חברתי

רונילי92

New member
כן. סרט. בע.

אאני הולכת לראות אותו רק כדי לרדת על הבימוי הגרוע שלו

המסכה3

New member
גם אני../images/Emo174.gif../images/Emo83.gif../images/Emo8.gif

יש ילד בכיתה שלי שקורא את הספרים אבל לא מוכן לראות את הסרטים.

YaYa07

New member
ממה שהבנתי

עשו את הסרט שונה מאוד מהספר. בכל מקרה, ממה שראיתי בכל מיני קטעים באינטרנט (למי שמעוניין: http://www.iesb.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2776&Itemid=99 ) הם עשו דברים מפגרים (יעל מתעלמת עכשיו מהעובדה שלטונקס יש שיער סגול), למשל (ספוילר לסרט) כשהמשמר לוקח את הארי והם טסים על מטאטאים, הם אמורים לטוס ממש ממש גבוה, נכון? אז למה בשם אלוהים, הם טסים שם על קו המים ונאלצים להתחמק מספינות? (שימו לב שתמיד יש להם את הקטעים האלא- בסרט השני עם המכונית, ברביעי עם הזנבקרנית ובשלישי הם עשו את הארי על בקביק כאילו הוא מרגיש שם בטוח ומאושר) במשרד הקסמים, רואים את סיריוס והארי נלחמים זה לצד זה וסיריוס אומר לו משהו כמו "תברח\ תציל את עצמך, אני לא אוכל לראות אותך מת" (זה מהזיכרון, אז סביר להניח שזה לא ממש ככה), וקיטשי כזה, שבעצם בספר סיריוס מת מוות כל כך סתמי, לכאורה מיותר, לא של גיבור, וגם לא היתה לו אפשרות לדבר עם הארי בכלל. ויש אין סוף דוגמאות הטח (אני צריכה למצוא מישהו שיבוא איתי לסרט ואז נוכל ביחד לרדת עליו שעות...
) בקיצור, הסרט יהיה גרוע (יחסית לספר לפחות) מה שכן, בלטריקס אדירה. היא נראית מטורפת לחלוטין וממש מפחידה.

סמיילי8

New member
יווווו

*איזה צחוקייייםםםם יש מישו אחד איפה שאני גרה שדומה כ"כ להאריייייייייי ויש לו משקפיים ושיער שחור וזהההההחחחח ירדנו עליו קצת. *נכון הוא חתיך!? http://www.imdb.com/gallery/ss/0180734/Ss/0180734/forsite_s17_13.jpg.html?path=pgallery&path_key=Reeves,%20Keanu *למדתי לנגן באורגן את let it be של הביטלס חחח *מתי לעזאזל יוצא הסרט ה5?!

רונילי92

New member
צום קל ומועיל לכולם!! ../images/Emo24.gif

ז"א... למי שצם.... לא נורא, עוד כמה שעות נגמר.....

yulishit

New member
למה צמים....?

סליחה על העילגות, אה ובהצלחה לצמים.....

בתאריך הזה נפרצו חומות ירושלים

הסבר היסטורי בשישים שניות: זה היה מעין שלב במלחמה בה נכבשה הממלכה היהודית הראשונה שהיתה כאן והיגלו את כל היהודים מחוץ לארץ. בבל (שהייתה אז אימפריה) התחילה לאיים על ממלכת יהודה, היא יצאה נגדה למלחמה עד שזה הגיע למצב בו כל יהודה נכבשה מלבד ירושלים- ירושלים היתה העיר היחידה שנשארה, הודות לחומות שהגנו עליה מסביב שבנה המלך עוזיהו אאל"ט. בעשרה בטבת- הבבלים החלו את המצור על ירושלים. לכן צמים גם ביום הזה. אח"כ היו מספר חודשים בהם ירושלים הייתה במצור- על כל המשתמע מכך: רעב, מוות וכו'. בי"ז תמוז (היום), הצליחו הבבלים להיכנס לירושלים, הם התחילו להלחם (וכח הלחימה היהודי היה כבר חלש בעקבות המצור) בתשעה באב המלחמה הגיע לשיא: החריבו את ביהמ"ק הראשון. ולכם צמים גם ביום הזה. והיו עוד אירועים שקרו ביום הזה: 1) משה שבר את לוחות הברית הראשונים כתגובה לחטא העגל. 2) הפסיקו להקריב את "קורבן התמיד" בביהמ"ק (בגלל המצור לא היו מספיק בהמות) 3) חולל ביהמ"ק פסל של ע"ז הוצב בהיכל ביהמ"ק. 4) כיבוש ירושלים במסע הצלב הראשון (15 ביולי 1099) הרג אכזרי של יהודים ומוסלמים בעיר ושריפת בית הכנסת עם היהודים שהתבצרו בו. (קראתי את זה עכשיו בוויקיפדיה, פעם ראשונה ששמעתי על זה..)

אז זהו,

שבדקתי את זה - ולא. 15 ביולי 1099 לא יוצא בי"ז בתמוז. וחוץ מזה, אחד בשם אפוסטמוס שאני לא יודעת בדיוק מה התפקיד שלו שרף את התורה.

למעלה