חברתי

אני גם עוזב. ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אבל רק לשבוע/יים. עד שאסיים לקרוא כמה פעמים ואהנה מהספר.

אתה צוחק עליי?!?

בתוך שבוע/שבועיים אתה הולך לסיים את הספר, ועוד מספר פעמים??! למה לך?? את הספר האחרון אני אתאפק מאוד לא לקרוא בתוך יום... אני אנסה למשוך את זה על פני חודש.. למרות שאני יודעת שזה חסר סיכוי..

נו,בדיוק מהסיבה הזאת.../images/Emo10.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אנ'לא רוצה שזה יגמר.

gurke

New member
אני ממש נדפקתי

יש לי נסיעה גדולה שאני לא יכול לקחת איתי את הספר אליה, כמה ימים אחרי שהוא יוצא אז אני חייבחייייייבבבבבבבבבב לסיים תוך יום יומיים
וזה לא שאני לא יכול..פשוט, חבל

Freemee

New member
אני חייב לסיים עד יום ראשון בבוקר

אני הולך לקרוא מהלילה בשישי מרתון עד שאני מסיים. כמובן שנישן טוב לפני כדי שיהיה כוח, אני שונא כשאני עייף כל כך וחייב להפסיק את הספר, זה קרה לי בשישי.

דאמ, באמת חבל שלא מצאנו אותך. ../images/Emo10.gif../images/Emo140.gif

+
אבל עכשיו יש לך את הפלאפון שלי למקרים כאלה.

Dana Argamen

New member
יאאו ../images/Emo23.gif

חעחעחע איזה כיף לכם D: מפגש הבא אני גם רוצה להיות
ראיתי ת'שרשור של "יש מפגש היום" איזה שעה לפני שהמפגש היה אמור להתקיים
ובדיוק מחר קבעתי ללכת לשם עם חברות :/ הייתי יכולה ללכת איתן ביום של המפגש (לפניו/אחריו)
וסתם שאלה (כי אפעם לא הייתי במפגשי פורום..) תמיד באים בערך את המספר הזה של אנשים ? או שלפעמים באים יותר / פחות ?

The T Shirt

New member
חבל שלא באתי ../images/Emo7.gif

שלא ייפול על הבגרות באנגלית פעם הבאה..

סמיילי8

New member
../images/Emo178.gif התייעצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעו, אני לא יודעת מה לעשות!! אני מתה לקרוא כבר תספר השביעי אבל אין לי כוח לחכות עד שיצא בעברית, אז כדאי לי לקרוא באנגלית למרות שאנלא ממש דוברת אנגלית [התחלתי לקרוא ת'ראשון ואני זורמת סבבה עם האנגלית אבל בטח הספר השביעי יהיה יותר קשה בהרבה מהראשון!!?!?!לא??]? מה כדאי!? מה אתם עושים?! אהההההההההההההההההה אנלא מאמינה שזה נגמר!

כדאי לנסות. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

לקרוא כמה עמודים, לראות איך את מסתדרת - הולך טוב, מעולה! לא ממש, תמיד תוכלי להיעזר בחברי הפורום בתרגום [בשמחה גם אוכל לעזור במסנג'ר [email protected]]. ובכל זמן תוכלי להפסיק את הקריאה. זה יותר שווה מאשר... שיספיילרו לך ת'ספר כולו.

סמיילי8

New member
אההה עוד משו

הצלחתי לקרוא תראשון כי ידעתי על מה מדובר כי קראתי קודם בעברית אז זה היה לי יותר קל, עדיין כדאי לנסות?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifראיתם?!?!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה ב-15:00 בערוץ 22 מאחורי הקלעים של הסרט החמישי. אני מתה על התוכניות האלהD:

אני ראיתי@$% ../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אחותי התקשרה לפלאפון שלי כדי להודיע לי שיש כזה בערוץ 2.
מיד פתחתי וראיתי. דאממממ, הסצנה האחרונה שבה סיריוס מת. |OMG|

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifלאאאאא פיספסתי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מתי שוב?../images/Emo10.gif

למעלה