חברתי

נו, באמת...

איך אני יכול להיות גיי כשאני אוהב את אביטל? כאילו, ד'ה... *מגלגל עיניים* *בורח*

your avi

New member
נייס טו מיט יו טו!

אני זוכרת שאת היית כאן כשאני הייתי כאן! :( אז לא כולם זוכרים אותי. לא נורא, אני סולחת... :))

וואי!

אביטלו'ש!! אני זוכרת אותך!! את בטח לא אותי אבל... אוח, אלו היו ימים טובים כשאת היית בפורומינו..*חולמנית* לא, אבל אני באמת זוכרת אותך!!
וולקאם בק!!

your avi

New member
יווו. אנשים זוכרים אותי!!! ../images/Emo2.gif

האמת, אני נכנסת כל הזמן, פשוט אני לא מגיבה, ופתאום החלטתי באמת לכתוב משהו. כיף לחזור :)))

Sakai Shana

New member
...

אני היחידה שלא הופכת את החברתיים למשרד פרסום לבלוג שלה? XD;; [ובטח לא כל עדכון. >.>]

הגעתי למסקנה עצובה

ב"ה ילדים קטנים משתעממים ממני.. =( היופ הבנות של הבת דודה שלי היו פה, את הגדולה (3) שעממתי רצח והיא התנחמה בתאומה שלי כמקור שעשועים, והשניה (1.5) נשבר לה רגל והיא הייתה עצבנית כי יש לה גבס אז אפילו הדובים שמקשטים טאץ המיטה של אחותי לא שעשעו אותה..

../images/Emo201.gifלונורא..

אם אני נחשבת בעינייך לילדה קטנה, אז אשמח שתעשעי אותי
תני את המסן שלך אם בא לך..
(או שיש לי כבר אותו?? *מרימה גבה שקסית*)

יש לי שאלה שהרבה זמן

לא שאלתי, מישהו מעוניין בצ'אט?
כרגיל אני יחכה כעשר דקות +,-. תלוי ברמת השעמום שלי,בבקשה בואו בהמוניכם ! נ.ב למה תמיד אני צריך לקרוא לצ'אט? לא פר,זקוק למחליף.

כן כל יום כל יום.

זה כייף!!! יש אנשים מאוד מסויימים בצאט שפשוט כייף לדבר איתם. (אני לא אכתוב מי, כדי שמישהי מאוד מסויימת לא תעליל עליי עלילות מגוחכות). חוץ מזה, שבזכות האנשים הקבועים בצאט יש אפשרות לפרוק מה שיש בלב. תודה לכם!

../images/Emo46.gif

תאמת לא בדיוק דברתי עליו, אלא על מישהו אחר, אבל עדיין, מה החוצפה לרשום כזה שקר????
מתי אנשים יקלטו שאין ביני לבינו כלום?? (חמי האלפ.)

skaramoosh

New member
הא! גם גילוי עריות!

*אני צוקחת אני צוקחת אל תרצחי אותי פשוט הייתי חייבת להדיג את זה תרחמי עלי*

2 דברים:

1)לעולם לא אהיה לסבית (איכככ..:-{) 2)שרי היא אחותי האבודה, אני ממש אוהבת אותה, אבל לא בקטע כזה..

למעלה