חברי פורום יקרים:

uuuuv

New member
אין עוינות

אני לא עוין לאף אחד אני אוהב את כולם (כימעט) מבין יבין אממממ ואצלי אין עוינות תדעו כולכם

פושונית

New member
חחח איזה פוש אתה!! :))

ולירום באמת אני גם לא מבינה את ההתקפות של האיומים שנאמרו וכששאלתי אותך אתה מתחמק אז... מה?!

kedeman

New member
לא הצלחתי להבין

הם מכירים אחד את השני וצוחקים?????

rinani

New member
חברה אלימות זה לא הפיתרון!

אתם חייבים להפסיק לאיים עליי במכות! אני יותר חזקה מכם...

kedeman

New member
חחחחחחחחחח

אני בא לשים הודעה רצינית קצת תקעת אותי עם ההודעה הזאת :) נראה לי שבכל מקום שיש בו אנשים יש תקופות טובות ורעות ותאמינו לי שלפורום לא היו חסרות תקופות רעות....... אני חושב שאולי לא יספיקו לי כל האצבעות שלי (ידיים+רגליים) על כל הפעמים שרציתי לפרוש מהניהול ובכלל לעזוב פה פעמים שהרגשתי שבמקום לעשות לי אנשים נעשים מגעילים או שסתם אני לא נהנה ולא מוצא לעצמי מקום בפורום והסיבה היחידה שאני מקבל יחס, אם בכלל, זה כי אני מנהל לא הכרחתי מעולם אנשים להשאר בפורום אני מסוגל להבין כל שיקול אפשרי לפרישה חוסר זמן, שכחתי להיכנס חודש ואני כבר לא שייך, לא נהנה, כולם סנובים, חברה סגורה, יש עוד.... ואני חייב להודות שרוב אם לא כל האנשים בפורום הזה הם מהאנשים הכי טובים שאני מכיר ותאמת... יהיה חבל אם תעזבי כי את אחד מהאנשים השמחים אבל מחוברים למציאות בפורום :) ואני לא רואה את המקום של הדיונים בפורום רק על תנועה כי אני לא מסוגל להגדיר מה זה התנועה התנועה זה בהכי פשטות - האנשים שנמצאים בה אם מישהו מאוהב, מישהו מדוכא, מישהו שמח, מישהו צריך עזרה או כל דבר אחר בשביל זה הפורום נמצא!! אני מאוד אשמח אם תישארי ותמשיכי להגיב ואם לא באופן קבוע - לפחות תקפצי לבקר אני אמשיך להתיחס אלייך כחלק מהפורום ותמיד תיהיי מוזמנת לפה!!!

s h e e p i t

New member
כל אלה ועוד הם הגורמים שהביאו ל....

ניכור חברתי וזרות הם מביאים איתם מחאה חברתית שמתחלקת לשני כיוונים פאצפיזם ומיליטריזם אני צריכה להפסיק ללמוד למבחנים בהיסטוריה בעל פה =\ סליחה על ההודעה הלא קשורה =\ גם זה קורה

s h e e p i t

New member
חחח.... זה החומר שלמדתי ל...

מבחן האחרון בהיסטוריה כמובן שזאת שורה אחת מתוך מאות הנושאים שהיו לנו... אני אספר לך מחר כמה קיבלתי על המבחן הזה.... אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת...

אל תדאגי את לא לבד

גם אנחנו לומדים מיליון חומר בהיסטוריה באל פה זה בסדר ... רק שהמורה האידיוט שלי נותן את השאלות הפתוחות והתשובות מראש ככה שזה אשכרה ללמוד באך- פה אין אפילו שאלות חוץ מזה , אם אני לא ידע תחומר ... הוא לא ידע (טוב אולי במקרה שלי כן אבל בעקרון ...)

s h e e p i t

New member
אמ...

אמרתי שאני אגיד כמה קיבלתי אז 81 אני מרוצה מעצמי אפילו שכולם אצלינו קיבלו 90+ אבל לא ממש איכפת לי חוץ מהקטע שמלא אצלינו היו מבואסים מהציון ... זה ממש הרגיז בכל מקרה... אני מרוצה! עד כמה שאפשר... =\

מה טוב?! זה מעולה!!

הציונים האחרונים שלי בהיסטוריה..: בוחן אחרון - מספיק בוחן לפני אחרון - 50... ומבחן אחרון באנגלית (הקבצה א') - 74.. רבים מפה יגידו שאין לי על להתלונן.. אבל זה לא ציון שאני מצפה מעצמי לקבל.. =\ זה היה על הבנת הנקרא.. אז גם לא היה לי על מה להתכונן! בעע.. לא חשוב! מישהו רוצה לעזור לי להתאבד או שאתם משאירים לי את העבודה השחורה לעצמי?! =\

אם את צריכה עזרה באנגלית תגידי

(סוף סוף משהו שאני טובה בו !!! חחחחח ) חן וטלי זה לא משנה הסיבה! העיקר שהציונים שלי בזה גבוהים!!! (למרות שהחוצפנית כמעט הביאה לי 65 בתעודה אחרי שכל הציונים שלי היו מעל 90 אבל בסדר, לדעתה כן צריך לעבוד בכיתה ולעשות שיעורי בית וכל זה ... לכו תבינו...)

../images/Emo6.gif

עזרה באנגלית?! חח לא.. פשוט לא הלך לי באותו מבחן.. לא צריך להגזים.. וחוץ מזה אתה במרחק של אנ'לא יודעת כמה.. אז.. איך!? ואם אני אצטרך יש לי כאן באיזור.. טדוא בכלופן!

פIלי

New member
דוגרי

מס' 12 בטבלה המחזורית זה מגנזיום (Mg)! וליון נתרן יש 10 אלקטרונים. אז בכלל תבכו. (כימיה, מחר)

א ל ו ש ה

New member
בהצלחה חבוב......

ידעת שחומצה זרחתית מייצרים מסלע הפוספט שבנגב ומחומצת מימן כלורית?!?!? 'חיפה כימיקלים' here I come!!!! נשבעת לכם, אני יודעת איך פועלים כל המתקנים במפעל הזה..... כמה עצוב...

שמע להרחיב בכימיה זה כבר בחירה שלך

ותאמיןןןן לי שבקטע הזה אני מתעלה עלייך בקלותתתתת!!!! אני צריכה לקבל תעודה מצטיינת בסוף המחצית וכרגע ... יש לי 6 נכשלים וכל השאר זה גם משהו כמו 55-60 עכשיו ככה , אז סבבה, לא עד כדי כך בלתי אפשרי ... אבל יש גם עניין של השלמת פעריםםם!!!!!!!!! מתמטיקה מתחילת השנה (ואולי קצת מעבר לזה) שזה המוןןן!!!! ביולוגיה מ ... מכשהתחלנו ללמוד את זה ... כיתה ז'! פיזיקה גם כן רק שלא זוכרת ממתי לומדים את זה ... ועוד ועוד ועוד ... אבל אל דאגה אני עוד יפרסם תציונים שלי של סוף השנה!!! אתם תראו, אני יצליח!!! וטלי ... נתראה במתמטיקה גמיש והקבצה א' בערבית - את תראי!!!! אפילו דיברתי כבר עם יורם ורות!!!! (והאמת ששניהם לא מי יודע מה מאמינים בי אבל ניראה מי יצדוק בסוף! טוב אולי רות לא כי אתם פאקינג מתקדמים בצורה מוגזמת ביותר אבל ... ניחיה ונראה!)

למעלה