חברתי

ספירלי1

New member
קיבלתי 94 בתנך!!

ב"ה הייתי בטוחה שלמורה הייתה טעות אבל זה באמת נכון!!!! נתתי את הצרחה של הלייף! זה מבחן שהייתי בטוחה שאני מקבלת 0!!!! <כי זה פירושי רש"י ובלה בלה> אני כ"כ מאושרת!!!

L i O r K u S h

New member
FUCK THOSE TEACHERS../images/Emo70.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

זונות
פשוט זונות
מכל הביצפר אולי 4 מורים טובים ונחמדים... וזה ביצפר עם מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מורים
דבר ראשון- היום בשיעור החמישי ממש אבל ממש כאבה לי הבטן. הכיתה צפתה בסרט סתם כי המורה החליטה שבא לה...אז רציתי לשכב בצד אבל אם המורה הייתה רואה אותי היא הייתה מתעצבנת רצח! אז באתי אליה ואמרתי לה אם אפשר לשכב בפינת הכיתה.היא אמרה לי לרדת לאחות אבל לא רציתי כי האחות שלנו לא מוכנה לקבל אנשים אלא אם הם גוססים(פעם אחרונה שבאתי אליה עם כאב בטן היא טרקה לי את הדלת בפנים!) והמורה לא רצתה לתת לי לשכב בפינה. עכשיו ה' יודע מה הבעיות שלה
ופשוט התפתלתי מכאבים.בסוף כשהיא לא ראתה נשכבתי על הכיסאות. זונה
דבר שני- המורה שלנו לתנ"ך הגיעה היום לכיתה עצבנית רצחח ופשוט הכתיבה לנו בלי לעצור לשניה כדי לנשום! הוציאה עלינו ועל היד המסכנה שלנו את כל העצבים שלה! יצא לנו בערך שני דפים ב35 דק' בערך. לכו תבינו את המורה הזאת...שעתיים ראשונות היה לנו טרום מיצב שאמור להיכנס לתעודה(בתנ"ך והיסטוריה משו כזה) והיא החליטה שלא בא לה להכניס לתעודה. היא לא הסכימה בכלל לבדוק את המבחנים והמבחן היה מבחן כמו שיעור חופשי-העתקות בלי סוף! כמעט כל המבחן שלי העתקה
GO FIGUER
דבר שלישי- יום חמישי יש לי מבחן במתמטיקה שאני מקווה שילך לי טוב
המורה שלנו פשוט עושה מבחנים קשים הזונה! 40000 שאלות בשעתיים! חסר לה שזה יהיה ככה שוב! יש לי שתי עבודות. אחת ללפני פסח(שכלול בה לקרוא ספר ולכתוב עבודה תוך שבועיים). השניה לאחרי פסח. אבל היא ענקית! ואני עובדת בפסח! בוחן בלשון-יום ראשון. שאנחנו אמורים לצאת לאנשו אז אין לי מושג אם הוא יהיה
וכו'..................................
לנשום לא נשאר זמן עם כל הש.ב/מבחנים/בחנים/עבודות האלה
אחחחחחחחחחחחחחח הוצאתי קיטור! הרבה קיטור

כן, באמת נשמעת כמו רכבת ../images/Emo12.gif.

טוב, זה סתם שעשע אותי הקטע עם הקיטור, בגלל איזה משהו שמורה אחד אמר לנו היום. אל תקחי אישית
. עבודות
. בהצלחה, ילדה
.

L i O r K u S h

New member
חח תודה../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

כולם מזדהים!! והמורים מזדיינים!!! *חחח בדיחה מטומטמת*

meital f

New member
וואי ואני חשבתי שעצלי הכי גרוע

לי יש רק בוחן בהיסטוריה מחר, מבחן בערבית, טיול יום חמישי לאיזשהוא מפעל תרופו ויום שני מבחן בהיסטוריה

L i O r K u S h

New member
אצלנו בדר"כ../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

אין כ"כ הרבה עומס...פשוט עכשיו החליטו לתת שתי עבודות... ועוד מבחנים... מעצבניםםםםםםםםםם!! שיהיה לך בהצלחה עם הכל
(איזה מסכנה-מבחן בערבית והיסטוריה בלעעע)

גאדדדדד

מזכיר לי תבצפר שלי..
המורות כ"כ שונאות את השכבה שלנו.. הם החליטו לעשות לנו חוקים כאלה, שכל מי שמאחרת בחצי דקה, השמר נועל ת'שער, וקורא למנהלת (יימח שמה הכלבה), ואז היא נותת עונש, וצריך ללכת להתפלל באולם... וחוצמזה- כל שיעור המורה ממלאת דף על כל בת *בדיוק* מה הי עשתה, אם היא איחרה, דירה, הפריעה בציוץ... וכל זה, רק בגלל שהמורה לשלח ה******* החליטה שהפרענו לה בשיעור.. כאילו- היא בהריון!! הגיוני שההורמונים יעלו לה לראש, לא?!

L i O r K u S h

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

אצלנו יש משמעת לא כלא
מה זה מכינים אותכם לצבא או משו
לא מגזימים בכלל מה אני אגיד לך... מורים עם מפגר
זבל
ררררררררררר
שיהיה לך בהצלחה עם הביצפר הזה

מה יא

New member
הולכים לגינה וקוטפים../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

*חוזרת לפינה*

Pr0NgS

New member
זה כלול באופיס. אם אין לך - צרה...

אבל בטח אפשר להשיג איפשהו.

LuNa MaJnUnA

New member
לא בדיוק צרה

יש כתבן ויש דגש וכל מיני כאלה (שנתיים עם המחשב הזה בלי וורד והחיים עדיין בסדר).

sky44

New member
למי אין וורד../images/Emo35.gif../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

למעלה