חברתי

תודה!!! ^^

ואתמול אבא שלי אמר לי שהוא מביא לי מארה"ב בחינם את הספר אז ככה שאין לי מה להפסיד! תודה! ממש נתתם לי עידוד!

YaYa07

New member
שיהיה לך בהצלחה!

חוץ מזה כמובן, שכחתי להוסיף, באנגלית זה הכי יפה!

אוקיי אז אני קוראת באנגלית

אבל מה יהיה על המושגים?? (יואו איך אני משגעת אתכם! סליחה!) נגיד: סוהרסן אני יודעת- דמנטור אבל כל השאר???

YaYa07

New member
תני דוגמאות...

הגיגית- פנסיב חיז"לים- אינפרי מפתח מעבר- פורטקי המ.. זה מה שאני זוכרת כרגע.. תגידי מילים ואני אבדוק...

YaYa07

New member
אחלה רעיון

אני רק מנסה למצוא תוכנה שתאפשר לי לשנות פורמט של איזה סרט שהורדתי (ועכשיו נחשו איז סרט) מישהו מכיר תוכנה כזאת? ואז אני אוריד מסנג'ר...

Deep Blue Sky

New member
קודם כל,

לא לדעת אנגלית זה אומנם חור בהשכלה, אבל אם את עדיין צעירה אז זה לא נורא... מה שאני אומרת, הכי חשוב זה להיות גאים בעצמנו, לא הרמת אנגלית שלנו... יש אנשים שאומרים שהשפה של הארי פוטר באנגלית ובעברית היא מאוד קשה בגלל מילים כמו- מוגלגים, הורקרוקסים, וכו'... אבל יש כאלה שאומרים שהשפה די קלה, ומתרגלים... אני בגישה של האמצע. תראי, תנסי, אם תצליחי, תשקלי לקנות... בהצלחה

הקטע הוא שאם אני קונה

חבל לי על ה-60 שקל האלה של ההזמנה המוקדמת. בגלל זה רציתי הרבה דיעות שלכם, כדי להחליט מהר.. אבל תודה!

Deep Blue Sky

New member
אז יש לך את כל הזמן שבעולם

ללמוד אנגלית... אבל הספר יוצא עוד השבוע... אולי תבקשי ממישהו שקונה להביא לך, אבל תבקשי ממישהו שאת סומכת עליו שלא יגלה לך את הסוף... תנסי לקרוא קצת, אם ילך אז תקני, אם לא אז תוותרי... אבל חכי, לא מוותרים בכזאת קלות

שרוֹן

New member
מתוך הכרות עם ז'אנר האמהות:

אם היית אומרת לי שאת רוצה לקרוא את הספר באנגלית, ושהמוטיבציה לקרוא את זה תשפר לך את האנגלית פלאים. אני בתור אמא לא הייתי חושבת פעמיים. ב-120 שקל, גם להשיג מורה פרטית לאנגלית לילדה שלי וגם לעשות אותה מבסוטה... רק לך יש את התשובה אם את הולכת לעשות את זה או לא. מה שכן, לא הייתי מבקשת דבר כזה מאמא שלי אם לא הייתי די בטוחה שאני הולכת לעשות את זה. מתוך החלטה. כי אם מבחינתה זו הוצאה גדולה, ואני נתתי לספר להעלות אבק, אז בפעם הבאה שאני אבקש דבר כזה היא תסרב. אגב, זה הזמן להתחיל לעשות ביביסיטר ולהרוויח כמה ג'ובות. גילוי נאות- גם אני לא אוהבת לקרוא באנגלית. אני גם מרגישה לפעמים שאני מתעופפת בחלל שאני לא מבינה אותו. הטריק הוא להשאר עם הרצף : לפעמים להסתכל במילון ולפעמים להתעלם ממילה לא מובנת.

שומו

New member
פשוט מאוד-

את לא תהני אם תקראי באנגלית, נכון
וגם אם יגלו לך מלא ספוילרים, את תהני מהקריאה בעברית, נכון
אז זהו, תקראי בעברית.

סמיילי8

New member
לא! תקראי באנגלית!

עדיף לה שהיא תתאמץ ותקרא באנגלית ותגלה הכל בעצמה מאשר שיגידו לה! בקיצור - תקראי קודם באנגלית ואח"כ תקראי בעברית כשיצא. אני עושה ככה וזה נראה לי הכי נכון.

InBaR 85

New member
דבר ראשון

את לא לבד
אני גם חששתי בנוגע להחלטה שלי לקרוא באנגלית..כי מצד אחד אני אתחיל את הספר מוקדם והכל אבל מצד שני אני ממש חששתי בנוגע לזה שזה יהרוס לי את הקריאה הראשונה והכל
אבל באמת תחשבי על זה שתמיד יש קריאה שניה ושלישית ואם לא ילך באנגלית את תמיד תוכלי לבקש את עזרתנו או אפילו לחכות לעברית..בקיצור באמת אין לך מה להפסיד..

אנה92

New member
אממ טוב..

לפני חצי שנה אמרתי לעצמי שאין מצב שאני קוראת באנגלית. אבל אז התחלתי ממש להתעניין באנגלית ולאט לאט הצבתי לעצמי מטרה ללמוד אנגלית עד כמה שאני יכולה עד ליציאת הספר. בדיוק באותו הזמן התחלתי להעריץ להקה (לא ניכנס לפרטים) ואני ממש אוהבת את המוזיקה שלהם ואת השירים והתחלתי לתרגם את כל השירים שלהם, קניתי את הספר השלישי (שלא היה לי) באנגלית והתחלתי לקרוא וראיתי שזה לא כזה נורא.. התחלתי לראות כבר סדרות בלי תירגום, לקרוא מלא כתבות באנגלית באינטרנט ועכשיו אני מבינה הרבה יותר טוב ממה שהבנתי ואני ממש בטוחה שאני אצליח לקרוא. אז אני מציעה לך עוד איזה חודש ללמוד ממש טוב ואז לקנות את הספר.

חח גמאני ככה

חוברת קיץ באנגלית (למרות שאני התלמידה עם הציון הכי גבוה בשכבה!!) לראות סטאר וורלד כל שניה, אני גם מתרגמת שירים מאנגלית שאני ממש אוהבת. נו, אז השתכנעתי

סמיילי8

New member
../images/Emo115.gif ../images/Emo191.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo203.gif ../images/Emo105.gif אווו

אנשים... אני חושבת שאני הולכת להתחרפן..אני לא יכולה לחכות כ"כ הרבה זמן עד שיהיה לי כבר תספר!! ומשעמם לי בטירוף ואין לי מה לעשות, אז החלטתי לשאול אותכם שאלות מטומטמות:
אתם אוהבים צבע ירוק?
למה?
יש עוד מפגש פורום במקרה?
כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב?
אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר.
ניסיתם פעם להכין שיקוי?
צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר?
הערבה המפליקה או דודאים?
גרסא בריטית או אמריקאית?
למה?
ראש החזיר או שלושת המטאטאים?
מטאטא או מטוס?
היפוגריף או חד קרן? טוב. נימאס לי. תבדרו אותי אנשים!!!

עונהנהנה ../images/Emo210.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

אתם אוהבים צבע ירוק? כן למה? לא יודעת יש עוד מפגש פורום במקרה? אין לי מושג כשאני אקרא את הספר באנגלית ואני לא אבין דברים, אל תהרגו אותי אם אני אפתח פה שירשורים. טוב? טוב אתם הולכים לראות את הסרט של הארי? הוא יוצא מחר. כשאני אחזור מהחופשה שאליה אני יוצאת
ניסיתם פעם להכין שיקוי? לא צפרדע, ינשוף , חתול או עכבר? חתול. ואולי גם ינשוף. הערבה המפליקה או דודאים? הערבה גרסא בריטית או אמריקאית? אמריקאית למה? יותר קל לי ראש החזיר או שלושת המטאטאים? שלושת המטאטאים מטאטא או מטוס? שניהם
היפוגריף או חד קרן? היפוגריף. נחמדוש.

למעלה