חברתי

InBaR 85

New member
עונה../images/Emo70.gif

אתם אוהבים צבע ירוק? כן
למה?כי הוא יפה
יש עוד מפגש פורום במקרה? לא יודעת אבל אני מניחה שאולי יהיה כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? אוקיי
אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. באמת? אני לא חושבת ניסיתם פעם להכין שיקוי? כן
בגן..זה היה תחביב קבוע שלי ושל חברה שלי
צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? ינשוף הערבה המפליקה או דודאים? הערבה המפליקה גרסא בריטית או אמריקאית? בריטית
למרות שאני הולכת לקרוא את האמריקאית
למה? לא יודעת אני מניחה שאני פשוט מתה על המבטא
ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים מטאטא או מטוס? מטאטא
היפוגריף או חד קרן? היפוגרף

InBaR 85

New member
לא התכוונתי לזה אני כלל לא ידעתי שהוא יוצא

מחר ואני חושבת שאני אלך אליו

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo13.gif

אתם אוהבים צבע ירוק? כן. למה? כי ככה נולדתי. יש עוד מפגש פורום במקרה? אין לי מושג. כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? לא נהרוג
אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. לצערי לא
ניסיתם פעם להכין שיקוי? לא. צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? ינשוף.
הערבה המפליקה או דודאים? וואו, שכחתי מה זה דודאים.
גרסא בריטית או אמריקאית? אני מעדיפה את הבריטית... למה? כי הכריכה יותר יפה... ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים. מטאטא או מטוס? מטוס היפוגריף או חד קרן? לא יודעת... הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה!

אתם אוהבים צבע ירוק? כן למה? הוא חביב יש עוד מפגש פורום במקרה? גם אני שאלתי את עצמי כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? אני איתך
אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. ברור ניסיתם פעם להכין שיקוי? לא צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? ינשוף הערבה המפליקה או דודאים? הערבה... לא דודאים גרסא בריטית או אמריקאית? אני אוהבת מבטא בריטי אבל אמריקאי יותר קל לקרוא חח למה? ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים מטאטא או מטוס? מטאטא היפוגריף או חד קרן? חד קרן

צלליות

New member
../images/Emo5.gifעונה למרות שממש אין לי זמן..

אתם אוהבים צבע ירוק? כן למה? כי הוא נחמד
יש עוד מפגש פורום במקרה? לויודעת כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? אני לא יהיה פה..
אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. כן!! אבל אל מחר כי חברה שהבטחתי לה שאני אלך איתה נוסעת לאילת
ניסיתם פעם להכין שיקוי? לא צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? ינשוף-הרבה יותר שימושי הערבה המפליקה או דודאים? דודאים (כי הם חמודים
) גרסא בריטית או אמריקאית? בריטית למה? כי אני אוהבת את המבטא ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים מטאטא או מטוס? מטאטא
היפוגריף או חד קרן? חד קרן
**קוראת עוד שירשור או שניים ובורחת מהפורום**

../images/Emo3.gif

אתם אוהבים צבע ירוק? כן
למה? לא יודעת
יש עוד מפגש פורום במקרה? אני מקווה
כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? נחשוב עלייך
אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. אני רואה אותו שאני חוזרת לארץ
ניסיתם פעם להכין שיקוי? בטח
צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? ינשוף
הערבה המפליקה או דודאים? דודאים גרסא בריטית או אמריקאית? אמריקאית למה? יותר קל ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים מטאטא או מטוס? מטאטא היפוגריף או חד קרן? חד קרן

מארס3

New member
עונה

אתם אוהבים צבע ירוק? כן למה? כי זה הצבע של המלפפון, ומלפפון שולט יש עוד מפגש פורום במקרה? אין לי מושג, חבל שלא באת למפגש שהיה
כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? לא יכולים להבטיח כלום
אתם הולכים לראות את הסרט של הארי?לאלאלאלא, אמא שלי כנראה תקנה אותו ל-DVD, מוכרים אותו בשוק בזיל הזול
ניסיתם פעם להכין שיקוי? מיץ פירות נחשב? צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? חתול, קרוקשנקס שולט! הערבה המפליקה או דודאים? הערבה המפליקה גרסא בריטית או אמריקאית? אמריקאית למה? כי היא יותר מגניבה, יש בה ציורים בכל פרק, הכתב יותר נוח והמילים יותר נחמדות ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים מטאטא או מטוס? מטאטא היפוגריף או חד קרן? חד קרן

YaYa07

New member
עונה

אתם אוהבים צבע ירוק? כן!!! בעיקר זוהר למה? כי זה מאגניב יש עוד מפגש פורום במקרה? לא שידוע לי... כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? מה איכפת לי?! אני לא אהיה פה גם ככהץץץ אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. כה, אבל רק כי יש לי כרטיסים מוזלים ניסיתם פעם להכין שיקוי? לא, אבל הגיע הזמן צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? חתול (אני משוחדת, מה לעשות?) הערבה המפליקה או דודאים? נלך על הערבה. סתם ככה... גרסא בריטית או אמריקאית?אמריקאית למה? גוד פונט, מילים יותר מובנות וציורים ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים. יש צורך להסביר? מטאטא או מטוס? תמיד חלמתי לטוס על מטאטא (יום אחד!!) היפוגריף או חד קרן? חד קרן!!! (נו מה אני אעשה!? אני עדיין בחורה..)

גק שפרד

New member
גם עונה ../images/Emo9.gif

אתם אוהבים צבע ירוק? כשזה ברמזור כן. כשזה במלפפון- לא! למה? רבתי עם המלפפון. אל תשאלו, סתם ייכאב לי שוב. יש עוד מפגש פורום במקרה? אני מקווה שכן?
כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? לא מבטיח כלום. אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. אני רוצה ללכת לראות. למרות שאומרים שהוא לא משהו. ניסיתם פעם להכין שיקוי? הדבר הכי קרוב לשיקוי שהכנתי היה מאפינס, שיצאו לי בטעם של אקונומיקה. צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? לא כדאי לכם להשאיר אצלי חיות. בטח לא כשאני אופה מאפינס.
הערבה המפליקה או דודאים? דודאים. זה אלה שכיסחו את אמברידג', לא? גרסא בריטית או אמריקאית? אני לא יודע אם יש הבדל. אם יש, אז את הבריטית. למה? שפת מקור כמעט תמיד יותר טובה משאר התרגומים. ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים.. אני מפונק.
מטאטא או מטוס? מטאטא, כי אז אתה קם ויש לך בלורית מהרוח באוויר. היפוגריף או חד קרן? אהה, ההיפוגריפים כיסחו את אמברידג'. סליחה. חד קרן. הם יותר חמודים. גם כשהם מדממים בספר החמישי.

אנשיים!!!

דודאים זה צמח!!! אלה תינוקות קטנים, שיוצא להם מן גבעול מהראש.
כשהם גדלים, צריך להעביר אותם לשטח יותר גדול, ורצוי לשים מגני אוזניים כי הבכי שלהם יכול להוביל לחירשות!

גק שפרד

New member
סליחה. ../images/Emo10.gif

עבר זמן מאז שקראתי את הספרים. אני אתרענן לפני השביעי, מבטיח.

סמיילי8

New member
../images/Emo126.gif עונה לעצמי :]

אתם אוהבים צבע ירוק? יאפ למה? הוא הכי יפה.. יש עוד מפגש פורום במקרה? ---------לאיודעת כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? אוקי :] אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. לא, נראה לי אני אקנה תדיוידי..זה יותר שווה ניסיתם פעם להכין שיקוי? כן! צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? ינשופון! הערבה המפליקה או דודאים? הערבה המפליקה, רק צריך להגיע לדבר הזה שלוחצים עליו ואז היא מפסיקה להפליק :) גרסא בריטית או אמריקאית? אמריקאית.בעיקרון גם אני מעדיפה בריטית,בגלל המבטא, אבל גם ככה לא שומעים תמבטא חח אז זה לא כ"כ משנה. למה? אמריקאית יותר קל. ראש החזיר או שלושת המטאטאים? ראש החזיר.. למה לא. ? מטאטא או מטוס? מטאטא היפוגריף או חד קרן? היפוקרן!

אני לא רגילה לכך שאנשים בפורום הארי פוטר

כותבים בלי שגיאות! אוקיי, נלי, הגיע הזמן לצאת מפורומים של בני 11! אז לשאלותייך: אני מאוד אוהבת צבע ירוק, כי הוא מגניב כזה, אין לי מושג- הרגע הצטרפתי, אני מבטיחה שלא אהרוג אותך 0.0, אני הולכת לראות את הסרט ביום שישי בשלוש וחצי בעזריאלי אחרי העבודה (מעניין אם מישהו מפה יהיה שם באותו זמן), ניסיתי להכין מרק בצל אבל הוא יצא בטעכם די דומה לשיקוי, אני חובבת נחשים אבל אם את מתעקשת אז חתול, הערבה המפליקה, גרסה אמריקאית כי הבריטית ממש קשה, שלושת המטאטאים (אני לא אשתה במקום שיש לו שכבת אבק שנראית כמו חימר על הרצפה), אממ מטאטא, היפוגריף (חדי קרן הם פקאצות).

Yvaine

New member
להלה לנהוג זה טעים ../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

כן, אני מחקה את זיו, אז מה?
בכולופן - יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

למעלה