חברתי

The T Shirt

New member
מה? מי? רגע. למה?!

את עושה מועד ב' בבחינת הבגרות של היסטוריה? חבל על הזמן, אל תלכי לשום לימודים רק בשביל מקצוע מפגר כמו היסטוריה. תשיגי עותק של סיכומים בצורה של שאלה-תשובה בעבור כל השאלות בבגרות, תשבי שבוע וחצי ותחרשי עליו, ויש לך את ה-90 שלך בבגרות. חבל לבזבז את הזמן ואשכרה ללמוד את המקצוע הזה. זה מקצוע שחורשים, נבחנים ושוכחים. אם מדובר בהיסטוריה ב', אני יכול אפילו להביא לך חלק גדול מאוד מהחומר בעצמי, עדיין יש לי את הסיכומים (למרות שהכתב יד ממש לא קריא, ואין לי חלק מהחומר, אבל יש לי את הכל חוץ מגרמניה הנאצית מודפס...) אפילו אם זה היסטוריה א', אני משוכנע שאני יכול למצוא את הסיכומים הישנים שלי. ובכל מקרה - אני בטוח שאת גם יכולה להשיג סיכומים טובים מחברה שעשתה את הבגרות, או משהו, אם בא לך. באמת שחבל לבזבז את כל הזמן סתם. אם סיימת י"ב, את אפילו יכולה לגשת בצורה אקסטרנית ללא ציון מגן ולסגור עניין. אם את עדיין בתיכון, נסי להגיע להסדר עם המורה או משהו. על כל פנים, שיהיה בהצלחה

Yvaine

New member
לא בדיוק מועד ב', מחצית שלישית...

אני כ"כ בעייתית בהסטוריה שאני צריכה לעשות את זה ככה. כן. חוץ מזה, אי אפשר לגשת לבגרות בלי מתכונת, ואי אפשר לגשת למתכונת בלי נוכחות בשעורים... ומה שאני עושה, דוגרי, זה חרישה. פשוט עם מורה והכנה טובה והכל... אני עד כדי כך בעייתית, אתה פשוט לא מכיר את המצב שלי. אין לי שום דרך אחרת, ואם אני לא עושה את הבגרות עכשיו, לא ייתנו לי לעבור מגמה [מחשבים
]... [מדובר, אגב, בהסטוריה ב'] תודה בכל מקרה... וזה לא כזה נורא

הפרמיירה ששודרה באינטרנט

שכחתי לראות את זה. מישהו מוכן להגיד לי מה פיספסתי?

קניתי, קניתי, קניתי!!!!!1 אעה!!!!!!!!!

במכירה מוקדמתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111 אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע והם פותחים במוצ"שים~@!$ זהו.
ואוו, אני מאושר!

איזה כייף לך!

תתחדש! אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה לעשות - אם לקנות או לא. אבל לדעתכם אם אני לא אזמין במכירה מוקדמת אני עדיין אוכל ללכת ולקנות נכון? כאילו לא יהיה מצב שיגמרו הספרים נכון??

נמ, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אין סיכוי שהספרים יגמרו כ"כ מהר, אבל במכירה מוקדמת זה עולה פחות מיום המכירה עצמו!!!! רק בגלל המחיר הזול אני קונה במכירה מוקדמת.

כן, אני יודעת שהמחיר יותר זול, אבל

לצערי עוד לא החלטתי אם אני רוצה לקרוא את זה באנגלית...לכן אני מתעכבת עם זה קצת..

Guid

New member
עכשיו נזכרת?! XD

מחר יוצא הספר... /tapuzforum/images/emo8.gif

Lord VoIdemort

New member
=______=

באמת אי אפשר להעביר את הפירסומת של האם הגודל קובע לפורום אחר או משהו? הגודל היחיד שיפריע לנו זה השרביט. (לא השרביט הזה, סוטים!)

Guid

New member
אאחח, כמה טוב לגלוש מהסלולרי...

לא רואים את כל הבולשיט הפירסומי הזה... ^_^

למעלה