חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
חח הצחקתם אותי או בעצם העצבתם אותי

לי יש 7 ורבע!!!!!!!!!!! ל"ע זה פשוט זוועה!!!! זה בעיקר תורשתי, מתוך אחד עשר אחים בלי עין הרע לשמונה יש משקפיים, וזה גם כי הייתי קורא בחושך...בעלייה הגדולה שלי (מ2.5 נראה לי ל6.5 בערך) זאת היתה עלייה יותר גדולה מהמספר ההתחלתי שלי!!! יש לי מכיתה ו' ואני פשוט לא סובל את זה אבל בשום אופן אני לא אעשה ניתוח!! זה כמו ניתוחים פלסטיים..הסיכון לא שווה את המטרה... וגם עדשות זה דיי מרתיע אותי...אחותי בנתה ציפורניים והיא לא יכולה להוריד את העדשות ולפעמים אני מוריד לה וזה זוועה!! אממ אני דיי חדש בפורומים.. כלומר אני לא כותב הרבה אבל נראה לי שהייתי צריך להשים אייקון של חפירה לא? חחח

תפוזונע ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

*זיו זה אני*
יש לי mp4 והוא עובד ------------- והיום היה יום מטאליקה
כזה טוב
עוד 13 יום או משהו כזה ~

סמיילי8

New member
|הדגש| הימורים!! |סדגש| ../images/Emo103.gif

כמה עמודים אתם אומרים שיהיו בספר ה7!? תכתבו גם לגבי הגרסא העברית וגם האנגלית .

זה כבר ידוע. ../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

וואי, כ"כ הרבה זמן רציתי לעשות כבר את סימון הספוילרים. 784 עמודים באנגלית. קצת פחות בעברית.

Yvaine

New member
עד כמה זה עצוב?

נשארו לי עוד 25 עמודים מספר מדהים (שער תלמי), שהוא הספר האחרון בטרילוגיה מדהימה (ברטימאוס) של סופר לא מוכר אך מדהים למדיי (ג'ונתן סטראוד), ואני פשוט לא רוצה לקרוא אותם. למה? זה טוב מדי מכדי להגמר!
אני לא רוצה שזה ייגמר, כי אני יודעת שאין שום המשך ושום נעלי בית, ואפילו לא צ'ופצ'יק קטן לקרוא על הדמויות המופלאות שהוא מציג כאן. גגגגגגגגגג!!! אני רוצה עוד!
|מסרבת להמשיך לקרוא עד שמישהו יכריח את מר סטראוד לכתוב לזה המשך|

Yvaine

New member
אני אמשיך להיות מנותקת לעוד הרבה זמן

[יש אינטרנט דפוק, אז יש אותו רק במחשב אחד, שהוא לא המחשב שלי.]

את כ"כ כותבת כמו שאת מדברת! ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ז"א... |מסביר את עצמי| הדיבור שלך הוא בדיוק כמו הכתיבה... אני יכול לקרוא את מה שכתבת - וממש לדמיין את הקול שלך. עם ההתלהבות והכל.
~חוזר לישון~

למעלה