מזל"ט
ד דנונה לייט New member 1/8/06 #78 כלבים. חודשיים אני מחכה להופעה הזאת, וברגע האחרון - ביטלו. כלבים כלבים כלבים. (סליחה ויקי )
ד דנונה לייט New member 1/8/06 #80 ../images/Emo41.gifעידכון חדש בבלוג!../images/Emo41.gif עידכון חדש בבלוגי שלי!!! שם הפוסט:איך מבזבזים 200 ש"ח ביום אחד?? תהנו!
../images/Emo41.gifעידכון חדש בבלוג!../images/Emo41.gif עידכון חדש בבלוגי שלי!!! שם הפוסט:איך מבזבזים 200 ש"ח ביום אחד?? תהנו!
פ פיקסית נצחית New member 2/8/06 #96 יש לי משהו הזוי לספר לכם ב"ה אני הולכת לבאולינג! למה הזוי? כי איך בדיוק אני אשחק? אני אנסה לדחוף עם הכיסא את הכדורים?? בקיצור, למען ביטחון המקום ואורחיו אני לא אנסה לדחוף שוב דבר ואהנה מחברתם הקלוקלת של חברי היקרים , שבפעם האחרונה שהיו שם.. נגדיר את זה ככה,יצאו משם תמונות מאוד הזויות תאחלו לי בהצלחה !
יש לי משהו הזוי לספר לכם ב"ה אני הולכת לבאולינג! למה הזוי? כי איך בדיוק אני אשחק? אני אנסה לדחוף עם הכיסא את הכדורים?? בקיצור, למען ביטחון המקום ואורחיו אני לא אנסה לדחוף שוב דבר ואהנה מחברתם הקלוקלת של חברי היקרים , שבפעם האחרונה שהיו שם.. נגדיר את זה ככה,יצאו משם תמונות מאוד הזויות תאחלו לי בהצלחה !
L Looking4CoolName New member 2/8/06 #99 ../images/Emo50.gif את יוצאת מזה בקרוב? חמודה, אוהב אותך! ^^