חברתי

נמ, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

זה נגזר מהשורה שכתבתי מעליה - "אני לא מתכוון לפתוח דיון דת על מה שאמרתי כרגע." שאנשים יגיבו לי, בסבבה.
אין לי בעיה עם זה ת'כלס. אבל אנ'לא מתכוון להפוך את זה לדיון דת מפואר שלא יצא ממנו שומדבר. כי ת'כלס... מעולם לא יצא כלום מויכוחי דת, אז למה לבזבז אנרגיות? לכן כתבתי שלא יגיבו - אבל אם זה פגע בחופש הביטוי של מישהו, אני מצטער.

../images/Emo45.gif

וזה לא כל כך דומה, אבל יש גם את הקטע הזה שלפעמים אומרים: "לכל מה שכתוב בספר יש משמעות, שום דבר לא כתוב סתם". וזה דיי מציק, כי בשיעור תנ"ך אנחנו אומרים בידיוק את אותם משפטים...

ליליאן15

New member
סבבה קיבלתי את ההערה

גם אני חשבתי על זה לפני שכתבתי את זה אבל לא יודעת זה עדיין היה נראה לי משעשע..קיבלתי את ההערה

"היי דוד סקאר, כשאיהיה מלך,../images/Emo108.gif

מה אתה תיהיה?" "דוד של קוף." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- "מופסה, ספר לי על זה, אני רק שומעת את השם ואני רועדת!" "מופסה." "רררררררררררררררררר, עוד פעם." "מופסה." "ררררררררררררררררררררררררר." "מופסה מופסה מופסה." "רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר, זה מדגדג אותי" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- "היי, מי החזיר?" "דיברת אליי?! דיברת אליי?! דיברת אליי?! בשבילך אני מררררר חזיררררררררררררררררררררר."

היי דוד סקאר נחש מה?

המילה האחרונה* בהארי פוטר היא על שמך! *כן אני יודע שזאת כבר לא המילה האחרונה :J

בעצם כתוב, לא ראיתי הבתחלה.

אבל אני כנראה אפספס את ההרצעה שלך, לצערי הרב.

למעלה