חברתי

• פותח הנושא itri
  • פורסם בתאריך

דנקי

New member
זה לא אני עשיתי את זה!! ../images/Emo12.gif

אני גם נגד זה, זה לא אני עשיתי את זה, זה נדמה לי "פוטר יא סקסי" עשתה את זה\!!!!

מרי15

New member
אופס סליחה אני יודעת פשוט

קראתי את ההודעה שלך על "לא קוראים לי דנקי - קוראים לי דניאלה" כל כך הרבה פעמים שהשם שלך לא יוצא לי מהראש חחח

אוי נו. זה הגוף שלה וזכותה לעשות מה

שבא לה בו. לא שאני מצדיקה את זה, למרות שברמת הרעיון נשמע לי מגניב זה לא משהו שטוב לעשות... אבל שוב, זכותה לעשות מה שבא לה בגוף שלה.

ToryMaster

New member
למעשה, לא ממש

קודם כל, הודעות מהסוג הזה משפיעות על אנשים אחרים ולפיכך מסוכנות וראויות לתגובה שמבהירה כמה זה מעשה לא לעניין. חוץ מזה, במצב של סכנה לעצמך, הזכויות שלך פחות או יותר הולכות פייפן.

אם בא לך על משהו מצחיק

אז תקחי דאורדורנט ספרי (דליק!), תבעירי גפרור ותרססי (יוצא ממש יפה בלילה). אני ואח שלי (השרוט) עשינו את זה, וכמעט שרפנו את החתול |שורקת בתמימות|. בא לי גם עם אציטון !!!!!!!!!!!

סיגדו לי!

יש לי את "קווידיץ' בראי הדורות"!!!!!!!!!!!!! נכון שהזמנתי אותו לפני איזה חודשיים ורק עכשיו הוא טרח להגיע (והמוכרת הזונה אמרה לי שלא מייצרים יותר "חיות פלא ומיקומן"
[סביר להניח שטעיתי בשם] והייתי גם במשביר והרחתי את הבושם החדש של בריטני |פקצה| (זאת רק אני או שהוא מריח כמו צמר גפן מתוק?) ~ה"סיגדו לי" הוא בגלל שחברות שלי היום אמרו לי שאני אלילה~

תודה גם לך!

ושמתי לב אליך, פשוט אני עצלנית מדי בשביל להגיב. ומרגע זה, גם אתה סגיד (ראוי לסגידה)

למעלה