חחחחחחחחחח
אני בא לשים הודעה רצינית קצת תקעת אותי עם ההודעה הזאת

נראה לי שבכל מקום שיש בו אנשים יש תקופות טובות ורעות ותאמינו לי שלפורום לא היו חסרות תקופות רעות....... אני חושב שאולי לא יספיקו לי כל האצבעות שלי (ידיים+רגליים) על כל הפעמים שרציתי לפרוש מהניהול ובכלל לעזוב פה פעמים שהרגשתי שבמקום לעשות לי אנשים נעשים מגעילים או שסתם אני לא נהנה ולא מוצא לעצמי מקום בפורום והסיבה היחידה שאני מקבל יחס, אם בכלל, זה כי אני מנהל לא הכרחתי מעולם אנשים להשאר בפורום אני מסוגל להבין כל שיקול אפשרי לפרישה חוסר זמן, שכחתי להיכנס חודש ואני כבר לא שייך, לא נהנה, כולם סנובים, חברה סגורה, יש עוד.... ואני חייב להודות שרוב אם לא כל האנשים בפורום הזה הם מהאנשים הכי טובים שאני מכיר ותאמת... יהיה חבל אם תעזבי כי את אחד מהאנשים השמחים אבל מחוברים למציאות בפורום

ואני לא רואה את המקום של הדיונים בפורום רק על תנועה כי אני לא מסוגל להגדיר מה זה התנועה התנועה זה בהכי פשטות - האנשים שנמצאים בה אם מישהו מאוהב, מישהו מדוכא, מישהו שמח, מישהו צריך עזרה או כל דבר אחר בשביל זה הפורום נמצא!! אני מאוד אשמח אם תישארי ותמשיכי להגיב ואם לא באופן קבוע - לפחות תקפצי לבקר אני אמשיך להתיחס אלייך כחלק מהפורום ותמיד תיהיי מוזמנת לפה!!!