חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

cavallo

New member
בקשר לתמיסות של העדשות, אין יותר מדי מה לטעות

יש תמיסה של סופלקס שמתאימה לכל הפעולות ביחד (חיטוי, הסרת חלבונים וכו')

Jemma7

New member
../images/Emo45.gif

הכי קל עם יומיות. משתמשים, זורקים. יומיות שליטה

האמת שזה קרה לי פעם

לפני איזה 8 שנים לפחות (
אוי ואבוי פתאום ניסיתי להיזכר מתי זה היה ועכשיו אני מרגישה כל כך זקנה), שפשוט הייתי כל כך מעופפת בבוקר שהכנסתי לעין עדשה עם החומצה, בלי ששמתי במנטרל קודם. מה אני אגיד לך? לא נעים, אבל לא מתתי מזה - ועדשות מבחינתי הן המצאת המאה. כל כך הרבה יותר נוח ממשקפיים - לא מרגישים אותן (רק אחרי המון שעות או במזג אויר יבש במיוחד), רואים טוב בכל שדה הראיה, ולא רק במסגרת המסגרת, אם יש גשם לא מצטברות עליהן טיפות, ואם חם ומזיעים הן לא מחליקות במורד האף ה
. ואם קשה לך עם האחריות - אז תתחיל מיומיות...

DearPrudence

New member
אני משתמשת בזה.../images/Emo41.gif

ממש נוח!
לפעמים שמכניסים לעין זה קצת כואב, אבל מוציאים, מחכים כמה דקות, מכניסים שוב וזה אחלה

רונילי92

New member
אממ..

בכמה תמיסות את משתמשת....? אני ב3.... זה די בעייתי
מסתדרים
יש לי תמיסת 'ניקוי וחיטוי' תמיסת 'הרטבה', כדי שזה לא יכאב שזה נכנס לעין ותמיסת השריה....... נשמע מסובך....... לא כזה..

noosh

New member
אינ לא כ"כ סומכת על זה

נגיד, לא הייתי נוהגת ככה בלילה אחרי שישנתי רק בלילה הקודם עם העדשות. ואם יושבים מול מחשב כל היום בעבודה...? ומי יודע מתי זה פג ואז את נתקעת בקולנוע בלי יכולת לראות את המסך. כשיש מספרים גבוהים וצילינדרים וכאלה, זה נשמע לי די לא בטיחותי לקחת את הסיכון הזה.

DearPrudence

New member
אחרי חצי שנה את לא יכולה להרכיב אותן../images/Emo41.gif

יום כן-יום לאP:. אני כבר שנתיים איתן, ואם אני לא שמה אותן לילה אחד אני עדיין לא רואה משהו ביום אחרי.

לי ממש לא נוח עם המשקפיים

הדבר הראשון שאני עושה בבוקר והדבר האחרון שאני עושה בלילה זה להכניס ולהוציא את העדשות (בהתאמה). מאז גיל 15 אני עם עדשות באופן קבוע, ואף פעם לא צייתתי לכללים על "מקסימום 8 שעות ביום" וכו' - פשוט הולכת איתן רוב הזמן. רק אם בערב מתחיל ממש לצרוב או להתייבש אני עוברת בלית ברירה למשקפיים, אבל ממש לא נוח לי אתן, כבר לא רגילה לראות את החיים עם מסגרת.

cavallo

New member
הממ זה לא ממש בריא להיות יותר מדי עם עדשות

זה יכול לגרום נזק לטווח הרחוק...

זו דיעה ממש מוטעית.

כי הרבה אנשים שלמשל יש להם עדשות חודשיות, שמים את העדשות לחודש וחצי, ולא לחודש כפי שצריך. וכמובן אחרי חודש העדשות מתחילות להתקלקל לא משנה כמה מחטאים, ואז זה באמת גורם נזק די גדול. אבל אם מקפידים לזרוק את העדשות בזמן זה לא גורם שום נזק, זה כמו להרכיב משקפיים.

cavallo

New member
לי יש חודשיות:)

אני זורק אותם על היום חחח...בכל אופן התכוונתי שזה לא בריא לשים את העדשות מעל מיכסה מסוימת של שעות ביום, כי הן מתייבשות וכשמוציאים אותן זה עלול לתלוש תאים מהעיניים ~זה לפחות מה שהסבירו לי~

רציני? ישמצב

אני יודעת שזה ככה ביומיות (כי זה לא ממש ל-24 שעות אלא לרוב היום... אז זה יכול להידבק.. ולהציק) אבל חודשיות? זה לא אמור להיות חודש בעין שלך?!?! XD

cavallo

New member
חחחח לא^^

כאילו כן, רק שכל יום מוציאים אותם ולמחרת שמים אותם שוב בעיניים
וצריך לשים אותם עד מס' מסוים של שעות ביום תלוי בסוג העדשות (יש כאלו שאפשר לשים עד 14 שעות, 8 וכו')

~מגיבה לכמה אנשים בייחד~

1. זה מזה כיף שיש הזדהותD: (למרות שזה די מפחיד לכמה אנשים יש משקפייםS:) 2. אני לא אשכרה נופלת במקלחת, טיפה הגזמתי, אבל אני אכן צריכה לקרב את הראש לבקבוק כדי לקרוא אם זה שמפו או סבון לגוף. 3. איך הגעתם שהמספר שלי 4?!?!!? חס וחלילה! אני 2 בעין שמאל ו-2 ורבע בימין. זה מוזר שיש הבדלים...S: 4. מי אמרה שיש עדשות לילה? (כ"כ הרבה תגובות לקרוא ב-2 דקות ששכחתי
) תשלחי לי מסר!!!!!!!!!! ארגגג זה כ"כ גאוני! 5. אוהבתותכם!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif דאמט! שקט!!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

יש לי מספר שמתקרב ל-5, אאל"ט. וחוצמזה - מה אתם מתלוננים, משקפיים זה סגיד.
ואת עוד קטנה, יש לך עוד מלא זמן - ועוד הרבה מספרים לעלות. |: לרדת. ז"א... לעלות. אוך. תמיד התבלבלתי עם זה. לא צריך הסבר. הבנתי את עצמי. בקיצור - המספר שלך עוד ישתנה הרבה!

זהסתםנראה כועס, בגלל האייקונים.../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

כשאני חושב על זה... מצד שלישי זה באמת נרא התקיף. סליחה.
לגמרי לא התכוונתי לתקוף.

הבנתי אותך

אגב הייתי אצל האופטומטריסטית שלי וזה במינוסים לרחוק ובפלוסים לקרוב. אז מי צדק שם אני לא זוכרת, מה שבטוח שסגרנו את הסוגייה הזאת... XD

למעלה