חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
סיימתי מתמטיקה 4 יח' - 92 ציון משוכלל. ../images/Emo140.gif

וממשיך שנה הבאה לשפר.

Ben kun

New member
מה לעזאזל...../images/Emo122.gif|ששפם|

הלוואי עלי ממוצע 97.5 בבגרויות! >< תביא לי!!! (לא, אני עולה עכשיו לי' אז עדיין אין לי בגרויות, אבל אני בטוח שאני לא אצליח ככה!)

mjlk

New member
XDDDDDDDDDD קיבלתי 6!!!!!

6 במתמטיקה!!!! ציון סופי 33..
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה אומר שאני ניגשת למועד ב' העאהאעהאעאהעא
שונאת מתמטיקה!!

m i a o o

New member
XDDDD

גם כשהייתי בכיתה ט' והייתי נרדמת בכיתה כל הזמן והייתי עושה את המבחנים במתמטיקה בעיניים חצי עצומות והייתי מעתיקה את התרגילים לא נכון ומערבבת ביניהם, עדיין הייתי מקבלת 70-80 (טוב, המורה בעצם די חיבב אותי. בעצם עד היום גם אחרי שפרש ומלמד מתמטיקה פעם אחת בשבוע, כל פעם שהוא פוגש אותי, הוא עדיין נותן לי צ'פחה שהייתה שוברת לי את הגב ורק אחרי זה היה אומר לי "מה נשמע?!" ומה אני אגיד לו? שכואב לי הגב?) אבל 6.... אין לי מושג איך מגיעים לציון כזה XDD איזה שאלון עשית?

אתמול ראיתי את אבי!!!!!!!!!!!!!!

ב"ה פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה פה! אתמול עשו לי מסיבת הפתעה ובגלל שידיד ממש טוב שלי יודע כמה אבי חשוב לי,הוא הזמין אותו!!!!!!! אני חייבת לציין שמעולם לא הייתי כ"כ המומה ומאושרת, אבי ראה אותי בהלם טוטלי, כמובן שהיה חיבוק ^^ [דניאלה! הס! אז מה אני עם אני דוסה שומרת נגיעה??? זה ,אבי!] הקיצר. יא!!! זה היה כזה מדהים! היה לי את הערב הכי הכי בעולם!

אני גם רוצה חיבוק עם אבי!!!!!!~$#$@#~

אבי יא בוגד! תיכננו שאתה רק שלי!
לא פייר. לבר מצווה שלי אתה בא! וספיר, יא חוטאת. לכי תתחתני עם הרני דודXDDDD

*הנרי.

ורציני, אבי.. חיבוקקקקקק!
(אמיתי
) אני תמיד טענתי שלא יזיק לאנוס קצת את אבי... *חוזרת לחור שלי*

../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

תקבלי גם את, שוש!
^^ ואני נתון לכל המרבה במחיר.
[אוי, זה נשמע זנותי מדי, נכון?
]

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ולמה זה שלח מהר? ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ואני מצטער ששיקרתי לך בקשר ל... "אני הולך ליומולדת של מוריה!"
אבל חן אמרה שזה שקר לבן למטרות טובות!
באמת היה כיף אתמול, ואפילו זכית לדבר עם המנהלת פורום. ^^ |סגידה| אני לאהוב חן. והחברים שלך חמודים. מאד!
יאיי לי. ^^

למעלה