חברתי

YaYa07

New member
מי דיבר על זה?

בכל מקרה, אני יודעת שיש היום ב - 10 משהו. ואני מכירה את המגישה (אחת מהן) אז אני הולכת לשמוע את זה), למרות שאת צודקת וזה באמת נשמע מפגר ככה...

כן נכון../images/Emo69.gif

אנשים שלא מבינים בהארי פוטר לא צריכים לדבר עליו בציבור!8-|

uw213

New member
קראת את התקצירים לסרט הרביעי?

"טונרניר השילוש הקוסמי", או "הארי וחבריו מגיעים לאליפות הקוודיץ' המסורתית בבית הספר (הא?! ממתי האליפות ההיא הייתה בבית ספר?)

Gummy Bears

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

"הארי הצעיר מגיע לבית הספר לכישוף ולקוסמות, שם הוא מכיר שלל חברים ודמויות מוכרות ואהובות, ויחד הם עוברים הרפתקאות מופלאות בעולם קסום ומרהיב, במטרה אחת ויחידה: להלחם בלורד וולדירמוטרטם (כי הם אף פעם לא מצליחים להפנים), אדון האופל והרשע, ולהציל את עולם הקוסמים ואת חבריהם לספסל הלימודים".

מה יא

New member
XD נשמע כל כך פתטי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

"להלחם בפשע ובכוחות הרשע!" מה אנחנו, בנות הפאוור פאף?

uw213

New member
לדעתי זה יותר עצוב ממצחיק...

כלומר, כל הפרסומות התמוהות לסרטים עושים שם ממש רע לספרים. כל מי שלא קרא את הספרים, בגללם, בטוח שהארי פוטר הוא מן סופר מן כזה עם משקפיים שנלחם מול מכשף מרושע. מי שיקרא את הספרים, יבין שזה ממש לא ככה. שהארי פוטר הוא רחוק מלהיות סופר מן, שוולדמורט רחוק מלהיות סתם רשע רגיל ומשעמם, שהספר מלא במקוריות ובהומור.

כן. זה ממש כואב בלב. ממש.

אנשים יכולים להינות כ"כ.. חברה שלי רק היום אמרה- אני די מחבבת את הסרטים, והם די בסדר.. אבל אני לא סובלת פנטזיה, אז אני לא קוראת. אבל זה לא רק פנטזיה! זה עם עומק, עם דברים נסתרים (כל המוסרי השכל, האימרות החכמות של דמבי, השמות של הדמויות עם המשמעויות, ההשוואה לפעמים לשואה וכל זה) יואו בא לי לבכות שאין לי עם מי לדבר על זה בכיתה ועם החברות.

Volldemort

New member
יאללה, גם אני פרשתי. ../images/Emo88.gif

למרות שבטח רובכם לא מכירים אותי פה
אני מדי פעם כותב ובד"כ רק קורא. בקיצור, שהגענו לשרשורים על המילה האחרונה בספר....זה כבר לא בשבילי, TOO MUCH ספוילרים! נתראה בחנוכה (?)

סמיילי8

New member
חחחחחחחח XD

מצאתי את עצמי שרה את השיר "לא קל" של היהודים , ושרתי לוקהרט במקום "לא קל".. חח אני דפוקה ..

וואי, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

מפנים אליי שאלות אישיות בחברתי, מרגיש מיוחד. נמ, הסטימצקי ביהוד סגורים בשבת. אבל הם פותחים במוצ"ש במיוחד לכבוד הארי פוטר.
אז במוצ"ש.

למעלה