בהצלחה לנבחנים!!! D:
ד דנקי New member 15/6/06 #229 בצלוחה!!../images/Emo8.gif יהיה טוב, או כפי שאח שלי נוהג לומר: "עד מתי אוקטובר 4?!?" (אין לי מושג מה זה אמור להביע או מה זה קשור, אבל.. סתם... חחחח..)
בצלוחה!!../images/Emo8.gif יהיה טוב, או כפי שאח שלי נוהג לומר: "עד מתי אוקטובר 4?!?" (אין לי מושג מה זה אמור להביע או מה זה קשור, אבל.. סתם... חחחח..)
ס ספירלי1 New member 15/6/06 #238 הכוונה היא! ב"ה שהוא מת לצאת מהצבא, והוא בטח התגייס באוקטובר, אז הוא שואל "עד מתי אוקטובר 4?! תמסרי לו בשמי: עוד חצי שנה או שנה למניאק!!!!!
הכוונה היא! ב"ה שהוא מת לצאת מהצבא, והוא בטח התגייס באוקטובר, אז הוא שואל "עד מתי אוקטובר 4?! תמסרי לו בשמי: עוד חצי שנה או שנה למניאק!!!!!
ד דנקי New member 15/6/06 #240 למה מניאק?? את לא יודעת איך אחי (המאמי שאם עוד פעם אחת תקראי לו מניאק אז אני יתן לך כאפה וירטואלית) סובל בצבא.. אבל עזבי.. לא הוא התגייס ביום ראשון ה-10/10.. חחחח.. הוא סבל המון עבודות רס"ר..
למה מניאק?? את לא יודעת איך אחי (המאמי שאם עוד פעם אחת תקראי לו מניאק אז אני יתן לך כאפה וירטואלית) סובל בצבא.. אבל עזבי.. לא הוא התגייס ביום ראשון ה-10/10.. חחחח.. הוא סבל המון עבודות רס"ר..
ס ספירלי1 New member 15/6/06 #244 אוי ב"ה תשאלי אותו מה זה אומר עוד שנה למנייק, והוא יצחק! הוא לא יתן לך כאפה חחח
ד דנקי New member 15/6/06 #250 אחחחח.. אין לי כוח לקודים של צבא עכשיו.. וחוצמזה הוא בשמירות עכשיו (אויש איך שאני מתה עליו!!
L Looking4CoolName New member 15/6/06 #233 נה נה ונה נה, אין לי ואין לי../images/Emo70.gif כל ביה"ס מחליט כל שנה באיזה כיתה הוא עושה את היסטוריה א'. וכיתות י' אצלינו לא עושים את זה. למדנו השנה קצת את החומר של הבגרות שלכם, אבל לא רצנו בחומר. אנחנו עושים שנה הבאה את שני ההיסטוריה ואנחנו מסיימים עם הכל ביום אחד. אבל לכל הניגשים לבגרות אני בטוח שתצליחו
נה נה ונה נה, אין לי ואין לי../images/Emo70.gif כל ביה"ס מחליט כל שנה באיזה כיתה הוא עושה את היסטוריה א'. וכיתות י' אצלינו לא עושים את זה. למדנו השנה קצת את החומר של הבגרות שלכם, אבל לא רצנו בחומר. אנחנו עושים שנה הבאה את שני ההיסטוריה ואנחנו מסיימים עם הכל ביום אחד. אבל לכל הניגשים לבגרות אני בטוח שתצליחו
L Looking4CoolName New member 15/6/06 #234 60 הודעותתתתתתת../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif בחברתי הזה, לפני שהוא מפסיק לקפוץ, יש לי 60 הודעות אוקי, זה מטורף.
60 הודעותתתתתתת../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif בחברתי הזה, לפני שהוא מפסיק לקפוץ, יש לי 60 הודעות אוקי, זה מטורף.