../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכולם בבקשה להיכנס../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אל תדאגו, זה לא הודעה של ספויילרים או תאוריות.. אני ממש חייבת תגובות [ומהר] על התהייה הבאה.. (האמת שאלה שקוראים באנגלית יותר יעזרו, אבל כולם מוזמנים להגיב) טוב.. אז אני עד לפני 5 דקות הייתי בטוחה שאני קוראת בעברית.. ואוף, אני מזה מאוכזבת מעצמי. אמא לא תקנה לי עכשיו ת'ספר.. את זה אני יודעת.. אבל גם אני יודעת שאם אני יעשה מאמץ לקרוא באנגלית אני לא ממש אהנה מהקריאה, ואני אהיה צמודה למורפיקס כמו ילדה מוגבלת. גם כל המושגים שגילי תירגמה.. אני לא ממש אזהה. אז זה מה שמוביל אותי להחלטה שאני אקרא בעברית. אבל אוף! 5 חודשים בלי הפורום?? 5 חודשים של ציפייה, היזהרות מספויילרים... ואני יודעת שזה יאכל לי את הלב שאני כזאת נמושה ואני לא קוראת באנגלית. והכי מעצבן, שאף חברה שלי לא קוראת הארי פוטר, ככה שאני אפילו לא יכולה ללכת לחברה ולראות אם יש מצב שאני קוראת באנגלית... ואני לא יכולה ללכת לסיפרייה ולהתחיל לקרוא את אחד הספרים באנגלית כדי להתאמן- אין זמן..
אוף.. אני מרגישה כאילו יושב לי על כתף ימין שד שצורח לי באוזן שאני יעשה מאמצים לקרוא באנגלית, ובכתף שמאל שד אחר שפשוט אומר לי ת'אמת- את לא תצליחי.
מה לעשותתתתתתתתתתתת!?!?!? $%$%#$%^#!@ סליחה על המגילה, אבל על זה אני חושבת כל היום.. וזה משגע אותי!!! הצילו אנשים! מה אני עושה!?!?!