חברתי

מה זאת אומרת באיזה

חדר? אנחנו בהארי פוטר- הספר, אז הכוונה לחדר הזה. תחפשי למעלה איפה כתוב באנגלית צ'אט טי וי. אם מופיע מספר בסוגריים סימן שיש שם אנשים.

skaramoosh

New member
פאק.

למה אי אפשר להירשם למשחק תפקידים בשקט בלי לגלות חודש אחר כך שהמנהלות ריגלו אחריך ואחרי כולם ויודעות עליך הכל? אני חושבת שהן שכחו לשים לי מצלמה נסתרת באמבטיה.

Piece Of Mind

New member
אויש נו,

אל תשימי עליהן פס. זה רק משחק. אני פה במסנג'ר אם את צריכה משהו.

Piece Of Mind

New member
../images/Emo7.gif

אני מרגיש פשוט חרא עכשיו. בא לי לבכות ואני לא יודע מה לעשות יותר. אני פשוט.. לא מאמין...
לא רוצה להאמין...
שהכל נגמר. אהבת חיי לא אוהבת ולא תאהב אותי אף פעם... למרות שאני סקול בפורום הזה, הייתי רוצה עכשיו חיבוק.

Piece Of Mind

New member
אני מרגיש

אני מרגיש כאילו שאני צריך להמשיך- אבל לא.. ששום דבר לא ייתקרב לעוצמה... בארור. הרי ככה זה בחיים, כן? צריכים להתגבר על הכל... כבר התגברתי כל הרבה דברים, את הפצע הזה, לצערי, אי אפשר להחלים. אני צריך מישהו. או מישהי. הלוואי שהייתי הרגע בבית של חבר שלי, היינו יורדים על איזה יין, והיינו עושים צחוקים, במקום לברוח לפראג ואז, רק אז, להזכר בה. הלוואי שכל זה לא היה קורה, שלא הייתי מבקש את המסנג'ר, הלוואי שעכשיו לא הייתי כ"כ קשור אליה, הלוואי שעכשיו לא הייתי בוכה על הבנאדם הכי חשוב לי. הלוואי שעכשיו היא הייתה אומרת לי שהיא אוהבת אותי.
אני לא אומר מי זאת.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo201.gif

האמת, גם לי קורה עכשיו דבר דומה. (טוב, אולי דומה אבל במידות קטנות, אבל מי יודע?...) גם אני חושבת כל היום על מישהו שיש סיכוי שבסה"כ רוצה איזה סטוץ איתי, או ששכח אותי, או שמתרץ לי תירוצים...
בכל מקרה, היו פעמיים/שלוש שהתקשרתי עליו. הוא אמר שהוא יחזור אלי. אבל הוא לא חזר. מצד שני, בכל פעם שכן התקשרתי אליו, הוא היה אומר לי שהוא התגעגע אלי ובכל פעם שהיינו מדברים במסנג'ר, הוא היה שולח לי אייקונים חשודים למראה..
אני כבר לא יודעת מה לחשוב.

skaramoosh

New member
אמרתי לך כבר במסנג'ר...

היא אמרה שזה לא סופי, ואולי כשתיפגשו שוה יהיה איזשהו סיכוי... אל תתחיל להיות עצוב ולכתוב את זה בכל מקום, זה רק יכול לגרום לה להתעצבן, כי יכול להיות שהיא קוראת את זה. רילקס איל, היא אמרה שזה לא סופי

DoubleTrouble

New member
כואב../images/Emo201.gif

איזה הרגשה חרא אל תדאג זה בטוח יעבור ויש עוד הרבה דגיגות בים.

*סקילה*

סתם..
אבל באמת, לא בוכים על חלב שנשפך, ואף אחת לא שווה שתבכה ותתבאס עליה.. וקראתי פה את התגובה של נגה, אני לא יודעת מי זאת (ואגב אתה יכול לסמוך עליי התמיכה נפשית..) אבל נגה פה רשמה שזה לא סופי.. אז אולי יש תקווה..
סורי מאן.. אתה תתמודד עם זה, אני סומכת עליך!!

Piece Of Mind

New member
כפרעעע! ../images/Emo24.gif

תודהתודה!
את צודקת, זה בהחלט לא סופי אחרי הכל.
אולי זה באמת לא סופי.
תודה רבה לך ולכולם, אני מעריך את זה.
כבר מרגיש יותר טוב, פשוט אז עוד הייתי בהלם של כל הסיפור.
אוהב, איל.

InBaR 85

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

אל תדאג
אתה לא סקול פה
וי לאב יו
מבטיחה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפתחתי בלוג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי, אז בגלל שאיל רצה שאפתח בלוג, ובגלל שאני כבר ממזן רוצה לפתוח אחד, פתחתי בלוג. פירסמתי שני פוסטים, עד עכשיו, ואני מתכוונת לעדכן בכל יום, (לפחות אשתדל...). בבקשה תכנסו ותגיבו, כי דעתכם חשובה לי!! דניאלה. נ.ב. רק עזרה קטנה.. הגדרתי תמונה, ושמרתי והכל, והתמונה פשוט לא מופיעה מצד שמאל!! היא לא מופיעה בכלל! איך זה, איך מתקנים?

למעלה