורום הארי פוטר הספר, אם תכתבי שם במקומו את המספר 660 למשל, תגיעי לפורום הארי פוטר הסרט. במקום לכתוב ברכה להארי בהודעה חדשה, יותר פשוט וטוב לשרשר את הברכה להודעה הזאת או לשירשור היומולדת שלו.
ו- למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת נכנסת להודעות ולא מבינה? יומטוב=)

למעלה