חברתי

Piece Of Mind

New member
דבר 1,

אני בן. דבר שני לא אני ייעצתי לאבי לפתוח בלוג. זה היה מישהי אחרת. דבר שלישי, לא בטוח שאעשה בלוג, אבל חשבתי על זה בהחלט.

Piece Of Mind

New member
אלוהים, אני דפוק.

תתעלמי מההודעה הזאת... וואו, את הבנאדם שאמר לאבי לפתוח.
*סוגדדד.*
.

אממ

ב"ה לי יהה אחלה יום! החברה הכי טובה שלי ישנה אצלי השבת,ומשכנו את זה גם להיום.. שעברנו בית הייתי במצב דומה ועשיתי ככה: ישנתי, אכלתי, קראתי ספר <והספר היחיד שהיה בנמצא היה עליזה בארץ הפלאות,זה ספר דגול אבל כמה אפשר לקרוא אותו???> לא הנבתי למה את אורזת..מה קרה?

DoubleTrouble

New member
הלוווו כמה דברים

1. לא מזלזלים בכסף-גם אם זה אגורה. 2. חבל אבל האמתי יש לי את כל הסדרה ואני מתחיל לקרוא מהחמישי ועד השישי אין טעם לקרוא את הרביעי שראיתי קראתי ושיחקתי (במשחק מחשב) אלף פעם בימיוחד את הספרים שלפניו. 3. את כל כךךךךךךךך צודקת אני עוד שנייה הולך לביה"ח לקבל אינפוזיה. 4. טוב מאפשר לעשות? 5.תחכי לערב (שזה עכשיו) 6.טוב את מתכתבת בפורום לא? נכון בכללי משעמם מאוד. 7.תגידיייי מה בידיוק מצחיק בדוסים??? האאא טוב אז ככה הם נלחצים שהם רואים אישה בבגדים לא צנועים (מניסיון הלכתי עם בת דודה שלי בירושלים ואל תשאלו), יש להם אכן בגדים מצחיקים (דומים לפינגווינים) והם מתנהגים בצורה מוזרה ביותר. אבל בסה"כ הם אנשים טובים 8.חברה' תגידו ליייייי מה זה הזבל הזה? יש איזה 150 ערוצים ואין מה לראות????? לאן נגיע עוד מעט יהיה מיליון ערוצים ולא יהיה מה לראות. חבל. מקווה שנהנית מהתשובות מי יתן ומחר יהיה לך יום טוב מאד (אמן ואמן שיהיה לכולנו חוץ מלאויבנו).

../images/Emo6.gifתודה..

אבל דוסים הם לא מצחיקים, הם מפחידים, במיוחד כשהם במאות בייחד. לא אישי נגד הדוסים פה.. אבל היה משהו מבהיל.. פחדתי שמישהו יעיר לי על הבגדים שלי או משהו.. בכל אופן... אחחחח..
לומשנה..

ועוד עידכון:

טוב אז היום התחלתי את ה"פ 5 בפעם ה-12 בערך.. לוידעת למה (אולי בגלל שהספר מטונף להפליא) יש לי הרגשה שבכל רע אמא של סיריוס עלולה לצרוח לי באוזן..
מוזר..
היום אכלתי פיצה אחרי אולי שנה שלא אכלתי.. עם בצל..
יאמי!!
וול, אם להודות בזה, רק היום תודה לאל, בבורים שלי גילו שיש דבר כזה בעולם שנקרא אייפוד. שמתי לאמא שלי באוזניים כמה שירים ישראליים שהיא אוהבת והיא לא רצתה להפסיק!
אני אצטרך לגמול אותה..
מרגישה הרבה יותר טוב...
פיצה עושה טוב לבטן..

DoubleTrouble

New member
חחח את רואה

אמרתי לך שיהיה לך יותר טוב אין כזה דבר יום בלי חוויות טובות

אז אני אתן לך סיבה אחת למסיבה...

שהיתה אמורה לשמח אותך קצת... אתמול, ביום בו כתבת את ההודעה שאת מבואסת...היה לדניאל רדקליף אהובנו יומולדת!!! זה גם אמור לעשות לך טוב...הוא כבר בן 17

למעלה