חברי פורום יקרים:

פIלי

New member
פסקל זאת שפה גרועה

שנותנת הרגלי תכנות גרועים במיוחד, היא גמישה כמו ברזל וחזקה כמו גומי, וזה כל כך טיפשי שעדיין מלמדים אותה. איכסה. תקני ספר של C, תקראי אותו בחופש, ואת יכולה להבריז כל השנה ממחשבים.

MatanTyler

New member
אני מקווה שלא הלכת עדיין...

תראי... אני לא מכיר אותך (נראה לי, לכי תדעי) את גם לא מכירה אותי (נראה לי, לכי תדעי) אבל מהתקופה שאני קורא בפורום (פאסיבי, הרבה זמן) התרגלתי לראות את השם שלך פה, אני יודע שזה הכי קלישאה והכי נשמע מפגר, אבל זה יהייה חסר ולא רק לי אני בטוח. אני לא יודע מה עשה לך הרגשה רעה חוץ מהשרשור וולנטיינס (למה ככה יוצא - שמרוב אהבה, העולם מתכלה?) ואני לא יודע אם אני יכול לעזור לך איתם... אבל אם תקראי את ההודעות האחרונות שעלו, תראי ששום דבר לא נגמר רע מדי! כולם אמרו סליחה, כולם הודו שהם לא הבינו ולא הובנו. אז ללכת עכשיו? את בטוחה שזה מה שיעשה לך טוב? בסך הכל אנשים הם אנשים, ויוצא שמתעצבנים ואומרים דברים לא במקום... תמיד זה יקרה. ללכת זה לא יעצור את זה. אבל בסופו של דבר אנחנו גם מבינים (על זה אנחנו מתחנכים בתנועה אחרי הכל) שלא כולם חושבים אותו הדבר... ואפשר לסלוח בכל זאת! אפשר לקבל דעה מנוגדת! וזה מה שקרה פה בסוף. היה וויכוח קשה, טיפשי, ארוך ומגעיל... אבל הוא נגמר בהבנה :) (או סוג של הבנה...) בטח כבר לא תקראי את זה... אבל אם כן אל תעזבי :( (וזה מבנאדם שלא מכיר אותך... או שכן...:/)

אני איתך!

גם אני לא מכירה אותך (ושום ניראה לי .. אני פשוט לא) וגם אני לא רוצה שתעזבי לא כי אני רגילה לראות תשם שלך, לא כי רציתי להכיר אנשים מאביחיל, ורציתי, ולא מהיכרות שלי איתך כי אין לי כזאת פשוט כי ניראה לי שנורא כיף לך פה ושהפורום חשוב לך ויהיה לך עצוב וקשה לעזוב אז אין סיבה שתעשי את זה אנחנו באמת רוצים אותך פה (ואנשים אחרים שכן מכירים אותך עוד יותר ממני) אם את רוצה קצת זמן להרגע אז סבבה אבל אני סומכת עלייך שתחזרי ואני יודעת שאת כן קוראת את זה! בכל אופן תחשבי על זה .. הביאוס של איזה הודעת יום האהבה שווה לעזוב את הפורום הזה שבעצמך אמרת שהיית בו איזה שנה? נחמד פה ... ועד עכשיו חשבתי שגם את חושבת ככה ...

רנה אל תלכי.....

מה גרם לך להגיע להחלטה גורלית זו? למה את מוותרת עלינו? על הפורום [אני מקווה שלא על התנועה]? מי יגיב לכולם ויהיה הכי נחמד שהוא יכול???? רנה אל תלכי!!!!

רנה מותק

אמרתי כבר מה שיש לי להגיד בשיחתינו מלפני יומיים אני עדיין עומדת מאחורי דברי. אל תלכי.. זה לא הפתרון ובפעם הבאה שנדבר לא אמשיך לנסות ולשכנע אותך.. כי אני סתם משגעת אותך וגם בגלל שהיום, כשנפגשנו ליד השער של בי"ס והודעת לי על ההחלטה הסופית שלך לעזוב נראה היה שאת שלמה עם ההחלטה הזו אז רק בקשה אחת יש לי אלייך- קחי את הזמן.. תחשבי על הכל על הדברים הטובים ועל הדברים הרעים ובעוד שבוע בערך תשקלי מחדש אם את רוצה להמשיך או לעזוב נדבר בקרוב יום טוב

rinani

New member
לכל חברי הפורום

נורא נגע לליבי ההתיחסות לעזיבה שלי: האיומים, האהבה וכו'.. החלטתי אחרי כמעט חוסר שינה בלילה והיום בבית הספר שאני יקח לי תקופת רגיעה בא אני יחשוב על הדברים טיפה יותר אני מקווה לחזור יותר רגועה אם נכונות להמשיך... אני מקווה לחזור כמה שיותר מהר... אני עדין קוראת את כל ההודעות (למי שחשב לרכל עליי ברגע שאני יוצאת) אז תודה לכולכם ותזכרו שאני אוהבת אתכם מאוד כמעט תמיד! אז חופשה נעימה לי ולכם... אני אחזור מתישהו...

c r a z y y y

New member
מה? את תלכי בלי להכיר אותי?

לא כדאי לך ללכת לפני שאת מכירה אותי, קוראים לי עומרי ואני בכיתה י'.. וחבל שאת עצבנית כל כך... אולי מעצבןלפעמים בפורומים, אבל אפשר להסתכל בהודעות ולהגיב מידי פעם, אם זה מרגיז אותך, לא חייב לענות על הכל רק אם יש לך באמתמ משהו חשוב להגיד או משהו כזה.. בכל אופן.. כדאי לך להכיר אותי.. חח.. אני נחמד לאנשים...... בד"כ.. עד שהם מעצבנים אותי.... ואז אני מרביץ אבל לא חזק אל תדאגו זה בצחוק אז אל תיבהלו

זורקה

New member
חומד

מה זה "לפרוש"? יעני, מה הקטע בזה בעצם? לא צריך לצאת בהכרזות וסתם להתבאס ולהתלבט, פשוט קחי לך שקט ואל תגיבי פה לכמה זמן אלא אם כן יהיה לך באמת מה להגיד- לי יצא לעשות את זה הרבה פעמים.. בכל מקרה, את באמת חמודה אז תמיד נשמח אם תשארי לשבת איתנו פה! ועדיין, זה די מטופש לדעתי כל הקטע של לפרוש מהפורום, כמו שעומר עשה בערך 50 פעם...
) "קשה לי לוותר עליה למרות שהיא ילדה רעה, היא מטריפה וגם יפה עושה בי מה שהיא רוצההההה" (לי אין מחר 8-9 אז בכלל החיים יפים)

fresh mishmesh

New member
רנה יקרה שלי...

כל מה שיש לי לומר לך הוא "אני איתך"... נראה לי שגם אני אקח הפסקה קלה מהפורום, כי גם לי הוא עושה רק רע בזמן האחרון... אנשים שהחשבתי כחברים שלי כותבים לי הודעות בסגנון לא ממש נעים (ואני לא מדברת על התגובות של הבנים, לא שהן היו ממש נעימות לאוזן, אבל זה בסדר, כי הן באמת נכתבו בצחוק...) וזה לא משהו שקרה בטווח זמן של השבוע האחרון... אלא עוד מלפני מתעניינים... ממש לא כיף לי ולא נעים לי פה בימים אלה, ואני מרגישה שמדובר פה יותר מדי על "לא לפתוח דיונים אישיים בפורום", כשבעצם גם המדברים פותחים כאלה (ואני לא מאשימה ולא נגד, אני חושבת שלדיונים אישיים יש בהחלט מקום בפורום, גם דיונים בסגנון של רנה ואבירן, באמת שלא מצאתי בהם כל רע...) בכל אופן, אני לא אגיד לך להישאר פה וכאלה, כי תכל'ס גם אני מרגישה ככה. מה שאני כן יכולה לומר לך זה שלפעמים לקחת הפסקה קלה מהפורום יכול להיות פתרון טוב- לנקות קצת את הראש, ואולי גם לחזור אחרי שכל הבלאגן ירגע ואנשים ישכחו על מה היה הרעש... זה לפחות מה שאני אנסה לעשות... ואת יודעת שאת תמיד יכולה לדבר איתי...

פושונית

New member
רק רציתי להגיד לכן, לשתיכן ש..

אני אוהבת אתכן כל כך!! והפורום לא יהיה אותו דבר בלעדיכן.. :) ועוד משו... יש לי כמה שאלות.. (וזה לא נגד אף אחד מפה רק אני רוצה להבין...) 1. למה כשמישו רוצה לפרוש פתאום לכולם אכפת?? אחרי שתקפתם והכל... מה נסגר?? זה אמור לפתוח לנו, לכולנו את העיניים- משו מסריח פה!!!!!!!!!!!!!!!! והדבר השני, די פונה למי שעזב, עוזב או חושב לעזוב- (שזה בערך כולנו!) אני אישית רק רוצה להגיד לכם שזה לא יפתור כלום. תודה על שפתחתם לנו את העיניים, אולי באמת צריך שמישו יעזוב מידי פעם שנבין איפה אנחנו. (לא! זה בציניות גמורה!). אין לכם מה לפרוש, אתן אחת מהטובים שלנו בפורום, והמשובחים. מפריע לכן משו?? תשנו! אנחנו לא יכולים לנחש!! בכולופן, מקווה שתגיעו למסקנות נכונות.. אני פנויה באייסיקיו תמיד! מור'וש. *לא ידעתי אם לכתוב את זה כהודעת מנהל או חניך, אז תבחרו מה שבא לכן..*

פIלי

New member
כמו שאומרים במטה יהודה

"זה רק כמה י"בניקים, מה אתה נלחץ.." "אין סטודנט בלי אחווה, אין לוטם בלי ערבה" "יו דוג" טוב נו, יש עוד הרבה משפטים. אבל זה לא קשור לנושא. אל תתרגשו מכמה י"בניקים שצועקים.. הם סתם במצברוח נשכני. זה קורה להם לפעמים. הם נרגעים אחר כך וחלק מהם אפילו נחמדים. לא צריך לפרוש משום פורום בגלל זה.. עובדה, תראי כמה תגובות יהיו להודעה הזאת ואני עדיין לא פורש...

פIלי

New member
וואלה

אז תמסרי לה שאני מתחיל לחבב אותה, אפילו מאוד. רק שאני יבין.. למה את מעבירה את המסרים שלה? היא ביישנית או משהו?

א ל ו ש ה

New member
בעקרון היא כבר יכולה לכתוב בעצמה

אבל היתה לה איזה בעיה במחשב או משו כזה, אז היא בקשה ממני לכתוב בשמה.

חחחחחחחחחחח אהבתי!!!!

עאלק " ... עובדה, תראי כמה תגובות יהיו להודעה הזאת ואני עדיין לא פורש... " קבל צל"ש!

למעלה