חברי פורום יקרים:

אגב ... (והודעה לטלי!!!)

אני יודעת שזה נורא נורא מרגש נכון? חחחח עזבו ... כל זה נועד להוכיח שמצבי יותר קשה! הייתי חייבת! וטלי!!!! אני יכניס לך מכות!!!! טוב שאת קוראת הכל ומגיבה פעם באלפי שנים!!!!! (בפורום זתומרת) זה לא הוגן!!!! את לא מגיבה פה אני לא מגיבה לך באיי סי קיו!!!! מעצבנת! ושאני לא יגיד להם על הטענות שלי כלפי מצבך התנועתי כי אז את תיהי חיייייבת לצאת לטיול חרמון (אהםםם לחץ חברתי) !!!! ודווקא - אנשים אני רשמית מזמינה את טלי בנוכחותכם לעמק חפר שבוע הבא חה חה ניראה אותך עכשיו מתחמקת!!!! אבל האמת זה לא איכפת לי ... מעצבן הקטע של הטיולים!

taltoolit

New member
OHH MY GOD

חחחחחח נורית נו באמממממממממת...... יהיה טווווווווב :)

לא! חכי שהם יראו את זה!../images/Emo18.gif

ואם אני יפתח תפה על הסיבה שאת לא יוצאת לטיולים (ואין לי בעיה!) זה בכלללללללל יהיה רע!
הם לא מתאריםםםםםםם לעצמם מה הסיבה שהם לא ראו אותך, תאמיני לי שלא! (חחחחח תיהיו במתח כשאני סוחטת אותה) סתם סתם טלי אבל תקווווווווי שאנשים לא בודקים תשרשור הזה, רק תקווי![ *
* (
בשבילך חחחח) כי אחרת ... ביום שבת (או אפילו שישי) שתינו ניראה ככה -
ונעשה
במקום לראות
(חחחחחחחחחחחחח הסמיילים האלה זה דבר אדיר! איזה דפוקה אני)

kedeman

New member
יאללה נורית!!!!

:) אנחנו תומכים בך!!!!! ואל תשימי על זה שהמורים לא מאמינים בך הם מאמינים רק בתלמידים שמצליחים בקלות.... תזייני להם את הצורה!!!!!! בסוף השנה הקבצה א עם 100!!! :)

אני לא חושבת שהבנת אותי נכון ...

אני דווקא כן מצליחה בקלות ... זתומרת הייתי (!) מצליחה בקלות ... הבעיה שעד עכשיו לא ניסיתי ועכשיו יש לי כבר כאלהההה פערים אבל בשביל זה זאת "בעיה", ובעיות נועדו כדי שיפתרו אותם! אוף ואני כבר חשבתי שאתה אומר שאתה תומך בי בנושא השני חחחח אתה יודע ... עמק חפר ... זה אתה!

ועוד משהו

(ווי למה לעזאזל אני לא יכולה להזכר בהכל בבת אחת?!) בקשר למורים המורה שלא חושבת שאני יצליח היא מורה מאוד חמודה אני חולה עליה, פשוט הם יודעים לקרוא ולכתוב ולא יודעת מה ואני ... אני יודעת תמספרים ... והיא יודעת את זה, היא לימדה אותי בכיתה ז', היא יודעת שאני לא עושה כלום בכל אופן זאת הייתה תגובה פרקטית, לא מגעילה ובקשר לעמק חפר ... לא סתם עמק חפר- גוש ויתקין! כפר ויתקין! וגם בחניאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אבל זה לא קשור ...) טלי .... מואהאהאה :))))

taltoolit

New member
חחחחחח אנלא מאמינה איזו סחיטה

נורית באמת לא ידעתי שאת מגיעה לכאלה רמות של רשעותתת חחחחחחחחחחחחחחחח סתם טוב אנחנו עוד נתראה בטיול חרמון ואם את לא מקבלת אלף כדורי שלג לפרצוף אז תקבלי 999 :))))

פIלי

New member
לא אני לא

כימיה חובה אצלנו בי'.. לכי תביני.. אבל היה מבחן קל אם זה מעודד מישהו..

גם לבצפר שאני עוברת אליו זה ככה..

צריך לבחור שני מקצועות מתוך הבאים: כימיה/פיזיקה/מחשבים/מחשבים

בעע.. לא שמתי לב..

אז מה אם אני קצת מוגבלת? אז מה אם אני לא שמה לב שאני כותבת אותה מילה פעמיים?! אז מה אם.. אם.. אם כתבתי את זה! זו סיבה ככה לצחוק עלי בפומבי..?!(אפילו שלא כ"כ צחקת.. ניחא..
) לא! זאת לא סיבה!! אז.. אל!
אגב.. התכוונתי לכתוב מחשבים/ביולוגיה..

s h e e p i t

New member
קצת מוגבלת ?

ולא צחקתי עלייך... אני אף פעם לא צוחקת על אנשים.... אני כבשה תמימה...

מחשבים!?

דבר ראשון אני צריכה ללמוד שניים מאלה.. דבר שני לומדים פסקל (שפה באינטרנט או משהו כזה..) דבר שלישי אני לא ממש בטוחה שזה מה שמעניין אותי.. דבר רביעי אמרו לי שאני לומדת את החומר לבד.. המורה לא מסביר כלום.. ורק אם יש שאלות פונים אליו.. דבר חמישי - אני עוד צריכה לחשוב על זה

kedeman

New member
פסקל זה לא באינטרנט

זה מלפני :) שפה לא מאוד עדכנית היא מאוד בסיסית, ואם תרצי אחר כך להרחיב את הידע שלך זה בסיס שבטח יעזור לך היא אמורה להיות דיי פשוטה, יחסית

במחשב***

סליחה.. בוא נהיה קטנונים.. :) שי! אני עייפה! היה לי יום ארוך! ומחר הוא עוד יותר ארוך! אני יודעת שלך יותר קשה.. אז אני לא מתלוננת ולכן אני הולכת כעת לישון לילה טוב

kedeman

New member
והפעם אפילו לא הייתי קטנוני!!!!

כי יש כזה דבר שפות לאינטרנט כמו HTML או ASP זה לא היה בקטנוניות, הפעם לילה טוב ומהנה לך!!! צבירת כוחות מהנה

מה את מעדיפה? כימה!?! ביולוגיה?!!

מחשבים זה לא בעיה, באמת שלא! והשאר ... רק לדמיין על להרחיב בזה מפחיד אותי!!!! ואני לא יודעת מה זה פסקל אבל דוגרי, זה נשמע לי יותר שימושי מפיזיקה (בעכססס) או כל שאר השטויות שם

למעלה