חברתי

מועד ב' במתמטיקה. ../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

הבגרות עוד שעה. ומי לא ניגש?
חסל מתמטיקה.
אבל אם לא אגש לבגרות - איך אראה את בני והשרירים?!

06 היה מצחיק

הייתה שם שאלה קשה באינטגרלים... ראיתי עכשיו את הפתרון. בידיוק שתי שורות. משרד החינוך נעשו מתוחכמים! ואני מטומטמת

האבטחה על ספרי הארי פוטר!!!!!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3425629,00.html ואוווווו!!!! אני פשוט בשוק. 10 מיליון לירות שטרלינג. 10 מיליון!#% דאמ. ועוד הדפסה בחושך, ואסור להביא פלאפונים. מאסר בכלא ל-4 וחצי שנים.
הולי כמולי.

איך אני אוהבת את ההגזמה הזאתXD

אוף אני כ"כ הולכת לכרות לעצמי ת'ראש ב-21 ביולי.. כי אני לא יכולה לקרוא באנגלית. בטח אני אתנחל בסטימצקי ואנסה לקרוא ת'עמוד הראשון.. ולהבין משהוXD

את יכולה להתנחל בסטימצקי ב21 כמה שאת רוצה

אבל ספר לנסות לקרוא לא יהיה לך

לא ב-21

יום-יומיים אחרי זה. זה כ"כ מתסכל שיהיה לי ת'ספר ביד אבל אני לא אוכל לקרוא אותו..

Freemee

New member
אני מתחיל להיות מודאג

אני רוצה לקנות את הספר בשעה 2 בלילה כשהוא יוצא ביום שישי אבל מה אני צריך לבוא עם אוזניות? אתם חושבים שעד כדי כך? הדבר האחרון שחסר לי זה שיהרסו לי כשאני קונה בחנות בין הראשונים...

Freemee

New member
אתה אומר שגם בנמל תל אביב זה יקרה?

מה הקטע אם כך באירוע אם אתה חייב לברוח ממנו... אם זה ככה אני אולי אלך פשוט לחנות צומת ספרים בגעש ופשוט אקח את הספר ואלך... הבעיה היחידה שזה בגרסה הבריטית שם ואני ממש ממש מעדיף את האמריקאית..

תמיד אפשר לנצל אח קטן

או שכנה קטנה ונחמדה להגיד להם שילכו לקנות את זה אז תביא להם סוכריה.. או- לקחת אמפי לשים פול ווליום- כמו תמיד להיכנס לחנות לקחת את הספר לשלם ולברוח. ככה גם אם יגידו לך משהו לא תשמע כלום
משום מה, השיטה הראשונה נראת לי יותר מגניבה
מישהו בן 6 הולך לחנות ומבקש הארי פוטר באנגלית
המוכרים יסתכלו עליו מוזר, זה דיי מצחיק

דניעל

New member
../images/Emo119.gifחלמתי על ארול ../images/Emo3.gif וגם תשובה ליעל

תודו שזה חלום מקורי! רציתי לשלוח מכתב. קשרתי לרגל שלו. הייתי באיזה בית בקומה שניה או שלישית. שיחררתי אותו דרך החלון, והדפוק הזה פשוט צלל והתרסק על האדמה. שכח לעוף. כל כך אופייני לארול.
איזה חלום מצחיק זה היה! אולי זה בגלל שבדיוק אתמול הקראתי לבן שלי את הפרק על פינוי הנומים מהגינה של הויזלים. סיימנו, בשעה טובה ומוצלחת, את הספר הראשון, והתחלנו את השני. בפרק הבא מגיע הקטע עם ארול שמביא את המכתבים מהוגוורטס, אז כפי הנראה התרגשתי לקראת הפרק הבא וחלמתי על ארול...
יעל - שאלת אם אני עובדת בחשמל, אז התשובה היא - אני מהנדסת אלקטרוניקה אבל לא עובדת במקצוע. עבדתי במקביל ללימודי ההנדסה שלי והסיפורים הם מהתקופה ההיא...

sloogy

New member
התפתחות שלישיית הארי פוטר עם השנים

שימו לב להבדר בדמויות בין הסרט הראשון לאיך שהדמויות נראות היום (מצורף הקישור)

למעלה