חברתי

טוב יאללה

גם אני פרשתי!
אני יחזור עוד שבוע... אני פתחתי כמה ספויילרים שהרסו לי לגמרי, ואני לא מתכוונת להמשיך...
להתראות לכולם ונתראה עוד שבוע!

InBaR 85

New member
אוף אני יודעת שגם אני צריכה לעזוב

אבל לא בא לי
כרגע חזרתי מהדרכה לתדרוך בקייטנה אני עדיין מושפעת מהילדים

YaYa07

New member
אני אישית

נותנת לעצמי פה עוד יום- יומיים. יום שישי אני כנראה כבר מתנתקת מכל כלי התקשורת הקיימים. ואז אני אקח לי את הזמן בכיף ואקרא להנאתי (דאמ.. רק לי זה נראה ממה לא הגיוני שהספר יוצא עוד 4 ימים?!)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכולם בבקשה להיכנס../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אל תדאגו, זה לא הודעה של ספויילרים או תאוריות.. אני ממש חייבת תגובות [ומהר] על התהייה הבאה.. (האמת שאלה שקוראים באנגלית יותר יעזרו, אבל כולם מוזמנים להגיב) טוב.. אז אני עד לפני 5 דקות הייתי בטוחה שאני קוראת בעברית.. ואוף, אני מזה מאוכזבת מעצמי. אמא לא תקנה לי עכשיו ת'ספר.. את זה אני יודעת.. אבל גם אני יודעת שאם אני יעשה מאמץ לקרוא באנגלית אני לא ממש אהנה מהקריאה, ואני אהיה צמודה למורפיקס כמו ילדה מוגבלת. גם כל המושגים שגילי תירגמה.. אני לא ממש אזהה. אז זה מה שמוביל אותי להחלטה שאני אקרא בעברית. אבל אוף! 5 חודשים בלי הפורום?? 5 חודשים של ציפייה, היזהרות מספויילרים... ואני יודעת שזה יאכל לי את הלב שאני כזאת נמושה ואני לא קוראת באנגלית. והכי מעצבן, שאף חברה שלי לא קוראת הארי פוטר, ככה שאני אפילו לא יכולה ללכת לחברה ולראות אם יש מצב שאני קוראת באנגלית... ואני לא יכולה ללכת לסיפרייה ולהתחיל לקרוא את אחד הספרים באנגלית כדי להתאמן- אין זמן..
אוף.. אני מרגישה כאילו יושב לי על כתף ימין שד שצורח לי באוזן שאני יעשה מאמצים לקרוא באנגלית, ובכתף שמאל שד אחר שפשוט אומר לי ת'אמת- את לא תצליחי. מה לעשותתתתתתתתתתתת!?!?!? $%$%#$%^#!@ סליחה על המגילה, אבל על זה אני חושבת כל היום.. וזה משגע אותי!!! הצילו אנשים! מה אני עושה!?!?!

YaYa07

New member
תראי

להתחמק מספוילרים, אני כמעט בטחחה- את לא תצליחי. אז נכון, אולי הקריאה תהיה קשה ואת לא תהני ממנה כמו שנהנת מהשאר, אבל מה את מעדיפה- לגלות מה קורה בדרך של רולינג או פשוט לשמוע ש***** מת? אל תצמדי כל הזמן למילון. לא יקרה כלום אם לא תביני מילה או משפט או פסקה. תכלס, עדיף לגלות מה קורה בלי להבין בדיוק, מאשר פשוט לשמוע מה קורה ממשהו אחר, ואני יכולה לחתום לך- אף אחד לא יוכל לספר לך את זה כמו שרולינג מספרת. בקיצור, תעשי מאמץ ותקראי באנגלית. מה את כבר יכולה להפסיד?

מגיבה לך...

אני שונאת לקרוא ולא להבין חצי ממה שכתוב שם.. מספויילרים אני ממש אתאמץ, אני הולכת להסתובב ברחוב עם אוזניות בלבד. אני רצינית. ושוב, יש את כל הקטע הזה שההורים לא יקנו לי! עוד יומיים ההשקה ואינמצב שאני משכנעת אותם... למישהו יש פתרונות יצירתיים?
נ.ב כבר ניסיתי לקרוא באנכלית את השלישי והראשון- אחרי 3 פרקים התייאשתי עם זיעה על המצח..

YaYa07

New member
ואני ממשיכה...

לגבי זה שקראת את השלישי והראשון- זה כבר לא היה מלהיב במיוחד, לא? לגבי פתרונות יציריתיים- או שתתחנני על נפשך, או שתגידי איפה את גרה ואולי מישהו מפה יהיה נחמד וישאיל לך אחרי שהוא יסיים...

לא הבנתי ת'משפט הראשון שכתבת..../images/Emo122.gif

אממ ובקשר לפתרון שלך- יכול להיות.. אני קוראת בזאת לכל הגולשים! לחוס על נשמתי...XD אפשר במסן לשלוח לי כמה עמודים.. להיות נחמדים ולעזור לי.. (הכמה עמודים זה לראות אם אני בראש של לקרוא באנגלית) הנה המסן שלי: [email protected] האמת? אני יודעת שבעוד 2-3 שנים אני אקנה את כל הסדרה באנגלית, כדי לקרוא. והשנה אני בדיוק באמצע חוברת קיץ באנגלית. אז חרצו נא את גורלי- האם אני יכולה לעשות את זה או לא?

Guid

New member
אם תרצי-אין זו אגדה. למרות שזאת כן.

מה נראה לך, שאני הולך להבין הכל? אני אבין אולי 70 אחוז ואת כל הקטעים היפים, המצחיקים והשנונים אני כמעט בטוח לא אבין!! אבל זה עדיף מאשר לקרוא ספויילרים או לשמוע אותם בחלקים מאנשים שונים בטעות... אני במקומך הייתי מנסה. ואם את רוצה, אני אוכל להשאיל לך את הספר שלי אחרי שאסיים, אבל לא בטוח שזה יקרה בחודשיים הקרובים... ^^``

דניעל

New member
אפרופו ספריה

הייתי בספריה המקומית שלשום והתלבטתי אם להזמין לקריאה את הספר באנגלית. בטח הזמינו איזה עותק או שניים והתור מגיע עד פסח הבא... ואני לא קוראת מהר. לא פייר כלפי הקוראים האחרים. לא הזמנתי. מה שהדהים אותי היה אוסף הספרים שמלא את המדף התחתון בעגלת ההחזרות. היו שם, להערכתי, שלושים ספרים מסדרת הארי פוטר. זו ספריה קטנטונת. לא חושבת שיש ספר שקנו ממנו יותר משלושה עותקים, וגם זה רק ספרים ממש ממש מפורסמים. ככה יש עותק אחד מכל ספר. מכל ספר מסידרת הארי פוטר היו על העגלה שניים-שלושה ספרים ומהספר השישי... אני חושבת שהיו 15 עותקים! עוד פרט לרשימת התדהמות שלי מה"תופעה".

בוא'נה, עידן!

אתה בן 20!! אם אתה לא טוב באנגלית והולך לקרוא את הספר כמו סוס אז מי כן???
ותודה על ההעצה. יפה מצידך. ^^

YaYa07

New member
הכוונה

במשפט הראשון היא, שאוקי- החלטת שאת קוראת באנגלית. אבל יופי, כבר קראת אותם בטח מיליוני פעמים לפני ואין לך שום תמריץ. לעומת זזאת, בספר השביעי את לא תתיאשי כל כך מהר... את בטוח תרצי לדעת מה כבר יקרה, לא? ואני אוסיחף אותך למסן ברגע שלי יהיה אחד.. מחשב חדש, את יודעת (*אושר*), ואני צריכה להוריד (אני מתעצלת)

למעלה