I itri New member 12/6/06 #27 בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פרישתי מהחיים האינטרנטים. בעוד פחות מ24 שעות בי לכולם! היה נחמד היו שלום ותודה על הדגים.
בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פרישתי מהחיים האינטרנטים. בעוד פחות מ24 שעות בי לכולם! היה נחמד היו שלום ותודה על הדגים.
I itri New member 12/6/06 #30 לא אבל זה אומר שאני אוהב לוויות דרמטיות ומאד משועמם. אני תקוע כאן וצריך להיות ער עד מחר בבוקר!
I itri New member 12/6/06 #42 כי נגמר חודש חינם גלישה בפלאפון ובבית אין כמעט זמן מחשב פנוי... יתכן שאחזור לפעמים אבל תחת כינוי אחר מ"מ לא נראה בזמן הקרוב
כי נגמר חודש חינם גלישה בפלאפון ובבית אין כמעט זמן מחשב פנוי... יתכן שאחזור לפעמים אבל תחת כינוי אחר מ"מ לא נראה בזמן הקרוב
L Looking4CoolName New member 12/6/06 #43 אני צריך ת'עזרה של הבנות פה בפורום. מאחר לי כבר שבועיים ואני ממש מפחד שאני בהריון. אבל אני מפחד להיבדק. יש דרך לדעת אם אני בהריון, חוץ למחכות עד שהבטן תגדל? באמת שהשתמשנו באמצעי מניעה, אבל... המחזור לא מגיע כבר מלא מלא זמן. =\ ואני ממש בלחץ.
אני צריך ת'עזרה של הבנות פה בפורום. מאחר לי כבר שבועיים ואני ממש מפחד שאני בהריון. אבל אני מפחד להיבדק. יש דרך לדעת אם אני בהריון, חוץ למחכות עד שהבטן תגדל? באמת שהשתמשנו באמצעי מניעה, אבל... המחזור לא מגיע כבר מלא מלא זמן. =\ ואני ממש בלחץ.
ד דנקי New member 13/6/06 #84 אבי, גם התחלת את זה במסן.. אתה ל=א בהריון!! תקלוט, אין דבר כזה גבר בהריון, גם לא הומואין ודו ומה שלא יהיה!! אתה לא בהריון!! יש מבין?!?
אבי, גם התחלת את זה במסן.. אתה ל=א בהריון!! תקלוט, אין דבר כזה גבר בהריון, גם לא הומואין ודו ומה שלא יהיה!! אתה לא בהריון!! יש מבין?!?
ד דנקי New member 13/6/06 #88 האמת לא.. די, אתה כבר מתחיל להפחיד אותי.. חח, באמת.. אבל גם אם באמת היית בהריון, אז אני לא יכולה לעזור לך.. אין לי עדיין..
האמת לא.. די, אתה כבר מתחיל להפחיד אותי.. חח, באמת.. אבל גם אם באמת היית בהריון, אז אני לא יכולה לעזור לך.. אין לי עדיין..
ג גוונדלין פורטרי New member 12/6/06 #54 הי.. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
L Looking4CoolName New member 13/6/06 #96 נו, מה אני מנסה להסביר כבר חמש פעם? [ אני יודע, אני יודע. אומרים חמישה פעמים, אבל זה לא נכנס לי בכותרת. ] אני בהריון.
נו, מה אני מנסה להסביר כבר חמש פעם? [ אני יודע, אני יודע. אומרים חמישה פעמים, אבל זה לא נכנס לי בכותרת. ] אני בהריון.