חברתי

Elasar

New member
כדאי להיכנס!!!!!!!!

שלום :) שמי אורי ופתחתי קומונה בנושא:"המדריך לטרמפיסט בגלקסיה". בקומונה תוכלו לעלות דיונים, לשאול שאלות, להעלות בדיחות מהספר, ליצור משחקים ולענות לשאלות של אנשים אחרים בנושא "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה". כל מי שאוהב את סדרת רבי המכר הזאת שיכנס ויפגין את נוכחותו P:. מי שלא מכיר את הספרים יכל להיכנס לקומונה, לשמוע המלצות ולהיכנס לתוך העלילה הקומית והסוחפת של הספרים. תהנו :).

skaramoosh

New member
נחמד מצידך...

רק ברור שיהיה קל מאד להיכנס לקומונה בלי הקישור

Elasar

New member
כדאי להיכנס!!! (+קישור, טעות אנוש).

שלום :) שמי אורי ופתחתי קומונה בנושא:"המדריך לטרמפיסט בגלקסיה". בקומונה תוכלו לעלות דיונים, לשאול שאלות, להעלות בדיחות מהספר, ליצור משחקים ולענות לשאלות של אנשים אחרים בנושא "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה". כל מי שאוהב את סדרת רבי המכר הזאת שיכנס ויפגין את נוכחותו P:. מי שלא מכיר את הספרים יכל להיכנס לקומונה, לשמוע המלצות ולהיכנס לתוך העלילה הקומית והסוחפת של הספרים. תהנו :). הנה קישור http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=21231

Roonil Wazlib

New member
../images/Emo26.gifשלום לכולם../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

הייתי פה מזמן, ואני עדיין כותבת פה מדי פעם הודעות שלא תמיד מתקבלות בברכה, אבל ליפעמים עונים לי לעניין. ועכשיו- אני צריכה עזרה. יש לנו תחרות- אני אוכל מוות נאמן, ואני צרחכה את עזרתכם.
אז, מה אתם עושים?
זה לא קשה. כל מה שאתם צריכים לעשות כדי לעזור לי זה להיכנס לכאן ולשרשר להודעה
או
. לא בעיה.
ולמה לבחור בי?
א. כי אני היחידה שפנתה אליכם. ב. כי אני אוהבת הארי פוטר ומדי פעם כותבת פה ג. כי עזרתי לקומונה, לא שזה מעניין אותכם. תודה מראש לכל מי שעוזר לי, רוני

Roonil Wazlib

New member
תודה לשניכם../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

דווקא איפא שלא ממש ציפיתי לזה (בלי להעליב) קיבלתי תמיכה ידידותית. שוב תודה

Piece Of Mind

New member
כוווווווווווווווווווווווווווולם!

להגיב בבלוג של נגה, הלא היא סקרמושית שלנו!

InBaR 85

New member
טיל בחדרההה

אני גרה בפרדסיה ושמעתי את הבום עד לפה...
איזה פחד

Evil T

New member
../images/Emo201.gifאני מכיר את ההרגשה../images/Emo201.gif

אני גר בחיפה. זה לא כל כך כיף. וול, אני מקווה שכולם בסדר...

god knows why

New member
בואו איתי לצ'אטטט

כולי רועדת מההפצצות, זה הגיע אלינו, ראינו אש=\ אאאאא תרגיעו אותי.

your avi

New member
נו, אז מה קורה?

מעניין אם מישהו פה בכלל זוכר אותי, הייתי פה כל כך כל כך מזמן, לפני איזה... חודשיים.
אני טסה לישראל שבוע הבא!!! יאי! (אני יודעת שיש מלחמה, לא איכפת לי) שמעשתי שדמבלדור באמת מת, אמרתי לכם! רולינג אמרה שיש טוויסט שאף אחד עוד לא גילה, זאת אומרת שלא רק שסנייפ לא טוב, הוא גם לא רע, והם לא תכננו את זה, ושום דבר קרוב לזה, אני אפילו לא יודעת למה לצפות. קראתי בפעם המאה שמונים ותשע את הארי פוטר השישי ונזכרתי בכם, אז באתי. מואה.

אביטללללללללללללללללללללללללללללללל

לאלאלאלאלאלאלאלאלאללאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא
!|!!
!
!
|
!
!
! \לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקק חשבתי עלייך לפני כמה ימים. יו, בטח יש לי פול שגיאות כתיב, אני מתרגש. ה' ישמור.ץ אניבשוק. ישראללללללללללללל אביטללללללללללללללללללל אהמאהמאהמאהמ מפגש פורום. אני מראגן!! בואו אליי!! אני רוצה לראות אותך, אביטלללללללללללל ה' ישמור, לפני כמה זמן הייתה החתנוהנש לנו ומאז לא דיברתי איתךךךךךךךךך אביטללללללללללללללללללל אויאויאוי תתחברי למסנ ומיד. מיד, אם לא תקבלי מכות מבעלך הנערץ. צ'או. [אגב, לכל החדשים. אני ואביטל התחתנו. לפני כמה זמן בפורום. היה שרשור שלם. ויניב היה הרב. ואנישברתי ת'כוס. אני אמצא את הקישורררררררררררר יווווווו ושירן עשתה לוגו לחתונה. ואני זוכר שאת אמרת שאת באה לישראל בחופש הגדול ונזכרתי בך לפני כמה ימים, ורציתי לכתוב על זה משהו בפורום ואז שכחתי לגמרי.
לא טוב מצידי, אביטל. ה' ישמור, עבר מלא מלאמלאמלאמלאמל זמןןןןןןןן!!!!!!!!11; פףףףף, סליחה רן על הגרירת האותיות. וגם ויקי. ז"א יעל. אני ממש מצטער, אבל זו אביטל. היא סגידה. והיא אישתי. החוקית. אז נא לא לזלזל. דברי איתי, אבי. אוהב אותך. מצטער, בנים/בנות - אני של אביטל. בנות ובנים, קבלו ביטול על כל החתונות שלי איתכם. אני של אביטל.
*פףף, מתרגש רצח* *הרגשתי לרגע כמו פאקצה, סלחו לי. זה מהתרגשות/*

your avi

New member
וואי, אבי...

אני מזיעה רק מלקרוא את זה...
חיח, בטח שצריך מפגש פורום!!! יו, איזה רעיון מגניב. גם אני התגעגעתי, אפילו שכבר שכחתי שאפילו יש לי מסן..
ידעתי שאתה תהיה הראשון שיזכור אותי. אוהבת.

מתי את מגיעה? ../images/Emo9.gif

פףף, יש מפגש פורום/מיתופיה ב24.8 או משהו כזה. אבל אין כסף לזהה!!~ *מתחרפן* מהעושיםמהעושים?! צריך מפגש פורום בעזריאלי.

your avi

New member
בטח צריך!

שבת הבאה אני מגיעה, אם הכל הולך לפי התוכניות וההורים שלי לא מבטלים הכל ברגע האחרון... הכל תלוי בנסראללה.

למעלה