חברתי

../images/Emo36.gifתומר כן? [טי שירט]../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

לא רוצה להציק ליעל עם הודעות חברתיות בשרשורים לא חברתיים
אז איך הייתה הבגרות?

The T Shirt

New member
היה טוב מאוד, תודה ששאלת

האמת, מועד ב' היה יותר קשה ממועד א', נראה לי.. לא שזה משנה הרבה. בכל מקרה, זה היה רק לשיפור ציון (שגם ככה גבוה) אז לא היו דאגות ועשיתי את זה בקלילות ובלי דאגות. מה שעיצבן אותי היה שהבצפר המפגר שלי לא יכול לארגן בגרויות. את שאלון F התחלנו ברבע שעה איחור. את שאלון E ביותר מ-20 דקות איחור (כמעט החמצנו את הקטע שמיעה) ואת שאלון G באיזה רבע שעה איחור גם כן. לא נורא, עכשיו זה נגמר ואני יכול באמת להגיד שסיימתי את הבגרויות שלי השנה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלכל החדשים! [פופו9 וכ'ו..]../images/Emo41.gif

בגלל שיש פה 2-3 חדשים שפשוט לא יודעים לשרשר, וזה כבר מתחיל לעלות על העצבים, למרות שמסבירים להם אלף פעם [
].. אני מצרפת בזאת את אומנות השרשור. בבקשה תקראו ותפנימו!!

The T Shirt

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שאני באתי לפרסם!

דניאלה, רואים אותך פה הרבה בזמן האחרון. החלטת שאת לא יכולה לוותר עלינו ושאת צריכה לחזור?

אוי, בדיוק דיברנו על זה במפגש. ../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ברוכה תהיי.

פופו9

New member
אני מצטערת, אני מקווה שהבנתי עכשיו

אם אני אשרשר משו לא טוב אז תגידו לי!! כי כתבת שאמרת את זה 1,000 פעם אבל אני לא ראיתי את זה בשומקום!!!

ליליאן15

New member
אני לא מוצאת את הפרטים על האירוע

באתר של סטימצקי. מישהו יכול להנחות אותי?

ליליאן15

New member
היי

רציתי לשתף אתכם במשהו שמצאתי אתמול עמוק עמוק במגירה- כשהייתי בכיתה ו' (אני עולה לי"א) ולמדתי את קינת דוד בשיעור תנ"ך, עלתה בי רוח יצירתית וכתבתי את "קינת הארי פוטר" בהשראת קינת דוד. יש לציין שהייתי בת 11 וחצי ולא היה לי מושג מה משמעותה של המילה "קינה".. אז הנה לכם- היפוגריף הוגוורטס, על במותיך דמבלדור, איך נפל וולדמורט, אל תגידו בבי"ס אחר, אל תבשרו בחוצות סמטת דיאגון, פן תשמחנה בנות נומים, פן יעלוז בן לוציוס, הרי בהוגוורטס על אדמת קוסמים, כי שם מאלפוי נגעל, כי שם מגן ג'יימס פוטר, ומגן הארי פוטר, כי לא נבחן במצנפת המיון, מדם חד קרן, מחלב הערבה המפליקה, וקשת סר- ניקולאס לא תיסוג לאחור, וחרב הארי פוטר תנצח את כולם. הארי וצ'ו הנאהבים והנעימים, בעודם בני 14, מחפשים את הסניץ' על אש המחץ, וסדריק ביניהם, מנסה לגנוב את צ'ו ונופל מהמטאטא... איך נפלו טיפשים. חחח נורא שיעשע אותי לקרוא את זה עכשיו... כמובן שהייתי משנה כמה דברים כשאני מסתכלת על זה עכשיו אבל זו הגרסה המקורית שכתבתי על דף בשיעור תנ"ך אי שם בכיתה ו'...חחחח נוסטלגיה :)

לא אהבתי. ../images/Emo31.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

זה לא אישי נגדך, אלא פשוט אני לא אוהב שעושים הקבלות של הארי פוטר לתנ"ך. קראתי ת'הרצאה של חנה [נמצא במאמרים של הפורום] לגבי ההקבלה של הארי פוטר למשה רבינו - וכשפגשתי את חנה במציאות אמרתי לה שאני לא אוהב את ההקבלה שהיא עשתה, אבל הייתי חייב לציין שזה היה כתוב בצורה מדהימה. גם מה שכתבת כתוב בצורה יפה, אבל ההקבלה להארי פוטר?
. זו רק דעתי, ואני לא מתכוון לפתוח דיון דת על מה שאמרתי כרגע. אז אל תגיבו לזה אם מדובר בתגובה חילונית. =\

ZoHaRoT

New member
אתה צודק ולא צוק... סורי אבל אני חייבת להגיב

אני לא חושבת שזו הקבלה... אולי הקטע עם ה"פ ומשה רבינו כן.. אבל זה לא ממש קשור.. סתם היא למדה על קינת דוד אז הייתה לה רוח יצירתית... אבל כל אחד איך שהוא רואה דברים

ToryMaster

New member
יקירי

אתה יודע ואני יודעת שאתה יודע, שכשאתה כותב הודעה מסוימת בפורום, אתה צריך לצפות לכל תגובה שלא תהיה, ושאמירות מסוג "אל תגיבו לזה אם מדובר בתגובה חילונית" הן לא רק מיותרות, אלא גם גובלות בלחלוטין לא לעניין. חופש הביטוי והזכות למחשבה חופשית היא שמאפשרת לך להגיד ולהסביר את דעתך, תן לאחרים את אותו הכבוד.

למעלה