ToryMaster
New member
חברתי ../images/Emo28.gif
תודו שהתגעגעתם להעתקות הבוטות שלי, תודו! במילותיה של אישה חכמה, קבלו את השרשור החברתי: טוב! שרשור זה הוא שרשור ה-
של הפורום (וכן, אם תהיתם אז האייקון נוסף לכאן לרוב רק כדי שיהיה עוד צבע בהודעה. אני משערת שלא תהיתם, לא נורא). זה המקום שלכם לחלוק איתנו חוויות, מחשבות, תהיות והגיגים, לספר לנו על הדברים שההורים הביאו לכם מחו"ל (קולווטר
), על החופש שלכם (והאנשים המגניבים שפגשתם), תכניות, תעודות, בגרויות או כל שאר הדברים האלה שלא קשורים לנושא הפורום בשום דרך שהיא. אין לפתוח הודעות חדשות בנושאי אוף, ואין לנצל"ש אותן להודעות קיימות. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה התגלגלה לכם הודעה שקשורה איכשהו לנושא הפורום ונוגעת לספר השביעי, זכרו את חוקי הסימונים! תאוריה:
. ספוילר:
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!
. כמובן, שנזכיר את יכולתו של שרשור זה לקפוץ. הקפיצוהו במידת הצורך, ואם הוא לא קופץ, שלחו מסר לאחת מאיתנו, ואנו נדאג לפתוח אחד חדש. עד כאן, שיהיה לנו שבוע נהדר ונטול תאונות צבאיות אמן!
תודו שהתגעגעתם להעתקות הבוטות שלי, תודו! במילותיה של אישה חכמה, קבלו את השרשור החברתי: טוב! שרשור זה הוא שרשור ה-