חברתי

me 9 7 5 3 1

New member
אל תהרסו לעצמכם!!! אל תקראו את הספויילרים!

בספר החמישי והשישי הרסתי לעצמי לגמרי כי קראתי את הספויילרים, אבל הפעם אני לא מתכוונת לתת לספויילרים האלה להרוס לי את הספר האחרון בסדרה המדהימה הזאת! אל תהרסו לעצמכם...חבל!

שירה 94

New member
חיתי באשליה שהספר יצא כבר.

איזה באסה... בתפילה בערב שבת טחנתי לחברות שלי תמוח אם זה שהספר יוצא עוד רגע וגם להורים שלי לא הפסקתי לקשקש..וזה מזה מבאס שהוא עדיין לא יצא..אחחח הרגשתי מזה מטומטמת.. אה, כן. הגעתי למסקנה מה הסוף היחיד שיגרום לי לבכות... אם הרולינג המטומטמת הזאת תהפוך את כל הספרים לחלום של הארי ואז הוא יעמוד מול המראה ויימשש את המקום בו הייתה בחלום הצלקת.. אזיה באסה זה יהיה..אני אטוס עד אליה..וארצח אותה (אם מישהו לא יעשה את זה לפניי..) היוו בטוחים בזה!!!!

שירה 94

New member
../images/Emo128.gif טעות..בספר השלישי!!

לא זוכרת בדיוק איפה..תן לי כמה דקות לבדוק את זה..חח

נכון. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

"זעם שלא ידע כמותו מאז לילו האחרון בדרך פריווט פיעפע בתוכו..." בשלישי הוא התעצבן מאד על דודה שלו וניפח אותה.
וואלה, הוא אמר לו את זה נראלי אחרי הקטע של מפת הקונדסאים.

שירה 94

New member
אם אני לא טועה זה היה דף לפני..

תסתכל בעצמיך..ותבדוק.. הארי פוטר שלוש עמוד 192 'עלבונו של סנייפ'

mjlk

New member
חזרתי כרגע מקונצט הסיום של התופים!

טוב, אז מי מכם שלא יודעים, היום היה במרכז הצעירים בבאר שבע קונצקט סיום של תלמידי כלי זמר של השנה. אני התחלתי בספטמבר 2006 ללמוד תופים והופעתי בקונצרט עם מספר קטעים: 1) שיר ה"עץ" - שם ניגנתי ליווי, פשוט אפשר לומר, לכמה גיטריסטים (קלאסיות), אורגן, קונגס וזמרת. יצא בסיידר אתם יודעים.. לא דחפתי יותר מדי מעברונים או ברייקים .. אותו אחד כל הזמן וקצת קראשים... בית מקצב של שמיניות ופזמון שש-עשריות... היה סבבה - השיר לדעתי זוועתי אבל לא חשוב 2) "מסכות" - אני לא ניגנתי על מערכת, זה היה קטע שכולו כלי הקשה. אני בהתחלה נגנתי על מרקסים ואז עברתי לפעמון היה סבבה זה קטע מדהים! היו שם עוד כלי הקשה: קונגס, שייקר, זוג פעמונים וכמובן מערכת תופים. עליה נגנו שני בחורים (יש החלפה במהלך הקטע ככה שיוצא שכל נגן מנגן על שני כלים שונים) הם נגנו מדהים!! 3) סולו - כאן נגנתי סולו של בערך 24 תיבות, הסולו הזה מורכב בעצם משני סולואים שוינם שמחוברים בברייק מעבר. הסולו הראשון עבר בהצלחה, למרות פקשוש קטן לקראת הסוף שלו, אבל הצלחתי להבליג. הבעיה הרצינית יותר הייתה בסולו השני, שאין ספק שהוא קשה יותר, מלא טראולים מהירים ובס מהיר, שלא לדבר על רולים שאני עדיין לא יודעת לעשות (אז עשיתי משהו שנשמע כמו רולים, רק בבודדים). התפקשש לי קצת, השתדלתי לא להראות את זה, למרות ששמו לב, העיקר שלא עצרתי... היה קטע שבו הייתי צריכה לשנות מקצב ובגלל שלא יודעת מה קרה לי ולא הצלחתי לעבור ניגנתי מקצב פשוט איזה ארבע תיבות.. אחרי זה התפקשש לי עוד קצת אבל איכשהו סחבתי את זה לסוף לונורא, מי שלא מנגן לא שם לב כל כך.. 4)דואט - ניגנתי דואט עם עוד מתופף היה אחלה התבלבלנו קצת בסוף אבל לא נראה לי שממש שמו לב 5) ליווי לגיטרות- כאן נגנתי ליווי למנגינה ממש יפה! שני נגנים על גיטרה חשמלית ונגן באס(שהוא בעצם מורה כי אין לנו הרבה באסיסטים..) זו היתיה ממש הקלה כשהצלחתי הכול כי בחזרות מוקדם יותר היום לא הצלחתי להישאר בקצב בגלל ההגברה וכל מיני כאלה - פשוט לא שמעתי את הגיטרות זהו, בסכ"ה הכללי היה ממש כיף, חברים ומשפחה באו לראות אותי מנגנת והיה ממש כי כשכולם אמרו לי "תותחית" וכששאלתי "מה?! לא שמעתם כמה פיקשושים היו לי?!?!?" והם ענו "מה? לא שמענו - זה היה מגניב!" בקיצור היה ממששש כיף!! זהו, אם הגעתם עד לכאן וקראתם הכל - סחטיין!!

Gummy Bears

New member
הגעתי לפה וקראתי הכל.

מגיע לי סחטיין.D: אל תדאגי, מי שלא מתופף לא באמת שם לב לכל הטעויות. חברה שלי דילגה לה בטעות על שתי תיבות בקונצרט ושני הנגנים שניגנו איתה בהרכב פשוט מיהרו להשיג אותה, והם טענו שזה יצא מאוד מוזר למרות שרוב האנשים שם לא שמו לב שמשהו לא בסדר קרה. העיקר שנהנת ולא נתת לזה להרוס לך.D:

Gummy Bears

New member
ביקורת ספרים נוקבת. (זהירות, בולשיט!)

תסלחו לי, כן? אבל אם אי פעם תתקלו ברחוב בספר בשם סיאנסיטיאיהיה (או משהו כזה), חסכו לכם את הסבל וחבטו בו מייד עם החפץ הכבד ביותר שתמצאו (במקרה זה יהיה הספר הזה, שהוא לחלוטין ארוך מדיי בשביל גיבוב שטויות שכזה! באורך ספר כזה אני יכולה להכניס ביוגרפיית חיים שלמה של איינשטיין, אני יכולה להכניס הוראות לניטרול כל פצצות האטום בעולם, אני יכולה להכניס המוני המונים של דברים, אבל כל חמש מאות ומשהו העמודים שם (וזה באמת לא הרבה) סובבים על "הוא ישב על פסגת ההר ובהה בנוף. היה זה יום יפה, סגרירי, גשום, שמשי, מצחיק, מלבב, יום אביב קלאסי. הוא הניח לגבו לשקוע לתוך האבן האבנונית שבפסגת ההר אליה טיפס לעיתים קרובות כ"כ. הוא בהה בנוף, לשם שינוי, כי זה לא מה שהוא עושה כל יום במשך כל חיו ההו-כה-מבוזבזים. מימנו הוא יכול היה לראות יער ובו מליוני עצים. העצים היו ירוקים, מלבלבים, ירקרקים, מלבלבלבלבים, ירוקרוקים, מלאי ירוקיות ולבלובים. העצים היו רעננים בדיוק כמו יום הקיץ הנהדר הזה (כן, זה אכן היה אביב, הוא יושב שם כבר הרבה זמן), שהיה גם הוא רענן, ירוק ומלבלב. העצים התחילו במישור מוחלט ואז איבדו קצת ממישוריותיהם, ואז הם התעקלו קלות והתחילו לעלות מעלה עד שהיו ממש על גבעה, ואז... טיפסו להר. לרכס הרים, בעצם. מאחורי רכס ההרים היה עוד רכס הרים! הייתה פסגה אחת שהייתה כחולה מרוב אבנים, ועוד אחת שהייתה לבנה מרוב אבנים, ועוד אחת שהייתה ירוקה מרוב אבנים, והכל היה רענן ושופע אבנים! מאחורי רכס ההרים הזה היה עוד רכס הרים. הפסגה הראשונה הייתה לבנה מרוב שלג. השנייה הייתה לבנה מרוב שלג. השלישית הייתה לבנה מרוב שלג. הרביעית הייתה לבנה מרוב שלג. החמישית הייתה מנוקדת כמו כלב דלמטי, כי בניגוד לשאר הפסגות, עליה היו גולשי סקי שמרחוק דמו לנקודות שחורות. כן, תבינו, הם גולשים, כלומר שהם עושים משהו פרט לישיבה על קצה ובהייה מסיבית במשך כל.יום.בחייך! ומאחורי רכס ההרים הזה יש... נחשו? עוד רכס! נכון! כל פסגותיו של הרכס הזה ורדרדות כמו יום חורף חם מרוב סומק של נערה נשכחת (כן, "ורדרד כמו סומק של נערה נשכחת".) כל מה שתיארתי עכשיו היה מה יש מאחורי היער שמימינו, אבל מה יש בתוך היער, אתם יודעים? ארנבים! ושרקנים! ובמבים! והמון חיות! המון! חיות!!!1 ובתוך החיות, אתם יודעים מה יש? כבד! ולבלב! ולב! ומעיים! וטחול! וכליות! כן! יש חיות שיש להן רק כליה אחת! ואתם יודעים מה יש בתוך הכליה? כלי דם! ודם! ו... כלי דם! ודם! והרבה דברים שהייתי יודעת אם הייתי אוכלת בשר או לומדת ביולוגיה (למעשה, אני לומדת ביולוגיה, אבל אצל המורה שלי לא באמת לומדים). וכל מה שתיארתי עכשיו היה מימינו! עכשיו יש לו עוד שלושה כיוונים שלמים! כןכן! ועוד ארבעה כיווני ביניים! ולהם עוד ארבעה כיווני ביניים! הו!!!!1 נכון שאתם פשוט משתוקקים לקרוא מה האגדה על הנביא ראבאק שהביא את החזירון לקצה הפסגה השמינית משמאלו? נכון? ויש אגדה גם למי שהקים את העיירה מצפון-מזרח לו! כןכן! ויש אגדה על כל דבר! גם על העולם! שמעו, בואו ואתאר לכם בפרטי פרטים את תאוריית המפץ הגדול, זה בוודאי ימלא לי עוד עמוד או שניים! ואחרי שאספר לכם את כל הכיוונים בפרטי פרטים ואת כל ההיסטוריה של כל מה שהיה פה מאז שנת תרפפ"ו ואת כל האיברים הפנימיים של כל היצורים החיים או החיים פחות באזור ואת כל האגדות והתאוריות בעולם (
הארנב ביער ממערב, סנייפי-פו-ראביט, הוא טוב! כן! את התאוריה הזו הגתה האיילה מההר שבדרום, ויש לה שתי כליות!!!!!!111), אני אקום. כןכן, אחרי שאני אספר לכם את כל זה, אני אקום מפסגת ההר שבה אני יושב כל שנייה מחיי. תעריכו, זה הישג, זה בערך הדבר הכי משמעותי שקורה בספר הזה!" (הבנתם למה אני כ"כ נהנת להכין שיעורים באנגלית לקיץ? אותם השיעורים שעושים את ההבדל בין 90 ל-70 בתעודה הקרובה שתעלה, ניחשתם נכון, ישירות לתיכון. ולחשוב שיש לי עוד עשרים.ואחד.פרקים.לקרוא! |מטביעה את עצמי בשוקת|). (אה, כן, אני מצטערת אם נגרם נזק נפשי למישהו עקב קריאת ההודעה הזו. אין זו כוונתי. |חוזרת לשוקת שלי|)

InBaR 85

New member
וואו.

עבודות קיץ הן בהחלט התעללות בקהל התלמידים
את לא מתה על הספר מה?
בהצלחה בהמשך

LiRs Lullaby

New member
*נזק נפשי נגרם לאחר חמש שורות של קריאה*

הו, גרמת לי לאולקוס!
אז מה, יש שם הרבה הרים ירקרקים ומלבלבלים?

Gummy Bears

New member
הרבה יותר מדיי. ../images/Emo178.gif

~מתלבטת אם לחפש לך טלפון של פסיכולוג או אורטופד~

LiRs Lullaby

New member
אולקוס זה לא משהו בבטן? בבפנוכו?

ואורטופד זה לא משהו שקשור לגב?

Gummy Bears

New member
הו. ואני חשבתי שאולקוס זה בגב.

אם כך, פסיכולוג או אולקוסיולוג?