FUCK THOSE TEACHERS../images/Emo70.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif
זונות
פשוט זונות
מכל הביצפר אולי 4 מורים טובים ונחמדים... וזה ביצפר עם מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מורים
דבר ראשון- היום בשיעור החמישי ממש אבל ממש כאבה לי הבטן. הכיתה צפתה בסרט סתם כי המורה החליטה שבא לה...אז רציתי לשכב בצד אבל אם המורה הייתה רואה אותי היא הייתה מתעצבנת רצח! אז באתי אליה ואמרתי לה אם אפשר לשכב בפינת הכיתה.היא אמרה לי לרדת לאחות אבל לא רציתי כי האחות שלנו לא מוכנה לקבל אנשים אלא אם הם גוססים(פעם אחרונה שבאתי אליה עם כאב בטן היא טרקה לי את הדלת בפנים!) והמורה לא רצתה לתת לי לשכב בפינה. עכשיו ה' יודע מה הבעיות שלה
ופשוט התפתלתי מכאבים.בסוף כשהיא לא ראתה נשכבתי על הכיסאות. זונה
דבר שני- המורה שלנו לתנ"ך הגיעה היום לכיתה עצבנית רצחח ופשוט הכתיבה לנו בלי לעצור לשניה כדי לנשום! הוציאה עלינו ועל היד המסכנה שלנו את כל העצבים שלה! יצא לנו בערך שני דפים ב35 דק' בערך. לכו תבינו את המורה הזאת...שעתיים ראשונות היה לנו טרום מיצב שאמור להיכנס לתעודה(בתנ"ך והיסטוריה משו כזה) והיא החליטה שלא בא לה להכניס לתעודה. היא לא הסכימה בכלל לבדוק את המבחנים והמבחן היה מבחן כמו שיעור חופשי-העתקות בלי סוף! כמעט כל המבחן שלי העתקה
GO FIGUER
דבר שלישי- יום חמישי יש לי מבחן במתמטיקה שאני מקווה שילך לי טוב
המורה שלנו פשוט עושה מבחנים קשים הזונה! 40000 שאלות בשעתיים! חסר לה שזה יהיה ככה שוב! יש לי שתי עבודות. אחת ללפני פסח(שכלול בה לקרוא ספר ולכתוב עבודה תוך שבועיים). השניה לאחרי פסח. אבל היא ענקית! ואני עובדת בפסח! בוחן בלשון-יום ראשון. שאנחנו אמורים לצאת לאנשו אז אין לי מושג אם הוא יהיה
וכו'..................................
לנשום לא נשאר זמן עם כל הש.ב/מבחנים/בחנים/עבודות האלה
אחחחחחחחחחחחחחח הוצאתי קיטור! הרבה קיטור