חברתי

חברתי../images/Emo28.gif../images/Emo60.gif

את כל הודעות האוף טופיק שבפורום יש לשרשר לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב, ישורשר ואו ימחקו על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. שימו לב, זה שרשור אוף טופיק, לדברים שלא קשורים לפורום. שאלות קטנות על הארי פוטר יש לשרשר לשרשר הנצל"שים. נא לא לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים. --- קדימה אנשים! שרשרו דברים לא קשורים ושטויות כאוות נפשכם.

קיבלתי 83 במתמטיקה

במבחן הקודם קיבלתי 32- כבוד ביום ראשון יוצא המיקוד לבגריות ובעוד פחות מ3 חודשים בגרות! אני בלחץ! זה כי חברה שלי הלחיצה אותי שחצי מהחומר לא למדנו עדיין בגרות ראשונה, אמאלה!

איזה חוויה ../images/Emo122.gif

את בטוחה שחברתך צודקת אולי היא עשתה את זה כדאי שתיכנסי לפאניקה? אל תילחצי <למרות שאני יודעת שתהיי לחוצה וזה טבעי ונורמלי> תתחילי לעבוד על זה מעכשו תשני טוב ואם תצטרכי לעבור לילות לבנים ותצטרכי להיות [ינשוף] לזמן קצר יהיה בסדר תשתי הרבה קפה חזק <אספרסו?> מומלץ אל תשכחי גם לרענן את הראש מפעם לפעם.. המון
וכל הכבוד על הבחינה

ספירלי1

New member
הייי!!!!!!!!!!!!

ב"ה את ב3 יחי'!!! כמונייייייייייייייייייייייייייייי תני כיף!!!!!!!!!!!!!!!! מותק, 32, זה כלום ליד הציון שלי...ברור שאני לא יודעת כלום, וברור שדווקא השנה נפלה עליי מורה ששונאת אותי.. מתמטיקה זה חרא. יהיה טוב!! נצליח בעזרת השם יתברך ובעזרת מורים פרטיים..

ספירלי1

New member
אני מופצצת!!

ב"ה ביום ג' מבחן היסטוריה, יום ה' מבחן מהמגמה <ספרות ד"א חחח> יום ו' מבחן בהיסטוריה <כי פספסתי את הקודם > וביום ראשון עוד מבחן על איזה כמה ספרי תנ"ך נחמדים, ובהמשך השבוע מבחן בלשון, הצילווווווווווווווו וזה דברים שיש לי שנה בגרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תתפלאו אם בסוף השנה תראו אותי מותשת..

../images/Emo4.gif [גמאני רוצה להתלונן. ../images/Emo3.gif]

אין לי זמן
טוב, אין לי מבחנים השבוע, אבל בסוף שבוע - המתכונת הראשונה של
ואז ביום ראשון הקרוב - הבגרות הראשונה שלי
בתושב"ע - זה קלללל רצחחח, אבל בכ"ז...
בגרות ראשונה.
כל יום בשבוע האחרון הייתי במסיבה או אצל חברים מוזרים. לא, אני לא מוזר, אני דווקא הנורמלי שבחבורה.
בקיצור, מה שבאתי להגיד הוא ש... אין לי זמן להיות בפורום.
סלחו לי. סלחו - שורש ס.ל.ח, גזרת גרוניות, היה פה פירוק צרור שוואים נעים והנה לכם שווא מרחף בעיצור ל'...
לשון מתחיל להשתלט לי על החיים... [לא רק הלשון של אביהו.
]

למעלה