חברתי

the ror

New member
אם זה מה שעושה אותך מאושרת אז אפשר היה לסדר

לך להיות מאושרת כבר ממזמן...חחח והחלמה מהירה...

אני מקווה שלא נזכרתי מאוחר מדי../images/Emo108.gif

שבוע וקצת לפני ואני נזכר להזמין, יש חנות ממש טובה בחולון ששם עד עכשיו רכשתי את הספרים, הם היו איזה 30% יותר זולים מסטימצקי אבל עכשיו עם ההזמנות המוקדמות וזה אני לא יודע %% אמרו לי להתקשר מחר לבוס, כי הוא לא יודע, אני עדיין יכול להזמין מסטימצקי? וכמה זה עולה בהזמנה מוקדמת?

MetallicA../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

Soldier boy, made of clay now an empty shell twenty one, only son but he served us well Bred to kill, not to care do just as we say finished here, Greeting Death he's yours to take away Back to the front you will do what I say, when I say Back to the front you will die when I say, you must die
גם ליריקה וגם מוזיקה

איזה כיף מתקינים לי מזגן! ../images/Emo10.gif

הסלון נראה כמו מחסן, בחדרים יש הרי חול, וחם בבית כמו במדבר! אני הולכת להישתגע!!!!!! ולא רק זה הוציאתי את כל הדברים מהחדר, והם זרוקים עכשיו ב'מחסן' החדש בבית.

פופו9

New member
**עצוב ממש**../images/Emo10.gif

תכננתי להעלות לפה 2 תמונות מ~מ~ש~!~! מגניבות וקורעות שממש בא לי שתראו.. אבל אז יש איזשהי בעיה עם הלהעלות תמונות במחשב שלי ואינ לא יכולהה בבבבעההההההה ווועעעעעהההאא אז זה עצוב. אב אולי אני אצלח להעלות אותם יתר מאוחר. <::::ועוד משו::::> היום סת הסתכלתי מהאייקונים ונקרעתי מצחוק מהאייקון הזה-->
חחההחהחהחהחההחהחחהההההה ואז עשיתי:
ונשפת עוד יותרררררררררררר!!!!!!!האאאאאאאאאאא כן כן אני מחורפנת ברמות אתם לא וידעים איך אני מתגגלת ברגע זה....!!!!!!

the fishman

New member
חזרתי אתמול בלילה ממחנה קיץ..!../images/Emo83.gif

היה כל כך כיף!!!
מי היה מאמין מקום ראשון פרוייקט שבטי !! מקום שני פרויקט שכבתי כיתות ח' !! כמה עבדדו על זה יוו!! מקום ני ספארי צופיותתתת!!(אבל זה היה מכור

פופו9

New member
דרך אגב

looking4name, זה קצת לא נעם לי אבל רציתי לשאול כבר הרבה זמן.. ז בן או בת?

Why Y

New member
../images/Emo15.gifשמחה שנהנת :)

אני יוצאת ביום רביעי.. איזה כיף יהיה!! איפה עשיתם את המחנה?

למעלה