היי!
עברתי דירה ועדיין אין לי אינטרנט. התקינו לי אינטרנט איטי זמנית, אבל זה בלתי אפשרי לגלוש בפורום עם אינטרנט כזה... אני ממש מתגעגעת לפורום |מזילהדמעה| כנראה שעד סוף השבוע הזה כבר יהיה לי אינטרנט רגיל (אני מקווה) ואז אני אחזור. ואם כולם מתלוננים על בית הספר, אז גם לי מותר- היה לי היום וזה ימשך למחר מבחן כזה שקובע אם יש לי את האפשרות לסיים תיכון. הכוונה- שאם אני אכשל במבחן אין לי את הכישורים המספיקים כדי לסיים תיכון. אבל בלי לחץ. וגם נתקע לי הצוואר. אבל בצורה כזאת שמרוב הכאב אני רואה שחור בעיניים והקאתי כבר לא פעם אחת. אין לי מושג איך אני אצליח לשבת במבחן מחר במשך חמש שעות (כן, חמש שעות של מתמטיקה). היום היה המבחן של האנגלית/ספרות וכתבתי חיבור על החתולה הפרסית שלי שהצילה אותי משריפה. אני חייבת להודות שזה יצא מאוד מרגש. (לידע כללי- מעולם לא היה לי חתול וגם לא יהיה- אלרגיה של חברי המשפחה). קראתי את הארי פוטר השישי בפעם השמונים מליון ובפעם הראשונה הבנתי עד כמה אני לא אוהבת את מאלפוי. כאילו, בצורה שהוא פשוט מגעיל אותי. סתם שתדעו... זהו, יותר אני לא אכתוב- אני אחזור כשיהיה לי אינטרנט נורמלי. ואני גם אכנס למסן רק כשיהיה לי אינטרנט נורמלי. גם שמתי לב שקיבלתי איזה מסר ממישהו, ואני מנחשת שזה מהפורום- אבל כרגע אין סבלנות לחכות עד שהעמוד יפתח. אני אבדוק הכל בסוף השבוע.