אביטללללללללללללללללללללללללללללללל
לאלאלאלאלאלאלאלאלאללאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא
!|!!
!
!
|
!
!
! \לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקק חשבתי עלייך לפני כמה ימים. יו, בטח יש לי פול שגיאות כתיב, אני מתרגש. ה' ישמור.ץ אניבשוק. ישראללללללללללללל אביטללללללללללללללללללל אהמאהמאהמאהמ מפגש פורום. אני מראגן!! בואו אליי!! אני רוצה לראות אותך, אביטלללללללללללל ה' ישמור, לפני כמה זמן הייתה החתנוהנש לנו ומאז לא דיברתי איתךךךךךךךךך אביטללללללללללללללללללל אויאויאוי תתחברי למסנ ומיד. מיד, אם לא תקבלי מכות מבעלך הנערץ. צ'או. [אגב, לכל החדשים. אני ואביטל התחתנו. לפני כמה זמן בפורום. היה שרשור שלם. ויניב היה הרב. ואנישברתי ת'כוס. אני אמצא את הקישורררררררררררר יווווווו ושירן עשתה לוגו לחתונה. ואני זוכר שאת אמרת שאת באה לישראל בחופש הגדול ונזכרתי בך לפני כמה ימים, ורציתי לכתוב על זה משהו בפורום ואז שכחתי לגמרי.
לא טוב מצידי, אביטל. ה' ישמור, עבר מלא מלאמלאמלאמלאמל זמןןןןןןןן!!!!!!!!11; פףףףף, סליחה רן על הגרירת האותיות. וגם ויקי. ז"א יעל. אני ממש מצטער, אבל זו אביטל. היא סגידה. והיא אישתי. החוקית. אז נא לא לזלזל. דברי איתי, אבי. אוהב אותך. מצטער, בנים/בנות - אני של אביטל. בנות ובנים, קבלו ביטול על כל החתונות שלי איתכם. אני של אביטל.
*פףף, מתרגש רצח* *הרגשתי לרגע כמו פאקצה, סלחו לי. זה מהתרגשות/*